lucanis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Για το ρεύμα εγώ πληρώνω γύρω στα 100 ευρώ το μήνα. Καλά είναι; 1
pictorino Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 42 minutes ago, Dublex2 said: ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ... να λέτε τέτοια πράγματα αχάριστοι! ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ... να λέτε τέτοια πράγματα μίζεροι! 1 3
Tenshi Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 55 λεπτά πριν, Dublex2 είπε ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ... να λέτε τέτοια πράγματα αχάριστοι! 2 λεπτά πριν, pictorino είπε ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ... να λέτε τέτοια πράγματα μίζεροι! 5
polaki Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, lucanis said: Για το ρεύμα εγώ πληρώνω γύρω στα 100 ευρώ το μήνα. Καλά είναι; Εγώ 50. Άρα είμαι καλύτερα! Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από polaki
pictorino Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 7 minutes ago, Tenshi said: Διόρθωση προσπάθησα να κάνω, επειδή ακούγεται πολύ τελευταία.
I'm_busy Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε Όταν είχαμε 1 πάροχο, την ΔΕΗ, πληρώναμε 60€ την MW/h. Τώρα έχουμε 256 παρόχους με τιμές αστρονομικές στην κατανάλωση και τους φόρους από όπου και να το πιάσεις, και δίκτυο που να μην αντέχει καν το φορτίο (χειμώνα-καλοκαίρι). Να δούμε τα "Data center" με τι υποδομές θα τα έχουν. Μόλις ανακάλυψες τι σημαίνει καρτελ! 😂 1
lost2 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μπράβο ρε, γιατί όπως ξέρουμε το πρόβλημα των νεο Ελλήνων ήταν πως θα αλλάξουν τον κάθε πάροχο και όχι η φαρμακερές τιμές - κλοπή που γίνεται μέσο των καρτέλ ενέργειας και τηλεεπικοινωνιών, και όχι μόνο. πόσο πιο άχρηστοι μπορεί ν γίνουν άραγε;; 2
ekrepali Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ένδειξη μετρητή δεν έχει αυτή η υπερσύγχρονη πλατφόρμα; Θα βάζει ο πάροχος ό,τι να'ναι; 😄 1
Jiakometi Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, doubleh είπε Ε τώρα είστε εγκάθετοι και ζηλεύετε το μαγικό μάνατζμεντ της ΔΕΗς που την οδήγησε στο σωστό το δρόμο... και από πάνω είστε και αχάριστοι. ούτε το χρηματιστήριο ενέργειας δεν σέβεστε... απαπαπα Μια και το ανέφερες, δεν κοιτάς πότε μπήκαμε για να ξέρουμε ποιόν να ευχαριστήσουμε …..
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Diavolos666 said: Ποια απελευθέρωση αγοράς? Οι κυβερνώντες απλά την πούλησαν στον εαυτό τους για να την κάνουν ότι θέλουν. Εκτός κι αν νομίζεις ότι τα golden boys είναι παιδιά του λαού. Οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση έγινε σε δημόσιο φορέα έγινε για να μπουν ως μέτοχοι οι τυχοδιώκτες. Αν είχαμε ελεύθερη αγορά θα είχαμε και επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη. Δεν τολμάς καν να σκεφτείς ιδέα για επιχείρηση και έχουν έρθει από την εφορία να σου πουν πόσα τους χρωστάς και μόνο που το σκέφτηκες. Για να δουλέψουν οι ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να υπάρχει ισχυρός κρατικός έλεγχος στην αγορά για να μην καταλήγουν σε καρτέλ, εδώ ξεπουλιούνται όλα και μετά το κράτος τα παίρνει για να αφήνει τους αρχηγούς των καρτέλ να κάνουν ό,τι γουστάρουν Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Hacker?pcs
Ribopaido Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Που να δειτε και το δικτυο πως ειναι.. Που να δειτε ποσα ΑΠΕ νεα ερχονται για αιτησεις και τους βαζουμε περιορισμο 73% διείσδυση και πλέον θα παει στο 50-55 να τους κλείνουμε κατα βούληση.. 10 διευθυντες σε 70 ατομα προσωπικο σε συγκεκριμενη υπηρεσια... Τελειο
nickolasemp Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ θυμάμαι, προηγούμενης γενιάς υπαλλήλους της ΔΕΗ, που έβγαιναν στα 55 έτη με σύνταξη... Που όποτε ήθελαν ερχόντουσταν και σού έλεγαν με θράσσος, τόσο χρεώνουμε. Αυτά πληρώνουμε η δική μας γενιά... Όσον αφορά τις τιμές, από εδώ, βλέπω ότι είμαστε κάπου πάνω από τη μέση για 2024 S1: https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/nrg_pc_204/default/table?lang=en Ξέρω, οι μισθοί δεν είναι οι ίδιοι, αλλά τα υλικά κοστίζουν παντού το ίδιο. Όχι; Μόνο η εργασία αλλάζει, που μπορεί να είναι το 20% του κόστους μιας επιχείρησης ηλεκτρισμού. Θα χαρώ να μάθω, με δεδομένα ό,τι λέτε, για να μάθω κι εγώ. Τους Ιταλούς πάντως τούς βλέπω χειρότερα από εμάς. Το ίδιο κι Εστονία/Λετονία/Ισπανία/Πολωνία κλπ. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από nickolasemp 1
JohnnieGr88 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στο Ελλαδιστάν του 2025 όπου και να πας πολλά θα πληρώσεις...τα παπατζιλικια τους και την αισχροκέρδεια τα έχουμε βαρεθεί 2
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 4 hours ago, polaki said: Εγώ 50. Άρα είμαι καλύτερα! Και οι γφτοι τσάμπα οπότε ακόμα καλυτέρα κερδάνε ότι τιμολόγιο και να βάλεις . Αυτό πρέπει να μιμηθούμε Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Mhlogiatros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα