james01gr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 ώρες πριν, lucanis είπε Πραγματικά πιο μεγάλο βύσμα δεν έχω ξαναδεί. Tom Holland
Spiraulos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Γιατί καθε ταινία πλέον που παει να βγει είναι χειρότερη απ την προηγούμενη? Νομίζω το Hollywood πέθανε
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Προ 30ετίας ήταν απο τις αγαπημένες μου σειρές στα κόμιξ. Θυμάμαι σχολάγαμε απο το σχολείο και τρέχαμε στα περίπτερα να δούμε αν βγήκε το καινούργιο.. Παρόλα αυτά ελπίζω να βγεί καλό... αν και πολύ φοβάμαι οτι θα είναι παπάτζα.. 1
zahos147 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Το cast μ αρέσει πολύ. Το εικαστικό επίσης. Τώρα για τα υπόλοιπα θα δούμε... Μακάρι να είναι καλό!!
bazzil Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, zahos147 είπε Το cast μ αρέσει πολύ. Το εικαστικό επίσης. Τώρα για τα υπόλοιπα θα δούμε... Μακάρι να είναι καλό!! Πλέον για το εικαστικό θα βλέπουμε τέτοιου είδους ταινίες. Τα κουστούμια τα τοπία το σκηνικό.
zahos147 Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά 1 hour ago, bazzil said: Πλέον για το εικαστικό θα βλέπουμε τέτοιου είδους ταινίες. Τα κουστούμια τα τοπία το σκηνικό. Ίσως ποιος ξέρει; Η ελπίδα πεθάνει τελευταία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα