Leon. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Καλησπερα σας. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει παρακαλω. Προσπαθώ να τρεξω ένα πρόγραμμα ενεργειακών επιθεωρήσεων και με το που ανοιγει μου πετάει το παραθυρο που φαίνεται στο screenshot που επισυναπτω. Και ανοίγοντας τις λεπτομέρειες αναγράφει αυτά που έχω κοπιάρει στο αρχείο .pdf που επισυνάπτω επίσης. Έχω δοκιμάσει τα βασικά. Δηλαδή να κλείσω antivirus, απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανα, όπως και να τρέχω το .NET Framework Repair Tool. Μπορεί κάποιος που καταλαβαίνει τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στο pdf να μου πει τι παίζει; Εχω windows 10. Σε windows 11 που δοκίμασα το προγραμμα ετρεχε κανονικά. Σας ευχαριστω Λεπτομερειες σφάλματος.pdf
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Από τα λίγα που καταλαβαίνω είναι ότι κάποιο θέμα υπάρχει κατά την δημιουργία των φορμών vb. Μήπως θέλει κανένα vb redist; https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από micos000
Leon. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Από τα λίγα που καταλαβαίνω είναι ότι κάποιο θέμα υπάρχει κατά την δημιουργία των φορμών vb. Μήπως θέλει κανένα vb redist; https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ Οχι. Δεν ηταν αυτο....
Leon. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 6/2/2025 στις 3:21 ΠΜ, micos000 είπε Δοκίμασε και λειτουργία συμβατότητας Συγγνωμη για την αργοπορημένη απαντηση. Δυστυχως δεν βγαινει άκρη. Βαράει άλλο σφαλμα όταν παει για συμβατοτητα.
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2025 στις 10:33 ΜΜ, Leon. είπε Εχω windows 10. Σε windows 11 που δοκίμασα το προγραμμα ετρεχε κανονικά. Το πρόγραμμα αυτό είναι αγορασμένο; το είχες ή στο έδωσαν; Μήπως είναι κλειδωμένο με τον άλλο υπολογιστή και πρέπει να πληρώσεις για άδεια χρήσης; Μπορείς να δεις στον υπολογιστή με τα 11, στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, αν έχει τίποτα vc, vb, java εγκατεστημένα; Το σκριπτάκι install_all.bat βλέπει την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή και στήνει τις ανάλογες εκδόσεις, οπότε σου στήνει αυτόματα την 64bit. Κάποια προγράμματα όμως, ιδίως παλαιότερα (και κακογραμμένα), μπορεί να θέλουν τις 32bit εκδόσεις των βιβλιοθηκών. Θα έλεγα να στήσεις χειροκίνητα όλες τις x86 εκδόσεις και να δεις αν μετά τρέχει το πρόγραμμα. Αν πάλι δεν τρέχει να απευθυνθείς σε αυτόν που στο έδωσε μήπως θέλει κάτι έξτρα.
Leon. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Στις 8/2/2025 στις 11:09 ΠΜ, micos000 είπε Το πρόγραμμα αυτό είναι αγορασμένο; το είχες ή στο έδωσαν; Μήπως είναι κλειδωμένο με τον άλλο υπολογιστή και πρέπει να πληρώσεις για άδεια χρήσης; Μπορείς να δεις στον υπολογιστή με τα 11, στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, αν έχει τίποτα vc, vb, java εγκατεστημένα; Το σκριπτάκι install_all.bat βλέπει την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή και στήνει τις ανάλογες εκδόσεις, οπότε σου στήνει αυτόματα την 64bit. Κάποια προγράμματα όμως, ιδίως παλαιότερα (και κακογραμμένα), μπορεί να θέλουν τις 32bit εκδόσεις των βιβλιοθηκών. Θα έλεγα να στήσεις χειροκίνητα όλες τις x86 εκδόσεις και να δεις αν μετά τρέχει το πρόγραμμα. Αν πάλι δεν τρέχει να απευθυνθείς σε αυτόν που στο έδωσε μήπως θέλει κάτι έξτρα. Καλησπερα. Κανονικα αγορασμενο το εχω. Εχω ρωτησει ηδη τον προγραμματιστη και μου ειπε να κοιταξω μηπως το μπλοκαρει το antivirus ή να δοκιμασω επανεγκατασταση. Τιποτα δεν εφερε αποτελεσμα. Πως στηνω χειροκινητα τις x86 εκδοσεις? Καποιος οδηγος στο net? Σε ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Αν αποσυμπίεσες το πακέτο, μέσα έχει όλες τις εκδόσεις, απλά στήσε τις x86.
Leon. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, micos000 είπε Αν αποσυμπίεσες το πακέτο, μέσα έχει όλες τις εκδόσεις, απλά στήσε τις x86. Το εκανα. Παλι δεν ειχε αποτελεσμα.. Δεν μπορω να καταλαβω τι σκαλωμα εχει φαει τωρα με το συγκεκριμενο προγραμμα.... Πρωτη φορα συμβαινει.
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Στις 8/2/2025 στις 11:09 ΠΜ, micos000 είπε Μπορείς να δεις στον υπολογιστή με τα 11, στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, αν έχει τίποτα vc, vb, java εγκατεστημένα; Αυτό που πρότεινα παραπάνω το έκανες;
Leon. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό που πρότεινα παραπάνω το έκανες; Αυτο δεν το εχω κανει ακομα γιατι ειναι υπολογιστης συναδελφου αυτος με τα w11 και δεν εχω βρει ακομα ευκαιρια. Θα το δω ομως και θα επανελθω. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα