villasg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Καλησπερα , σε λιγο καιρο λιγει ο ενας χρονος unlimited data που ειχα παρει περυσι . Δεν ειμαι αθηνα για να παω απο εκει να ρωτησω Ξερει κανεις γινεται ανανεωση για ακομα ενα χρονο και εαν ναι σε τι τιμη ? Ή εαν υπαρχει ακομα το ετησιο unlimited data να παρω νεο και σε τι τιμη ?
Λύση jiovvani Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Λύση Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Καλημέρα πήγα στην Αθήνα στο κατάστημα ρώτησα για το πρόγραμμα και Ναι είχε ακόμη το πακέτο πολλή ευγενική και η εξυπηρέτηση είναι σε ψηλό επίπεδο και πήρα ένα 8/2/2025
villasg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Στις 9/2/2025 στις 8:59 ΠΜ, jiovvani είπε Καλημέρα πήγα στην Αθήνα στο κατάστημα ρώτησα για το πρόγραμμα και Ναι είχε ακόμη το πακέτο πολλή ευγενική και η εξυπηρέτηση είναι σε ψηλό επίπεδο και πήρα ένα 8/2/2025 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια
villasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Στις 19/2/2025 στις 3:39 ΜΜ, ANAGNPANA είπε Η τιμή τώρα είναι στα 144 ευρώ αυτη ειναι που εχει και κλησεις στα κινητα στο πακετο
ANAGNPANA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 19/2/2025 στις 7:41 ΜΜ, villasg είπε αυτη ειναι που εχει και κλησεις στα κινητα στο πακετο Κάνεις λάθος και τώρα έχει 144 χωρίς κλήσεις στο πακέτο τα Χριστούγεννα ήταν προφορά με την ίδια τιμή και τις κλήσεις Έχω και τις δύο προσφορές και το ξέρω φίλε μου
fysikos Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Εγω πήρα sim ατις 14/4/2024 και απι τις 14/3 εχει σταματησει το ιντερνετ; Δεν θα επρεπε να σταματησει στις 14 Απριλιου; Επισης,τωρα εχει παλι σε προσφορά το απεριοστο ίντερνετ;
villasg Δημοσ. Παρασκευή στις 10:34 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:34 μμ Πηγα σημερα και μεσα σε 5 λεπτα εγινε ανανεωση του ιδιου αριθμου για ενα ακομη χρονο με 144€ Στις 17/3/2025 στις 1:13 ΜΜ, fysikos είπε Εγω πήρα sim ατις 14/4/2024 και απι τις 14/3 εχει σταματησει το ιντερνετ; Δεν θα επρεπε να σταματησει στις 14 Απριλιου; Ποτε ακριβως ληγει το βλεπεις μεσα α[πο την εφαρμογη frog στο κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα