Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, poulinos είπε

καλα σε hdd αν ο αλλος παει να ανοιξει το δισκο σε μη καθαρο περιβαλλον τοτε παει ο δισκος.για τους nvme το θεμα ειναι οτι πολλες φορες λογω trim παιρνεις τα @@ στην επαναφορα.

πέθανα χαχαχαχα  :P 

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά είναι πόσο κοστολογείς αυτά που έχασες 

σε ssd αν έχει καεί ένας πυκνωτής μια δίοδος γίνεται δουλεία με σχεδιαγραμματα και μετρώντας αν όχι θες εξειδικευμένα προγράμματα/hw χιλιάδων ευρώ για ανάκτηση και έχεις περιορισμένο χρόνο γιατί το μέσο δεν είναι μαγνητικό και θέλει ρεύμα για refresh 

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασε προγράμματα όπως το diskdrill h to EaseUS, εάν όμως μιλάμε για δίσκο που δεν τον βλέπει ούτε το σύστημα δεν νομίζω να βοηθήσουν.

Δημοσ.
4 minutes ago, cpc464 said:

Δοκίμασε προγράμματα όπως το diskdrill h to EaseUS, εάν όμως μιλάμε για δίσκο που δεν τον βλέπει ούτε το σύστημα δεν νομίζω να βοηθήσουν.

αν δεν τον βλεπει σαν hardware ολα ειναι πιο δυσκολα.αν τον βλεπει ως hardware απλα δεν βλεπει partition τοτε ειναι αλλο case που ειναι πολυ πιο ευκολο βεβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι εταιρείες έχουν εργαλεία που δεν έχει ένας κοινός χρήστης.
Π.χ., το RapidSpar με το λογισμικό του μπορεί να διαβάσει έναν δίσκο ακόμη και σε περιπτώσεις που κανένα από τα κοινά προγράμματα ανάκτησης δεν μπορεί.

Τα εργαλεία αυτά κάποτε κόστιζαν ακριβά, τώρα πρέπει να έχει πέσει η τιμή τους,
αλλά πάλι κοστίζουν τόσο που κανένας κοινός χρήστης δεν θα τα αγόραζε.
Π.χ., το προαναφερθέν κόστιζε περίπου 3Κ € ή περισσότερο,  τώρα δεν ξέρω πόσο πάει.

Ο παλαιός χρήστης  snbblp  το είχε διότι ήταν πρώην τεχνικός, 
και έκανε και ανακτήσεις δωρεάν εδώ μέσα, το θυμάμαι...

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, V.I.Smirnov said:

Οι εταιρείες έχουν εργαλεία που δεν έχει ένας κοινός χρήστης.
Π.χ., το RapidSpar με το λογισμικό του μπορεί να διαβάσει έναν δίσκο ακόμη και σε περιπτώσεις που κανένα από τα κοινά προγράμματα ανάκτησης δεν μπορεί.

Τα εργαλεία αυτά κάποτε κόστιζαν ακριβά, τώρα πρέπει να έχει πέσει η τιμή τους,
αλλά πάλι κοστίζουν τόσο που κανένας κοινός χρήστης δεν θα τα αγόραζε.
Π.χ., το προαναφερθέν κόστιζε περίπου 3Κ € ή περισσότερο,  τώρα δεν ξέρω πόσο πάει.

Ο παλαιός χρήστης  snbblp  το είχε διότι ήταν πρώην τεχνικός, 
και έκανε και ανακτήσεις δωρεάν εδώ μέσα, το θυμάμαι...

-

καντον και mention μηπως εχει ορεξη να μας πει κατι παρανανω γιατι δεν θυμαμαι ακριβως το Username του πως γραφεται. εκτος αν εσβησε το account του

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, poulinos είπε

καντον και mention μηπως εχει ορεξη να μας πει κατι παρανανω γιατι δεν θυμαμαι ακριβως το Username του πως γραφεται. εκτος αν εσβησε το account του

Το username του είναι αυτό που έγραψα :  snbblp

Σε πλαιότερα θέματα με δίσκους είχε προσφερθεί πολλές φορές να βοηθήσει εντελώς δωρεάν. Π.χ. εδώ : 
https://www.insomnia.gr/forums/topic/810526-eπαναφορα-αρχειων-από-χαλασμενο-ηηd/#comment-59757073

Στο παρακάτω αναφέρει και το Rapidspar, το οποίο γράφει ο ίδιος ότι το είχε πάρει περίπου 2800$ (καλά το θυμόμουν !).
https://www.insomnia.gr/forums/topic/763041-ανάκτηση-διαγραμμένων-αρχείων-από-εξωτερικό-hdd/#comment-58449069

Αυτό για κάποιους που νομίζουν ότι ανάκτηση μπορεί μπορεί να κάνει ο καθένας με λογισμικά του κιλού 😂😂😂....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, V.I.Smirnov said:

Το username του είναι αυτό που έγραψα :  snbblp

-

πραγματι το Username ειναι αυτο αλλα

Ο λογαριασμός δεν είναι πλέον ενεργός στο site.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο δισκος ειναι ο Samsung 860 PRO και ειναι 512gb SSD.

Εχω δοκιμασει αρκετα προγραμματα αλλα τιποτα, απο την στιγμη που δεν τον διαβαζει αυτα τα προγραμματα δεν κανουνε τιποτα.

Αν τον αφησω μεσα στον υπολογιστη απλα τον βρισκει σαν αγνωστη συσκευη, ουτε format ουτε τιποτα δεν μπορω να κανω.

Δοκιμασα να τον κανω εξωτερικο με USB και δεν τον διαβαζει καν.

Να προσθεσω πως ουτε μεσα στο BIOS τον βρισκει αλλα ουτε σε DOS.

1 ώρα πριν, poulinos είπε

πραγματι το Username ειναι αυτο αλλα

Ο λογαριασμός δεν είναι πλέον ενεργός στο site.

Πραγματι το εψαξα και εγω τον φιλο που λετε αλλα δεν υπαρχει σαν μελος πλεον, να τον βρουμε καπου αλλου μηπως τον γνωριζει καποιος?

Επεξ/σία από MaZzzZ
Δημοσ.
4 minutes ago, MaZzzZ said:

Ο δισκος ειναι ο Samsung 860 PRO κα ειναι 512gb SSD.

Εχω δοκιμασει αρκετα προγραμματα αλλα τιποτα, απο την στιγμη που δεν τον διαβαζει αυτα τα προγραμματα δεν κανουνε τιποτα.

Αν τον αφησω μεσα στον υπολογιστη απλα τον βρισκει σαν αγνωστη συσκευη, ουτε format ουτε τιποτα δεν μπορω να κανω.

Δοκιμασα να τον κανω εξωτερικο με USB και δεν τον διαβαζει καν.

Να προσθεσω πως ουτε μεσα στο BIOS τον βρισκει αλλα ουτε σε DOS.

Πραγματι το εψαξα και εγω τον φιλο που λετε αλλα δεν υπαρχει σαν μελος πλεον, να τον βρουμε καπου αλλου μηπως τον γνωριζει καποιος?

δεν ξερω τι εγινε.για αυτο δεν μπορουσα να τον κανω mention. αν δεν αναγνωριζεται ο δισκος τοτε ολα αυτα τα προγραμματα δεν κανουν κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Λοιπόν, για αρχή πες μου λίγο ποιός δίσκος είναι. Έχω κάτι που έχει ένα 50% να δουλέψει. 

Ο δισκος ειναι ο Samsung 860 PRO και ειναι 512gb SSD.

3 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν ξερω τι εγινε.για αυτο δεν μπορουσα να τον κανω mention. αν δεν αναγνωριζεται ο δισκος τοτε ολα αυτα τα προγραμματα δεν κανουν κατι.

Ακριβως αυτο, δοκιμασα αρκετα αλλα τιποτα, απο την στιγμη που ειναι νεκρος δεν δουλευει κατι τετοιο.

Να βρουμε τον φιλο αυτον που εφυγε απο μελος ξερουμε κατι η μπα?

Επεξ/σία από MaZzzZ
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MaZzzZ είπε

Ο δισκος ειναι ο Samsung 860 PRO κα ειναι 512gb SSD.

Samsung controller δυσκολα τα πραγματα... Αν ειναι SM ή αντιστοιχος θα σου ελεγα διαδικασια για hard reset κατα το bootup, γιατι συνηθως καπου κολλανε και δεν κανουν αρχικοποιηση ποτε. 

Εχω φτιαξει καπου στους 4-5 SSD ετσι απο Crucial, Intenso, Patriot κτλ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

Samsung controller δυσκολα τα πραγματα... Αν ειναι SM ή αντιστοιχος θα σου ελεγα διαδικασια για hard reset κατα το bootup, γιατι συνηθως καπου κολλανε και δεν κανουν αρχικοποιηση ποτε. 

Εχω φτιαξει καπου στους 4-5 SSD ετσι απο Crucial, Intenso, Patriot κτλ.

Αρα για Samsung δεν εχουμε κατι να κανουμε?

Δημοσ.
9 minutes ago, MaZzzZ said:

Να βρουμε τον φιλο αυτον που εφυγε απο μελος ξερουμε κατι η μπα?

δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω. μια φορα μονο τον ειχα συναντησει που του ειχα χαρισει κατι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω. μια φορα μονο τον ειχα συναντησει που του ειχα χαρισει κατι.

Καταλαβα, κριμα.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...