Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vader290 είπε

Πιστεύετε θα σπάσει το ρεκόρ του PS2?

Πολύ πιθανό. Τόσο η gaming αγορά όσο και η «παγκόσμια μεσαία τάξη» έχουν αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με 20-25 χρόνια πριν. Αυτή τη στιγμή η Nintendo έχει πουλήσει 23 εκατομμύρια Switch στις αναπτυσσόμενες χώρες, το οποίο θα εκτοξευθεί αν γίνει price drop.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doberjohnny είπε

Πιστεύω πως ναι, έχει μερικά χρόνια πωλήσεων ακόμα και μετά την κυκλοφορία του Switch 2 στα οποία θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Με τι ρυθμούς δε ξέρουμε αλλά θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

Σκέψου να έρθει και μια μείωση τιμής...

Δημοσ.

Αναμενόμενο να ξεπεράσει τα νούμερα του Nintendo DS αλλά δύσκολο για το PS2. Θα έχουμε καλύτερη εικόνα σε βάθος χρόνου. Χρειάζεται πτώση τιμής και το tomodachi life.

Το σύστημα είναι μια τεράστια επιτυχία σε επίπεδα πωλήσεων hardware/software. Δεν περίμενε κανείς να φτάσουν στα σημερινά επίπεδα πωλήσεων και αποτελεί θετικό σημείο αναφοράς στην κυμαινόμενη ιστορία της εταιρίας.

Δημοσ.

Φοβερο νουμερο σιγουρα σε αυτο συνεβαλε το ευκολο σπασιμο της κονσολας ειδικα της version 1 αλλα και επειτα με τους emulator στο pc που τρεχει τελεια και δεν ειναι απαιτητικο συστημα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, vader290 είπε

Πιστεύετε θα σπάσει το ρεκόρ του PS2?

Λίγη σημασία έχει πιστεύω. PS1-2 σπάσανε το φράγμα τον 100 million σε εποχές που ήταν αδιανόητο μια οικιακή κονσόλα να το κάνει , σε μια εποχή που οι κονσόλες ήταν ακόμα ''nerd machines'' και έφεραν το gaming ένα βήμα πιο κοντά στο ''αποδεκτό'' απο την κοινωνία. Όσον αφορά impact το Playstation 2 είχε τεράστιο με το DVD player.Απο την άλλη το Switch έφτιαξε δική του κατηγορία κονσολών που τώρα μιμούνται οι άλλοι.

Νομίζω και οι 2 κονσόλες αξίζουν να είναι στην κορυφή και δίκαια.

Το μόνο που με απασχολεί είναι μη βάλει η Nintendo τρικλοποδιά στον εαυτό της και ο κόσμος δεν καταλάβει πως κυκλοφορεί/έχει κυκλοφορήσει Switch 2. Φαντάσου την απογοήτευση ένα παιδί να θέλει Switch και να του αγοράσουν σήμερα ή τους επόμενους 4-5 μήνες Switch 1.... Σίγουρα οι γονείς αυτοί δεν θα αναβαθμίσουν σύντομα μπορεί και ποτέ...

9 ώρες πριν, enrique19 είπε

Φοβερο νουμερο σιγουρα σε αυτο συνεβαλε το ευκολο σπασιμο της κονσολας ειδικα της version 1 αλλα και επειτα με τους emulator στο pc που τρεχει τελεια και δεν ειναι απαιτητικο συστημα.

Με ποιο τρόπο βοήθησε ο pc emulator να πουληθούν περισσότερες κονσόλες ?

• Super Moderators
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Με ποιο τρόπο βοήθησε ο pc emulator να πουληθούν περισσότερες κονσόλες ?

Δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό. Όταν ασχολείσαι με emulators κλπ, καταλήγεις να έχεις άπειρα games τα οποία και παίζεις από λίγο και περιστασιακά. Ο φανατικός gamer που θα ενθουσιαστεί με ένα παιχνίδι, θα ζητήσει μετά το original στην κονσόλα ώστε να έχει την full εμπειρία, να μπορεί να παίζει online, κλπ κλπ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό. Όταν ασχολείσαι με emulators κλπ, καταλήγεις να έχεις άπειρα games τα οποία και παίζεις από λίγο και περιστασιακά. Ο φανατικός gamer που θα ενθουσιαστεί με ένα παιχνίδι, θα ζητήσει μετά το original στην κονσόλα ώστε να έχει την full εμπειρία, να μπορεί να παίζει online, κλπ κλπ. 

Μου φαίνεται αδιανόητο να πάς απο emulator σε κονσόλα. Μιας και έχω και την κονσόλα,  παιχνίδια όπως Zelda , Mario Odyssey klp δεν υπάρχει περίπτωση να τα αγγίξω στην κονσόλα. Εγώ έτυχε να έχω την κονσόλα, εαν δεν την είχα δεν θα την αγόραζα πάντως για online και χαόδες downgrade γραφικών και fps. Απλά θα αγόραζα τα παιχνίδια για να νιώσω πως δεν κλέβω τον κόπο τον developers(όπως κάνω τώρα απλά τα παίζω στον emulator)

Ακόμα και παιχνιδάκια τύπου little nightmares , FNAF Security Breach που αρέσουν στην μικρή πλέον τα παίζουμε στο PC γιατί στο Switch σέρνονται και ακόμα και το 8χρονο μου λέει γιατί ''κολλάει'' εννοώντας frame drops ή τα απίστευτα τραγικά loadings του Security Breach.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, NickTG είπε

Τι του λείπει? 

20 ώρες πριν, Malthador είπε

Παίζει να έχει και τα τριπλάσια games το Switch από το PS2.

Καμία σχέση η μία εποχή με την άλλη.

Το κοιταξα μιας και το αναφερατε. Αυτη την στιγμη σε αριθμο ειναι πιο πολλα του switch

4915 vs 4380

Εχω 4 switch και γυρω στα 100 παιχνιδια και λιγοτερα σε ps2 καπου 80. Αρα στο τι του λειπει η τι το ενα τι το αλλο, θα πω, πληρωστε τα για να το δειτε.

το switch ειναι μια κονσολα για παιχνιδια της nintendo (οπως καθε κονσολα της nintendo), και πλεον Indie games που το 80%+ δεν ειναι και αξιολογα.

Απο εκει και περα ξερουμε ολοι οτι ουτε εχει αλλα ουτε και μπορει να τρεξει σωστα τους ΑΑΑ τιτλους. Κανεις δεν αγοραζει switch για αυτα τα παιχνιδια, ολοι το παιρνουν για Zelda και Mario, ακρως φυσιολογικο!

Αρα μη συγκρινουμε μια παιχνιδομηχανη που παιζεις κατα κυριο λογο τα games της nintendo,

με μια κονσολα σταθμο που εχει μια τεραστια γκαμα φυσικων τιτλων με καθε ειδος παιχνιδιου μπορεις να φανταστεις και για καθε κοινο.

Αν πουμε για το ps3 πχ που ειναι μια αγαπημενη μου κονσολα...ουτε αυτο εχει τη γκαμα του PS2...κανενα παιζει να μη τη φτασει, γιατι τοτε επαιζε ουσιαστικα μονο του.

Οι πωλησεις σε ποσοστο του Ps2 σε σχεση με τις υπολοιπες της γενιας του ειναι τεραστιες, ειναι λογικο οτι βγηκε πανω κατω να βγηκε για αυτο. Πχ το πρωτο xbox εχει 20 τιτλους περιπου που αξιζουν σαν exclusives..ολα τα αλλα βγηκαν σε ps2 πχ η ειναι μουφα.

Πρεπει να δειτε ολιστικα το πραγμα και οχι απο τη σκοπια το τι σας αρεσει..

Επεξ/σία από Nos20VT
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Nos20VT είπε

Το κοιταξα μιας και το αναφερατε. Αυτη την στιγμη σε αριθμο ειναι πιο πολλα του switch

4915 vs 4380

Εχω 4 switch και γυρω στα 100 παιχνιδια και λιγοτερα σε ps2 καπου 80. Αρα στο τι του λειπει η τι το ενα τι το αλλο, θα πω, πληρωστε τα για να το δειτε.

το switch ειναι μια κονσολα για παιχνιδια της nintendo (οπως καθε κονσολα της nintendo), και πλεον Indie games που το 80%+ δεν ειναι και αξιολογα.

Απο εκει και περα ξερουμε ολοι οτι ουτε εχει αλλα ουτε και μπορει να τρεξει σωστα τους ΑΑΑ τιτλους. Κανεις δεν αγοραζει switch για αυτα τα παιχνιδια, ολοι το παιρνουν για Zelda και Mario, ακρως φυσιολογικο!

Αρα μη συγκρινουμε μια παιχνιδομηχανη που παιζεις κατα κυριο λογο τα games της nintendo,

με μια κονσολα σταθμο που εχει μια τεραστια γκαμα φυσικων τιτλων με καθε ειδος παιχνιδιου μπορεις να φανταστεις και για καθε κοινο.

Αν πουμε για το ps3 πχ που ειναι μια αγαπημενη μου κονσολα...ουτε αυτο εχει τη γκαμα του PS2...κανενα παιζει να μη τη φτασει, γιατι τοτε επαιζε ουσιαστικα μονο του.

Οι πωλησεις σε ποσοστο του Ps2 σε σχεση με τις υπολοιπες της γενιας του ειναι τεραστιες, ειναι λογικο οτι βγηκε πανω κατω να βγηκε για αυτο. Πχ το πρωτο xbox εχει 20 τιτλους περιπου που αξιζουν σαν exclusives..ολα τα αλλα βγηκαν σε ps2 πχ η ειναι μουφα.

Πρεπει να δειτε ολιστικα το πραγμα και οχι απο τη σκοπια το τι σας αρεσει..

Άλλα αντ'άλλα και της Παρασκευής το γάλα.

Τι παράσταση έδωσες εδώ ρε φίλε, τι έπος εξύμνησης της sony ειν τούτο! Passive aggressive roasting στο nsw με τα όλα του!

Επί του θέματος, εύκολα το περνάει, ειδικά μετά τη πτώση τιμής, πρέπει να τα πουλήσουμε όλοι τώρα όσο προλαβαίνουμε!😅

Επεξ/σία από I'm_busy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...