panosThe96 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) @Μακιαβέλλι Πωπωπω, φοβερή ιδέα αδερφέ! Εσένα πρέπει να σε πληρώνω . Ακόμα δεν σκέφτομαι για app προς το παρόν webapp. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από panosThe96
kostasbm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 23 hours ago, panosThe96 said: 🌟 Γεια σας, λάτρεις της καλής κουζίνας! 🍽️🍷 Είμαι προγραμματιστής με μεγάλη αγάπη για το καλό φαγητό. ξέχασα να σε ρωτήσω ...μαγειρεύεις???? ερωτώ γιατί ένας που μαγειρεύει είναι ποιο αυστηρός στις κριτικές του για ίδια πιάτα.... 1
panosThe96 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου @kostasbm Εδω έχεις δίκιο, μαγειρεύω αλλά οχι τρέλα πράγματα τα απλά, συνήθως βγαίνω έξω όταν θέλω να δοκιμάσω κάτι ιδιαίτερο! @kostasbm εσύ μαγειρεύεις? 1
lector Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Αν θες να κανεις τη διαφορα, μπορεις να προσθεσεις και ενα section με ελαφρως ενοχλητικες εως σκωπτικες πληροφοριες για καθε μαγαζι. Για παραδειγμα: Αν εχει dress code Αν εχει παρκαδορους και αν καταλαμβανει δημοσιο χωρο για τους πελατες του Αν εχει λιστα ή πορτα στην εισοδο Αν εχει χρονικο οριο εξυπηρετησης Αν εχει δηθεναδες για προσωπικο που σε κοιτανε καλα καλα κλπ κλπ Μια τετοια προσθηκη θα γεφυρωνε το χασμα μεταξυ των πληρωμενων reviews σε sites και περιοδικα, και των (συνηθως πραγματικων) user reviews στο google maps. 3
vorlon68 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Στην Ελλαδα εισαι και αναφερεσαι σε ελληνικά μαγαζια. Η σελιδα πρεπει να ειναι στα ελληνικά και να εχει επιλογη και για αγγλικά. 1
panosThe96 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου @vorlon68 Σωστό, σίγουρα πρέπει να βάλω επιλογή και για τις δυο γλώσσες. @lector Πολυ καλή ιδέα, ειδικά στα fine dining νομίζω χρειάζεται αυτό σίγουρα!
kalmik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Λοιπόν έχω million dollar idea αλλά σου την δίνω έτσι απλόχερα. Εμένα ξέρετε τι μου λείπει από το restaurant reviewing; Ανοίγω το App "Strong Suggestion" δίνω άδεια για χρήση χάρτη και βλέπει που είμαι. Ξέρω ότι θέλω να φάω π.χ. Pizza Napoletana, και να μου λέει "πήγαινε εκεί που είναι 5 λεπτά με τα πόδια", αλλά όχι επειδή είναι καλό ιταλικό εστιατόριο, επειδή κάνει πολύ καλή pizza (κι ας την κάνει ο Μπάμπης από τον Βύρωνα και την τυλίγει σε χαρτοπετσέτα τζάμπο). Μου αρέσει πολύ το must-try dish. Μου λείπει πολλές φορές, αλλά θα ήθελα να είναι user based αν μπει σε εφαρμογή. Αυτό το κάνει τόσα χρόνια το Yelp απλά για κάποιο λόγο δεν έχει έλθει Ελλάδα. 1
panosThe96 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Update: μόλις προστέθηκε και τεχνητή νοημοσύνη ως chatbot σε περίπτωση που ψάχνεις για κάτι και δεν το βρίσκεις ρώτα στο chat. Θέλει λίγο δουλειά το ui αλλά θα το φτιάξουμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα