poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου On 18/02/2025 at 09:16, Aggelos_INSM said: Με κάποιο άλλο εχω καλυτερες ταχυτητες ναι αλλα το ps5 δε ξεπερναει τα 200 με καναλι 36 οπότε το να αλλαχτει ειναι μονόδρομος δεν ξερω τι wifi εχει το ps5 οπως και εκει πρεπει να δεις παλι το θεμα της αποστασης εστω και στο καναλι 36.σιγουρα αν μπορει να παει παραπανω απο 433 εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το πετυχεις σε καναλι πανω απο 100. ετσι και αλλιως θα στο αλλαξουν οποτε θα δουμε με το καινουριο που θα παιξει το κινητο που θα παιξει το ps5 και ποσο καλυτερα θα παιξουν σε καναλι 100 και πανω.
Aggelos_INSM Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, poulinos είπε δεν ξερω τι wifi εχει το ps5 οπως και εκει πρεπει να δεις παλι το θεμα της αποστασης εστω και στο καναλι 36.σιγουρα αν μπορει να παει παραπανω απο 433 εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το πετυχεις σε καναλι πανω απο 100. ετσι και αλλιως θα στο αλλαξουν οποτε θα δουμε με το καινουριο που θα παιξει το κινητο που θα παιξει το ps5 και ποσο καλυτερα θα παιξουν σε καναλι 100 και πανω. Δε μου το αλλαζουν. Πολλά θες. Λενε το ρουτερ δεν ειναι ελαττωματικό
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου On 19/02/2025 at 16:24, Aggelos_INSM said: Δε μου το αλλαζουν. Πολλά θες. Λενε το ρουτερ δεν ειναι ελαττωματικό αρα φερε το router κοντα στο router να δουμε ποσο θα παιξει το playstation και δοκιμασε με κανα πιο νεο κινητο να δεις τι ταχυτητα σου φερνει to ps5 οπως βλεπω Wi-Fi 6 (Base/Slim) Wi-Fi 7 (Pro) Bluetooth 5.1. αρα λογικα σε νορμαλ αποσταση θα πρεπει να πετυχεις καλες ταχυτητες.
Aggelos_INSM Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Update : Μιλησα μαζι τους και σε τσατ και τηλεφωνικά και μου ειπαν οτι θα αλλαχτει το ρουτερ και το μοντελο θα εξαρτηθεί απο το αποθεμα στις αποθήκες τους. Για να δουμε
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 4 hours ago, Aggelos_INSM said: Update : Μιλησα μαζι τους και σε τσατ και τηλεφωνικά και μου ειπαν οτι θα αλλαχτει το ρουτερ και το μοντελο θα εξαρτηθεί απο το αποθεμα στις αποθήκες τους. Για να δουμε μετα το nokia ξερω οτι δινουν Huawei.δεν ξερω αν εδιναν κατι αλλο στο ενδιαμεσο. δεν το εχω παρακολουθησει ολο το story. παντως πριν το δωσω θα εκανα και δοκιμες ειτε με αλλο κινητο ειτε με το Playstation για να δω τι γινεται ωστε να μπορω να συγκρινω μετα με το νεο router
Aggelos_INSM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, poulinos είπε μετα το nokia ξερω οτι δινουν Huawei.δεν ξερω αν εδιναν κατι αλλο στο ενδιαμεσο. δεν το εχω παρακολουθησει ολο το story. παντως πριν το δωσω θα εκανα και δοκιμες ειτε με αλλο κινητο ειτε με το Playstation για να δω τι γινεται ωστε να μπορω να συγκρινω μετα με το νεο router Ειναι πολυ μ@@@@ες μου έκοψαν τη γραμμη πριν ερθει το αλλο ρουτερ απτο κουριερ. Μιλαμε για ηλιθιους οχι αστεία . Υποθετω ειναι αυτο με το serial number που το σκαναρουν στα καταστήματα οταν περνανε ενα ρουτερ στη γραμμη. Ποιος ξερει σε ποσες μερες θα έρθει η βλακεια Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Aggelos_INSM
varade Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου σε αυτο το ΝΟΚΙΑ, πως μπορω να στειλω με ethernet σε αλλο ρουτερ? απλα συνδεω απο το LAN στο WAN του αλλου?
