stefkex2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, πήρα το ρουτερ με σιμ της κοσμοτε zte 4gplus με συμβόλαιο, παρόλα αυτα έχει θεματάκια η συνδεση και αυτο οφείλεται στο σήμα κυρίως αφού πιανω 2 μαξ 3 γραμμες 4g μέσα στο σπίτι. Για απλη χρήση είναι μια χαρά, απλά στον ελευθερο μου χρόνο παιζω λολ και στο λολ παίζει 70-75 ms σταθερά απλά τρώει αρκετά συχνά spikes των 2-3 δευτερα το οποιο καθιστα το gaming για εμενα τουλαχιστον ακατάλληλο. Μπορώ να κάνω κάτι για να ενισχύσω το σήμα, εκτος απο το να βάλω κεραία εξω? Γενικά αν πάρω ενα καλο ρούτερ των 200 ή 150 ευρώ και το συνδέσω στο zte που εχει την sim μεσα, δηλαδή να μετατρέψω το zte της κοσμοτε σε modem και να χρησιμοποιησω το αλλο για ρουτερ θα ήταν αποτελεσματικο? Αυτο είναι μια δικη μου ιδέα με βαση ενα βιντεο που είδα, ειμαι καινουργιος σε αυτα, αναγκαστικα τωρα εκατσα να τα δω, δειξτε κατανόηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
afternetst Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Το σημα μπορει να μην ειναι αρκετα δυνατο τοσο απο την πλευρα του ρουτερ οσο κι απο την πλευρα του λαπτοπ / τηλεφωνου / tablet (eg client). Πρωτα απο ολα πηγαινε κοντα στον ρουτερ να δεις πως συμπεριφαρεται το λολ ή οτι αλλο παιζεις. Γενικα οι sim ασυρματες συνδεσεις απο την πλευρα του ρουτερ δεν ειναι καλες για gaming. Η καλυτερη αποδοση ειναι με κλασικη χαλκινη γραμμη οτε + ρουτερ ή οπτικη ινα + ρουτερ και αν μπορεις να αποφυγεις το wifi για να εχεις καλυτερο ping. Οι γραμμες δεν δειχνουν κατι ακριβες. Μπορει να να εχεις λιγες γραμμες και να εχεις παρασιτα ή και φορτο ασυρματου δικτυου παροχου ή/και τοπικου wifi με αποτελεσμα να κανει επαναλληψη επικοινωνιας και να εχεις λιγες γραμμες και το σημα να ειναι καθαρο και απο την παροχο και απο το τοπικο wifi. Απο οσο γνωριζω οι ρουτερ που δινουν οι εταιριες δεν μπορουν να αλλαξουν με αλλο ρουτερ του πελατη επειδη εχουν μεσα τα συνθηματικα συνδεσης και εσωτερικες ρυθμισεις του καθε παροχου. Επισης τσεκαρε πως δουλευει το λαπτοπ γενικα (λαπτοπ δεν ειναι?) ή δοκιμασε πειραματικα ενα αλλο λαπτοπ. Μπορει ακομα να ειναι θεμα του server του λολ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα