Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, tsofras said:

Well είμαι αρκετά ευαίσθητος στον θόρυβο για αυτό ψάχνω να φτιάξω κάτι που να μην με απογοητεύσει πάλι

100% load δεν θα είμαι για ώρες , άντε να κάνω compile κώδικα για κανα 5λεπτο και να έχω ανοιχτά VMs αλλά δεν θα τραβάνε πολύ. Περισσότερο θέλω να μπορώ να κάνω assign 4 cores σε ένα VM ας πούμε για αυτό κοιτάω κάτι περισσότερο απο 8 cores αλλά δεν θα τρώει ζόρι με 100% load

Στα 74W χωρίς PBO θα είσαι αρκετά καλά με ένα tower cooler και ένα συμπαθητικό κουτάκι. Από τα 125W και πάνω για να μην το ακούς κάθε φορά που πατάς το compile εκτιμώ ότι θα πρέπει να φτιάξεις ένα fan curve που θα αφήνει το CPU να πλησιάζει τους 85-90.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, elpenor είπε

Στα 74W χωρίς PBO θα είσαι αρκετά καλά με ένα tower cooler και ένα συμπαθητικό κουτάκι. Από τα 125W και πάνω για να μην το ακούς κάθε φορά που πατάς το compile εκτιμώ ότι θα πρέπει να φτιάξεις ένα fan curve που θα αφήνει το CPU να πλησιάζει τους 85-90.

Αυτό το συμπαθητικό κουτάκι ψάχνω με προτίμηση να έρχεται με ανεμιστήρες της προκοπής

Δημοσ.

Άλλη μια λύση μείωσης του (αισθητού από σένα) θορύβου είναι να έχεις το κουτί όσο πιο μακριά γίνεται από εσένα. Πάνω στο γραφείο ακόμα και μια μικρή αυξομείωση των στροφών των ανεμιστήρων μπορεί να είναι σπαστική.

Αυτό που είπε ο elpenor για τα κουτιά είναι μεγάλη αλήθεια.. πάρε κάτι που να έχει ελεύθερη εισαγωγη-εξαγωγή και οπωσδήποτε στην ίδια ευθεία με την ψύκτρα της CPU και θα πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Δικές μου προτάσεις:

Fractal Focus 2 ή Lian li lancool 207 και φυσικά NH G15 2nd gen.

Μηχανικούς δίσκους θα βάλεις;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akisk είπε

Άλλη μια λύση μείωσης του (αισθητού από σένα) θορύβου είναι να έχεις το κουτί όσο πιο μακριά γίνεται από εσένα. Πάνω στο γραφείο ακόμα και μια μικρή αυξομείωση των στροφών των ανεμιστήρων μπορεί να είναι σπαστική.

Αυτό που είπε ο elpenor για τα κουτιά είναι μεγάλη αλήθεια.. πάρε κάτι που να έχει ελεύθερη εισαγωγη-εξαγωγή και οπωσδήποτε στην ίδια ευθεία με την ψύκτρα της CPU και θα πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Δικές μου προτάσεις:

Fractal Focus 2 ή Lian li lancool 207 και φυσικά NH G15 2nd gen.

Μηχανικούς δίσκους θα βάλεις;

thx το κοιτάω το 207 και το 216 της lian li

Όχι μόνο nvme θα έχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...