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 6 hours ago, Aggelos_INSM said: Ειναι πολυ μ@@@@ες μου έκοψαν τη γραμμη πριν ερθει το αλλο ρουτερ απτο κουριερ. Μιλαμε για ηλιθιους οχι αστεία . Υποθετω ειναι αυτο με το serial number που το σκαναρουν στα καταστήματα οταν περνανε ενα ρουτερ στη γραμμη. Ποιος ξερει σε ποσες μερες θα έρθει η βλακεια σωστα.το ftth να το πω με χαζα λογια εχει ενα ont id. αν δεν μπει αυτο δεν παιζεις απλα ποτε.τωρα σου βαλαν το new οποτε δεν παιζει το παλιο
Aggelos_INSM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, poulinos είπε σωστα.το ftth να το πω με χαζα λογια εχει ενα ont id. αν δεν μπει αυτο δεν παιζεις απλα ποτε.τωρα σου βαλαν το new οποτε δεν παιζει το παλιο Γιατι ομως δε το εκαναν αφου παραλαβω το ρουτερ? Ειναι και περιεργες οι μερες τωρα με την πορεία αυριο και καθαρα Δευτερα... Θα μεινουμε χωρίς ιντερνετ για μπολικο διαστημα
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 4 hours ago, varade said: σε αυτο το ΝΟΚΙΑ, πως μπορω να στειλω με ethernet σε αλλο ρουτερ? απλα συνδεω απο το LAN στο WAN του αλλου? ναι και θα εχεις 2 nat εκτος αν κανεις κληση pppoe passthrough ή bridge 3 hours ago, Aggelos_INSM said: Γιατι ομως δε το εκαναν αφου παραλαβω το ρουτερ? Ειναι και περιεργες οι μερες τωρα με την πορεία αυριο και καθαρα Δευτερα... Θα μεινουμε χωρίς ιντερνετ για μπολικο διαστημα θα μπορουσαν να πουν παρε τηλεφωνο αλλα γινεται ενδεχομενως αυτοματοποιημενα
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου Σημερα παρελαβα το ρουτερ (5 μερες με απεριοριστα δεδομένα...) το huawei που μου έδωσαν χειρότερο του νοκια στο wifi ακομα και πανω απο το ρουτερ. Θα συμβιβαστω με ότι εχω λοιπόν γιατι αυτο το μαρτύριο με το κουριερ δε το ξαναπερνω. Απ οτι φαίνεται πανω απο 300mbps σύνδεση δεν αξιζει να εχεις, ασύρματα δε τα πιανεις με τίποτα εκτος αν εισαι στο ιδιο δωματιο ακριβώς με το ρουτερ. Ξενερα μεγάλη το huawei, περιμενα εστω μια βελτίωση αλλα οχι και χειρότερο του νοκια . Πανω απτο ρουτερ μαξ 400 , το κινητο ουτε 250 και στο δωματιο που με νοιάζει και ειχα το πρόβλημα μαξ 200 το πσ . Θα δω αν γινεται να βαλω το νοκια μεσω ethernet να δουλευει ως AP μόνο γιατι δε μου το ζήτησαν πισω
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 hour ago, Aggelos_INSM said: Σημερα παρελαβα το ρουτερ (5 μερες με απεριοριστα δεδομένα...) το huawei που μου έδωσαν χειρότερο του νοκια στο wifi ακομα και πανω απο το ρουτερ. Θα συμβιβαστω με ότι εχω λοιπόν γιατι αυτο το μαρτύριο με το κουριερ δε το ξαναπερνω. Απ οτι φαίνεται πανω απο 300mbps σύνδεση δεν αξιζει να εχεις, ασύρματα δε τα πιανεις με τίποτα εκτος αν εισαι στο ιδιο δωματιο ακριβώς με το ρουτερ. Ξενερα μεγάλη το huawei, περιμενα εστω μια βελτίωση αλλα οχι και χειρότερο του νοκια . Πανω απτο ρουτερ μαξ 400 , το κινητο ουτε 250 και στο δωματιο που με νοιάζει και ειχα το πρόβλημα μαξ 200 το πσ . Θα δω αν γινεται να βαλω το νοκια μεσω ethernet να δουλευει ως AP μόνο γιατι δε μου το ζήτησαν πισω ναι μπορεις να το βαλεις ως access point. δεν ειναι ευκολο να πετυχεις μεγαλες ταχυτητες γενικα.δεν μιλαω για 300 που ειναι ευκολο αλλα για 800 και 900.εκει ναι στο ιδιο δωματιο και με σωστη συσκευη. το κινητο σου δες στα ποσα συνδεεται .αν παλι συνδεεται σε μικρη ταχυτητα οπως πριν τοτε ειναι θεμα του κινητου.
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι μπορεις να το βαλεις ως access point. δεν ειναι ευκολο να πετυχεις μεγαλες ταχυτητες γενικα.δεν μιλαω για 300 που ειναι ευκολο αλλα για 800 και 900.εκει ναι στο ιδιο δωματιο και με σωστη συσκευη. το κινητο σου δες στα ποσα συνδεεται .αν παλι συνδεεται σε μικρη ταχυτητα οπως πριν τοτε ειναι θεμα του κινητου. Ιδια με πριν ακριβώς . Αλλες συσκευες που επαιζαν καλυτερα όμως παιζουν χειροτερα (μαζι και το κινητο προφανως). Οταν φτασω σπιτι θα πειραξω μερικες ρυθμισεις ακομα μπας και . Με νοκια ως AP θα ειμαι πισω απο διπλό νατ φανταζομαι?
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Just now, Aggelos_INSM said: Ιδια με πριν ακριβώς . Αλλες συσκευες που επαιζαν καλυτερα όμως παιζουν χειροτερα (μαζι και το κινητο προφανως). Οταν φτασω σπιτι θα πειραξω μερικες ρυθμισεις ακομα μπας και . Με νοκια ως AP θα ειμαι πισω απο διπλό νατ φανταζομαι? a.αλλαξε τα καναλια. β.οχι δεν θα εισαι πισω απο διπλο Nat αφου δεν θα χρησιμοποιησεις wan θύρα αλλα θα το εχεις ως access point 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε a.αλλαξε τα καναλια. β.οχι δεν θα εισαι πισω απο διπλο Nat αφου δεν θα χρησιμοποιησεις wan θύρα αλλα θα το εχεις ως access point Μα μεσω ethernet δε θα μπεί το νοκια πισω απτο χουαγουει? Νομιζα αυτο προκαλουσε διπλο νατ στις συσκευες που θα εμπαιναν στο αντίστοιχο AP . Δοκιμασα προχειρα μπολικα καναλια χωρις μεγάλη διαφορά πάντως . Θα τα ξαναδω. Η 160mhz συχνότητα ομως δε παιζει στις συσκευες μου για κάποιο λογο και ισως εκει εβλεπα βελτίωση . Ειναι μονο για wifi 6 η 160?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα