Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, madkid18 είπε

Το μηχάνημα το αγόρασα μεταχειρισμένο παίζει κανονικά τα παιχνίδια που παίζω απλά όταν μπαίνω fortnite δεν κολλάει καθόλου απλά κάνει αρκετό θόρυβο μέσα και σκέφτομαι μήπως το φρεσκάρω μέχρι να αγοράσω καινούργιο τον δεκέμβριο,

τότε απλά εντόπισε απο που προέρχεται ο θόρυβος . Πχ μια νέα ψύκτρα για cpu (μπορεί και να μη χρειάζεται καν ,απλά αλλαγή πάστας) και κανα δυο επιπλέον ανεμιστήρια στο κουτί και είσαι κομπλέ

Δλδ δε χρειάζεσαι νέο σύστημα ...τα αλλάζεις όλα αργότερα

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

Δεδομενου οτι εχουμε ενα μηχανημα σχετικα παλαιο, αλλα οχι και για πεταμα και οτι σε λιγους μηνες θα αντικατασταθει με καινουργο, λογικο ειναι να βελτιωθει οσο γινεται με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα.

Τα 16gb μνημη δεν ειναι και απογοητευτικα. Ειδα παρομοιες (g skill 2x16/3200) περι τα 60Ε. Εγω θα κοιτουσα για μεταχειρισμενες η θα εμενα με αυτες που εχω.

Για δισκο, νομιζω αυτη η μητρικη εχει θεση για εναν Μ2. Θα τον κοιτουσα ομως για το νεο μου PC. Θα επερνα εναν ssd sata, 1ΤΒ, περι τα 50Ε τον οποιο θα μπορουσα να τον χρησιμοποιησω, σαν αποθηκη και στο καινουργιο συστημα .

Τελος μια Bequiet pure rock ψυκτρα, 28Ε. Την ειχα στον 10400 και μια χαρα τον κρατουσε δροσερο. Κι αυτο αν μετα απο καλο καθαρισμα και αλλαγη παστας, ειχα υψηλες θερμοκρασιες                                                                                                                  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...