Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Έχω ένα Dell G15 5515 (AMD Ryzen 7 5800H, 2022) και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το McAfee LiveSafe με συνδρομή 55€ για 1 έτος / 1 συσκευή ή 80€ για 2 έτη / 1 συσκευή. Μου φαίνεται λίγο ακριβό και αναρωτιέμαι αν υπάρχει καλύτερη επιλογή από άλλη εταιρεία που να προσφέρει καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης.

Βασικές απαιτήσεις:

• Υψηλή προστασία από ιούς, malware, phishing κλπ.
  • Ελαφρύ στη χρήση χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα (δεν θέλω να χάνω επιδόσεις στο gaming).
  • Καλή υποστήριξη και τακτικές ενημερώσεις.
  • Επιλογές για περισσότερες συσκευές αν αξίζει.

Έχω δει πως προτείνουν συχνά Bitdefender, Norton, Kaspersky, ESET κ.ά., αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο value for money.

Τι χρησιμοποιείτε εσείς και τι προτείνετε; Υπάρχει κάποια τρέχουσα προσφορά που να αξίζει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

https://www.av-comparatives.org/tests/summary-report-2024/

https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

Μία ματιά εδώ, είναι δύο γνωστές εταιρείες που ελέγχουν τα AV και το πόσο καλά είναι.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Bitdefender total security, αλλά και το Eset  premium το βρίσκω πολύ καλό και ελαφρύ.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, escalator333 είπε

Γεια σας!

Έχω ένα Dell G15 5515 (AMD Ryzen 7 5800H, 2022) και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το McAfee LiveSafe με συνδρομή 55€ για 1 έτος / 1 συσκευή ή 80€ για 2 έτη / 1 συσκευή. Μου φαίνεται λίγο ακριβό και αναρωτιέμαι αν υπάρχει καλύτερη επιλογή από άλλη εταιρεία που να προσφέρει καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης.

Βασικές απαιτήσεις:

• Υψηλή προστασία από ιούς, malware, phishing κλπ.
  • Ελαφρύ στη χρήση χωρίς να επιβαρύνει το σύστημα (δεν θέλω να χάνω επιδόσεις στο gaming).
  • Καλή υποστήριξη και τακτικές ενημερώσεις.
  • Επιλογές για περισσότερες συσκευές αν αξίζει.

Έχω δει πως προτείνουν συχνά Bitdefender, Norton, Kaspersky, ESET κ.ά., αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο value for money.

Τι χρησιμοποιείτε εσείς και τι προτείνετε; Υπάρχει κάποια τρέχουσα προσφορά που να αξίζει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Έχω eset internet security είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βλέπω στο Σκρουτζ έχει από 24€ το χρόνο. Kaspersky θα είναι κι πιο φθηνό αλλά είμαι εντάξει με το eset. 

Αλλά αν δεν ψάχνεις για κάτι "παράνομο" σε καλύπτει κι windows defender που είναι και από τους καλύτερους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...