Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Προσπαθώ να κάνω επικαιροποίηση μεσω gov στην πειραιως και μου εμφανίζει κάθε φορά τη παλια διευθυνση εργασίας ενω στην επισυναψη των τελικων στοιχειων πριν την αποδοχη βγαζει τη σωστη διευθυνση οταν ολοκληρωνεται η επικαιροποιηση φαίνεται πάλι η παλια. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Δεν ενημερώνονται αυτόματα μέσω gov. 

Σημείωση πρόσφατα έκανα το ίδιο σε εθνική όπου άνοιξα λογαριασμό και είναι κομπλέ εκεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, nikpap2000 είπε

Προσπαθώ να κάνω επικαιροποίηση μεσω gov στην πειραιως και μου εμφανίζει κάθε φορά τη παλια διευθυνση εργασίας ενω στην επισυναψη των τελικων στοιχειων πριν την αποδοχη βγαζει τη σωστη διευθυνση οταν ολοκληρωνεται η επικαιροποιηση φαίνεται πάλι η παλια. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Δεν ενημερώνονται αυτόματα μέσω gov. 

Σημείωση πρόσφατα έκανα το ίδιο σε εθνική όπου άνοιξα λογαριασμό και είναι κομπλέ εκεί

Aντιθετως σε μενα αυτο γινεται στην Εθνικη! Δε δεχεται με τιποτα την αλλαγη επαγγελματος, και τη διευθυνση του επαγγελματος. Και εξ αιτιας αυτου, μου επιτρεπει μεν προθεσμιακη αλλα δε μου επιτρεπει να ανοιξω αλλα επενδυτικα προιοντα(με τα λεφτα που δεν εχω 😄)

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.

Ομοιως και η αλφα,δε δεχοταν τιποτα,καποια στιγμη δεχθηκε τις αλλαγες,για να μου ζητησει παλι επικαιροποιηση μετα απο 3 μερες.
Στο τελος κλειδωσε.
Ανεβασα Ε3 και βεβαιωση διακοπης εργασιας και ξεκλειδωσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα η Εθνική δε δεχόταν την επικαιροποίηση με τίποτα και τελικά πήγα κατάστημα και ήθελαν βεβαίωση δραστηριότητας επιχείρησης... το παλιό χαρτί έναρξης απ'την εφορία δεν τους έκανε.

myaade--> μητρώο&επικοινωνία--> βεβαιώσεις μητρώου--> τρέχουσα εικόνα οντότητας επιχείρησης--> δραστηριότητες επιχείρησης--> έκδοση

Επεξ/σία από ekrepali

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...