MarioGr Δημοσ. Τρίτη στις 08:57 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:57 πμ Φίλτατοι τα φώτα σας. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά 1 εκ των 2 smartphones του θέματος, κάτοχος iPhone 15 Pro Max και πρώην κάτοχος Samsung S24 Ultra, η αλήθεια είναι ότι πήγα σε μήλο άλλα με έχει κουράσει το κλειστό λογισμικό καθώς κατά τα άλλα μιλάμε για ένα άψογο τηλέφωνο που δεν του λείπει κάτι. Αυτό που θέλω απο τη συσκευή και με ενδιαφέρει είναι φωτογραφία,βίντεο,επιδόσεις,μπαταρία. Τι θα επιλέγατε και γιατί? Το s25 Ultra το έχω βγάλει απο το μυαλό μου καθώς το θεωρώ ίδια συσκευή με το S24 Ultra καθώς επίσης στο κομμάτι της κάμερας δεν θεωρώ πως είναι καλύτερο απο τα παραπάνω!
liakosdrama Δημοσ. Τρίτη στις 11:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:01 πμ Καλημέρα ,έχω και εγώ 15 pro max το πήρα πριν 2 μηνες και είμαι ανάμεσα στα κινητά που γράφεις και στο oppo x8 pro γιατί με κούρασε το λογισμικό και η άθλια μπαταρία για premium συσκευή ,αναμένω απαντήσεις των παιδιών για να πάρω μια γνώμη και εγώ
MarioGr Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 μμ 2 ώρες πριν, liakosdrama είπε Καλημέρα ,έχω και εγώ 15 pro max το πήρα πριν 2 μηνες και είμαι ανάμεσα στα κινητά που γράφεις και στο oppo x8 pro γιατί με κούρασε το λογισμικό και η άθλια μπαταρία για premium συσκευή ,αναμένω απαντήσεις των παιδιών για να πάρω μια γνώμη και εγώ Όσον αφορά τη μπαταρία η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα , μου βγάζει άνετα τη μέρα, όμως αυτός ο νταλκάς πότε θα πέσει το ποσοστό πόσο θα πέσει και πόσο θα το δώσω με έχει χαλάσει πολύ.. Το αγόρασα μεταχείρο με 99% και σε 2 μήνες πήγε 94% καθώς δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάθεται να κάνει φορτίσεις 20-80 και τέτοια ψυχαναγκαστικά, θέλω το τηλέφωνο μου με το που ξυπνήσω να είναι γεμάτο απλά.
Fotia Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 πμ Μεγάλη πτώση σε 2 μήνες από 99% σε 94% κάτι φταίει ...
MarioGr Δημοσ. Τετάρτη στις 09:26 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:26 πμ 9 ώρες πριν, Fotia είπε Μεγάλη πτώση σε 2 μήνες από 99% σε 94% κάτι φταίει ... Ίσως έφταιγε ότι ο προηγούμενος κάτοχος το είχε σε iOS 17 κάτι με 240 κύκλους και ήταν όντως πολύ υψηλό το ποσοστό για τόσους κύκλους και με το που πέρασα την τελευταία έκανε calibrate..
Dimkask8 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 μμ Έχω εδώ κ κάποιους μήνες το Honor magic 6 pro και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Και το καινούριο θα είναι τούμπανο σίγουρα. Απλά στην global έκδοση βγαίνει με μικρότερη μπαταρία από China version κ αυτο με ψιλο ξενέρωσε. China 5850mAh global 5270mAh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα