ChristosEco Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Επειδή ο γιος μου αποφάσισε να "παίξει ξύλο" με την τηλεόραση του σαλονιού (μαντεψτε ποιος κέρδισε 🤬), με αποτέλεσμα σπασμένο πάνελ, το οποίο έχει αρχίσει και απλώνει, βρίσκομαι σε αναζήτηση φθηνής, αλλά τιμίας και vfm τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν θέλω τα φώτα σας, σύμφωνα με τα παρακάτω δεδομένα: Διαθέσιμο budget: Γύρω στα 400€ (για να μην κλαίμε πολλά λεφτά, αν αποφασίσει να "παίξει ξύλο" ξανά το καμάρι μου 😂 ). Μπορώ αν χρειαστεί να ανέβω maximum κατά 50€. Απόσταση και γωνία θέασης: Από 2,20m μέχρι 3,50m περίπου σε ευθεία κυρίως, θέαση. Χρήση: Tαινίες - σειρές Netflix Περιστασιακό gaming (xbox one s) Cosmote tv (κλασσικά κανάλια και αθλητικά) Προτίμηση σε μέγεθος: 50"-55" Περιορισμοί: Περιορισμός λόγω χώρου-διάταξης. Μας παίρνει και για 65" στον χώρο, αλλά όχι στο budget. Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Smart (οπωσδήποτε). Καλή ευκρίνεια και κίνηση εικόνας. Λογισμικό χωρίς κολλήματα. Μοντέλα ήδη στα υπόψιν : TCL 55c655 LG 55UR781C0LK Hisense 55E7NQ Hisense 55E7KQ Toshiba 55UA2363DG Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Οποιοδήποτε κατάστημα κάνει άτοκες με πιστωτική εθνικής. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!!!! 😎 Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από ChristosEco
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα