Vasilis 07 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Εντάξει καταλάβαμε, προετοιμάζουν το έδαφος για πετσοκομένη κονσόλα στα 600 Ευρώ. Και όποιος θέλει δίσκο να πληρώνει επιπλέον το drive. Η φιλοσοφία των κονσολών πάει να αλλάξει ή όχι ? Από εκεί που η κονσόλα ήταν μια οικονομική λύση για gaming, με παιχνίδια που έπαιρνε η παρέα και τα διαμοίραζε, πάμε στην φιλοσοφία ακριβή παχνιδομηχανή με λογαριασμό- συνδρομη αυστηρά στον χρήστη που την έχει. 1
AntiCambeR Δημοσ. Παρασκευή στις 11:11 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:11 πμ 20 ώρες πριν, stasa76 είπε Θέλω να βρίσω αλλά δε θα περάσει το ποστ.....έτσι , στη θέση της βρισιάς θα βάλω τη λέξη "παντόφλες" . μη μου το χαλάσεις κύριε Διαχειριστα ,ειναι σημαντικα αυτά που θα ειπωθούν..... λοιπόν...πάμε... Οι παντοφλημενη sony και ολες οι λοιπες παντοφλημενες εταιριες , υποτίθεται οτι η "παντοφλημενη "διεκολυνση" για τους gamers μεσο της παντοφλημενης digital εκδοση των παντοφλημενων παιχνιδιων , θα εφερνε την , επιτελους, παντοφλημενη μειωση των παντοφλημενων τιμων..Να το κανω λιανα για τους μικροτερους σε ηλικια. Η παντοφλημενη digital εκδοση θα ηταν χαμηλοτερη σε τιμη. γιατι θα μειωνονταν και το κοστος παραγωγης/διαθεσης του φυσικου δισκου.... ΠΑΝΤΟΦΛΙΔΙΑ !!!! Οσο είδατε εσείς την παντοφλημενη μείωση τιμών στην ψηφιακή έκδοση άλλο τόσο την είδα και εγώ ... Και κάτι ακόμα...Επειδή κοντεύω και τα 50 και το έζησα το θέμα από κοντά ....Το ότι θα έφτανε μια εποχή που το παιχνίδι θα έτρεχε στις κονσόλες με "προϋποθέσεις" ( ναι είμαι από αυτούς που έχουν το ps5 και κάθεται γιατί έχω δυνατό pc) framerate ,ανάλυση, επιλογής επίδοση /ποιότητα , γιατί η ΠΑΝΤΟΦΛΗΜΕΝΗ κονσόλα είναι πολύ παντοφλημενα αδύναμη να το τρέξει (νεας γενιας μαϋΑς , ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΦΛΗΜΝΟΣ ΜΟΥ ΝΟΥΣ..... Ψηφιακά ή αναλογικά η αλήθεια είναι ότι Είμαστε παντοφλημενα Κορόιδα ... καλημερα σας. Μιλάμε για πολυυυυυυυυύύύύύ παντόφλα!!! 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα