NiKoSmile Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 23 λεπτά πριν, apostolis81 είπε Κάπου τα έχεις μπερδέψει ή μάλλον δεν κατανόησες αυτό που έγραψα Δεν έγραψες και τίποτα, απλά πέταξες ένα άκυρο σχόλιο σε ένα σοβαρό επιχείρημα.
thanosAIAS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Η επόμενη στάση μετά τη 4090 και το PC. Ας ελπίσουμε να βγει και το steam deck να έχει ανταγωνισμό. Το PC το σκότωσαν.
apostolis81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Δεν έγραψες και τίποτα, απλά πέταξες ένα άκυρο σχόλιο σε ένα σοβαρό επιχείρημα. Βασικά το ίδιο θα έλεγα για σένα απλά δεν έχεις επιχείρημα παρά μόνο προσωπική εκτιμηση-υπόθεση οπότε πάμε παρακάτω
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, apostolis81 said: Ναι απλά αυτά που λες είναι καθαρές υποθέσεις ενώ αυτό που υποστηρίζω εγώ είναι απλά σε ισχύ ήδη, άρα δύσκολο βλέπω να γίνεται αυτό που λες. Ποιο πράγμα είναι σε ισχύ ήδη;
apostolis81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Ποιο πράγμα είναι σε ισχύ ήδη; Ότι ήδη κυκλοφορεί ενα Digital και ένα disc drive μοντελο ήδ, διαβασε την συνομιλια
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, apostolis81 said: Ότι ήδη κυκλοφορεί ενα Digital και ένα disc drive μοντελο ήδ, διαβασε την συνομιλια Το OG physical (και το digital, for that matter) PS5 δεν είναι καν σε παραγωγή πλέον, ότι υπάρχει στα καταστήματα είναι ότι έχει ξεμείνει. Σε παραγωγή είναι το PS5 Slim και το PS5 Pro, εκ των οποίων κανένα δεν έχει οπτικό drive ενσωματωμένο. Οπότε ισχύει αυτό που υποστηρίζω εγώ και όχι αυτό που υποστηρίζεις εσύ.
apostolis81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Το OG physical (και το digital, for that matter) PS5 δεν είναι καν σε παραγωγή πλέον, ότι υπάρχει στα καταστήματα είναι ότι έχει ξεμείνει. Σε παραγωγή είναι το PS5 Slim και το PS5 Pro, εκ των οποίων κανένα δεν έχει οπτικό drive ενσωματωμένο. Οπότε ισχύει αυτό που υποστηρίζω εγώ και όχι αυτό που υποστηρίζεις εσύ. Κανεις λαθος υπαρχουν ήδη νεες κονσολες στην αγορα με disc Drive και σε αναλογια πωλησεων μεχρι στιγμης απο την Sony ειναι 80% disc Consoles και 20% σε digital. Όπως καταλαβαινεις δεν έχει καμια λογικη να σταματησει η Sony την παραγωγη Disc Consoles εφοσον αναλογικα πωλουν περισσοτερο. Παμε παρακατω λοιπον...
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, apostolis81 said: Κανεις λαθος υπαρχουν ήδη νεες κονσολες στην αγορα με disc Drive και σε αναλογια πωλησεων μεχρι στιγμης απο την Sony ειναι 80% disc Consoles και 20% σε digital. Όπως καταλαβαινεις δεν έχει καμια λογικη να σταματησει η Sony την παραγωγη Disc Consoles εφοσον αναλογικα πωλουν περισσοτερο. Παμε παρακατω λοιπον... Κάνεις κόντρα υποθέσεις για πράγματα που τα έχουν δηλώσει οι ίδιοι με τον πλέον επίσημο τρόπο: “The new PS5 model will be available starting this November in the U.S. at select local retailers and direct.playstation.com where available. It will continue to roll out globally in the following months. Once inventory of the current PS5 model has sold out, the new PS5 will become the only model available.“ Δεν παράγεται πλέον PS5 physical edition εδώ και ενάμιση χρόνο, παράγονται μόνο το Slim και το Pro και όποιος θέλει να παίζει δισκάκια αγοράζει το περιφερειακό. Και για να είναι όσο πιο σαφείς γίνεται, δεν υπάρχει καν «Slim» μόντελο, για αυτόν ακριβώς το λόγο το ονομάζουν «PlayStation 5» σκέτο. 1
apostolis81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Malthador είπε Κάνεις κόντρα υποθέσεις για πράγματα που τα έχουν δηλώσει οι ίδιοι με τον πλέον επίσημο τρόπο: “The new PS5 model will be available starting this November in the U.S. at select local retailers and direct.playstation.com where available. It will continue to roll out globally in the following months. Once inventory of the current PS5 model has sold out, the new PS5 will become the only model available.“ Δεν παράγεται πλέον PS5 physical edition, υπάρχουν μόνο το Slim και το Pro και όποιος θέλει να παίζει δισκάκια αγοράζει το περιφερειακό. Και για να είναι όσο πιο σαφείς γίνεται, δεν υπάρχει καν «Slim» μόντελο, για αυτόν ακριβώς το λόγο το ονομάζουν «PlayStation 5» σκέτο. Ναι οκ τα στατιστικα πωλησεων προφανως και δεν τα θεωρεις σημαντικα, που ακριβως λεει εδω για Disc ή digital σε αυτο που εστειλες?
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 minute ago, apostolis81 said: Ναι οκ τα στατιστικα πωλησεων προφανως και δεν τα θεωρεις σημαντικα, που ακριβως λεει εδω για Disc ή digital σε αυτο που εστειλες? Δεν αναφέρει disc ή digital, γιατί το μοντέλο PS5 που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ένα: το digital. Απλά βάζουν bundle με το περιφερειακό μαζί και την πουλάνε σαν physical κονσόλα ουσιαστικά. Το περιφερειακό αφαιρέθηκε από την βασική έκδοση του PS5 Pro και δεν πρόκειται να το δούμε ούτε στο PS6. Τελοσπάντων, κούρασε η κουβέντα, κοντεύει ο καιρός σε κάνα δυο χρόνια εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι θα κάνουν. 1
apostolis81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν αναφέρει disc ή digital, γιατί το μοντέλο PS5 που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ένα: το digital. Απλά βάζουν bundle με το περιφερειακό μαζί και την πουλάνε σαν physical κονσόλα ουσιαστικά. Το περιφερειακό αφαιρέθηκε από την βασική έκδοση του PS5 Pro και δεν πρόκειται να το δούμε ούτε στο PS6. Τελοσπάντων, κούρασε η κουβέντα, κοντεύει ο καιρός σε κάνα δυο χρόνια εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι θα κάνουν. Καμια σχεση, απλα προσπαθεις να αναφερεις αυτο που σου αρεσει εσενα, κανενα προβλημα αλλα δεν λειτουργει ετσι η ορθη επιχειρηματολογια. Οι προσωπικες προτιμησεις ειναι αλλο απο το τι ισχυει ή το τι θα ισχυσει. Καλο μεσημερι 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, apostolis81 said: Καλο μεσημερι Επίσης, καλή συνέχεια. 1
stasa76 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Θέλω να βρίσω αλλά δε θα περάσει το ποστ.....έτσι , στη θέση της βρισιάς θα βάλω τη λέξη "παντόφλες" . μη μου το χαλάσεις κύριε Διαχειριστα ,ειναι σημαντικα αυτά που θα ειπωθούν..... λοιπόν...πάμε... Οι παντοφλημενη sony και ολες οι λοιπες παντοφλημενες εταιριες , υποτίθεται οτι η "παντοφλημενη "διεκολυνση" για τους gamers μεσο της παντοφλημενης digital εκδοση των παντοφλημενων παιχνιδιων , θα εφερνε την , επιτελους, παντοφλημενη μειωση των παντοφλημενων τιμων..Να το κανω λιανα για τους μικροτερους σε ηλικια. Η παντοφλημενη digital εκδοση θα ηταν χαμηλοτερη σε τιμη. γιατι θα μειωνονταν και το κοστος παραγωγης/διαθεσης του φυσικου δισκου.... ΠΑΝΤΟΦΛΙΔΙΑ !!!! Οσο είδατε εσείς την παντοφλημενη μείωση τιμών στην ψηφιακή έκδοση άλλο τόσο την είδα και εγώ ... Και κάτι ακόμα...Επειδή κοντεύω και τα 50 και το έζησα το θέμα από κοντά ....Το ότι θα έφτανε μια εποχή που το παιχνίδι θα έτρεχε στις κονσόλες με "προϋποθέσεις" ( ναι είμαι από αυτούς που έχουν το ps5 και κάθεται γιατί έχω δυνατό pc) framerate ,ανάλυση, επιλογής επίδοση /ποιότητα , γιατί η ΠΑΝΤΟΦΛΗΜΕΝΗ κονσόλα είναι πολύ παντοφλημενα αδύναμη να το τρέξει (νεας γενιας μαϋΑς , ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΦΛΗΜΝΟΣ ΜΟΥ ΝΟΥΣ..... Ψηφιακά ή αναλογικά η αλήθεια είναι ότι Είμαστε παντοφλημενα Κορόιδα ... καλημερα σας. 1 1
kgkaudi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 29 minutes ago, stasa76 said: Θέλω να βρίσω αλλά δε θα περάσει το ποστ.....έτσι , στη θέση της βρισιάς θα βάλω τη λέξη "παντόφλες" . μη μου το χαλάσεις κύριε Διαχειριστα ,ειναι σημαντικα αυτά που θα ειπωθούν..... λοιπόν...πάμε... Οι παντοφλημενη sony και ολες οι λοιπες παντοφλημενες εταιριες , υποτίθεται οτι η "παντοφλημενη "διεκολυνση" για τους gamers μεσο της παντοφλημενης digital εκδοση των παντοφλημενων παιχνιδιων , θα εφερνε την , επιτελους, παντοφλημενη μειωση των παντοφλημενων τιμων..Να το κανω λιανα για τους μικροτερους σε ηλικια. Η παντοφλημενη digital εκδοση θα ηταν χαμηλοτερη σε τιμη. γιατι θα μειωνονταν και το κοστος παραγωγης/διαθεσης του φυσικου δισκου.... ΠΑΝΤΟΦΛΙΔΙΑ !!!! Οσο είδατε εσείς την παντοφλημενη μείωση τιμών στην ψηφιακή έκδοση άλλο τόσο την είδα και εγώ ... Και κάτι ακόμα...Επειδή κοντεύω και τα 50 και το έζησα το θέμα από κοντά ....Το ότι θα έφτανε μια εποχή που το παιχνίδι θα έτρεχε στις κονσόλες με "προϋποθέσεις" ( ναι είμαι από αυτούς που έχουν το ps5 και κάθεται γιατί έχω δυνατό pc) framerate ,ανάλυση, επιλογής επίδοση /ποιότητα , γιατί η ΠΑΝΤΟΦΛΗΜΕΝΗ κονσόλα είναι πολύ παντοφλημενα αδύναμη να το τρέξει (νεας γενιας μαϋΑς , ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΦΛΗΜΝΟΣ ΜΟΥ ΝΟΥΣ..... Ψηφιακά ή αναλογικά η αλήθεια είναι ότι Είμαστε παντοφλημενα Κορόιδα ... καλημερα σας. Ξεκάθαρα. Ο μεσάζοντας που ήταν ο κυρ Μανώλης με το δισκάδικο, έγινε η Steam, το Xbox και το PlayStation. Και στο μεταξύ ακούγεται ότι το GTA6 θα κάνει 80 με 100 δολλάρια. Και που είσαι ακόμα. 😒
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα