Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μου κλεψαν τα ακουστικα η εγγυηση ληγει σε 1 χρονο τα αγορασα απο τον κωτσοβολο μπορει να γινει αντικατασταση ή οχι? Ευχαριστω ελπιζώ να γινεται γιατι αλλιως θα τρελαθω.

• Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mikeafe36 είπε

Καλησπερα παιδια μου κλεψαν τα ακουστικα η εγγυηση ληγει σε 1 χρονο τα αγορασα απο τον κωτσοβολο μπορει να γινει αντικατασταση ή οχι? Ευχαριστω ελπιζώ να γινεται γιατι αλλιως θα τρελαθω.

Σκέψου το από την μεριά του καταστήματος.

Σου έρχεται κάποιος και σου λέει να του "αντικαταστήσεις" ένα προϊόν και όταν του ζητήσεις να σου φέρει το προβληματικό προϊόν (για να γίνει η αντικατάσταση) και την απόδειξη να σου πει δεν το έχω για τον Α ή τον Β λόγο αλλά θέλω να μου δώσεις καινούργιο!!! 😮

Θα του έδινες έδινες;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mikeafe36 είπε

Φιλε μου εσυ εισαι που σου τα πηρα απο ρεντη πριν 2 μερες? αν θελεις στειλε μου την αποδειξη γιατι το δεξι μαλλον χαλασε!!

**Αν ειχες καποιου ειδους ασφαλεια κλοπης , τοτε μονο σε καλυπτει. πχ Προστασία Αγορών απο revolut ή κατι παρομοιο? ασφαλεια κατοικιας εχεις? γενικα ειναι μεγαλη συζητηση την οποια επρεπε να κανουμε πριν την κλοπη.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτό είναι για τα smartphones και θέλει βεβαίωση καταγγελίας από την αστυνομία (νομίζω) ότι έχει δηλωθεί κλοπή και ότι έχει μπλοκαριστεί το emei του τηλεφώνου και η κάρτα sim της συσκευής.

Δεν περιλαμβάνει περιφερειακές συσκευές.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mikeafe36 είπε

Καλησπερα παιδια μου κλεψαν τα ακουστικα η εγγυηση ληγει σε 1 χρονο τα αγορασα απο τον κωτσοβολο μπορει να γινει αντικατασταση ή οχι?

Ανάλογα. Είχαν χαλάσει πριν στα κλέψουν;

• Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Χμμμ, αν είχαν χαλάσει τότε αλλάζει το πράγμα! ;) 

Επεξ/σία από micos000
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

54 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

μήπως τα έκλεψε ο ίδιος λέω εγω... και τώρα του χάλασαν 😂

Επεξ/σία από The_Judas
  • Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mikeafe36 είπε

Ελπίζω ότι εννοείς κάτι άλλο απο αυτό που γράφεις.

Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

Ελπίζω ότι εννοείς κάτι άλλο απο αυτό που γράφεις.

θες να βαλουμε meme από Βίρνα και Γιάγκο μου φαίνεται :P 

• Haha 3
Δημοσ.

η πλάκα θα ήταν να πάει ο κλέφτης για αντικατασταση αν του χαλάσουν γιατί είναι στην εγγύηση (έχασε την απόδειξη)

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...