panosThe96 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου @ProponitisTouKanape Χμμμμ, με έχεις βάλει σε σκέψεις τώρα, επειδή είναι σωστό είναι αυτό που λες! Ευχαριστώ πολυ!
argonaut Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Εν τω μεταξύ το Funky Gourmet έχει κλείσει 5-6 χρόνια τώρα και υπάρχει στην λίστα. Εσύ πότε πρόλαβες να πας;;;;
panosThe96 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου @argonaut Ειχα πάει πριν τον Covid 2019 που ηταν στα high του, ακραιο ότι πότε πέρασαν 5 χρόνια.
Nabuko Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, panosThe96 είπε @argonaut Ειχα πάει πριν τον Covid 2019 που ηταν στα high του, ακραιο ότι πότε πέρασαν 5 χρόνια. Αυτό όμως σημαίνει ότι ξεκίνησες κάτι και ήδη έχεις λανθασμένα στοιχεία στο σάητ σου. 😉 1
panosThe96 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) @Nabuko φαίνεται Ναι, έχεις δίκιο, θα πρέπει να διορθωθεί! Και κάποια menu είναι λάθος επειδή έχουν αλλάξει! Και κάποια προτεινόμενα πιάτα δεν υπάρχουν πλέον! Έχω πολλά να φτιάξω! Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από panosThe96
eliasj Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, panosThe96 said: @Nabuko φαίνεται Ναι, έχεις δίκιο, θα πρέπει να διορθωθεί! Και κάποια menu είναι λάθος επειδή έχουν αλλάξει! Και κάποια προτεινόμενα πιάτα δεν υπάρχουν πλέον! Έχω πολλά να φτιάξω! Το Βαρουλκο το εχασε το αστερι. Υπαρχουν παρα πολλα καινουργια με αστερι Michelin που δεν τα εχετε βαλει, ενω βλεπω το funky gourmet που εχει κλείσει χρονια. Καλη προσπαθεια και με πολυ δουλεια μπορειτε να το φτιαξετε. Αναμενουμε το αποτελεσμα. 1
panosThe96 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου @eliasj Πολυ χρήσιμο και ωραίο σχόλιο, ευχαριστώ πολύ! Έχει παραπάνω δουλειά από ότι περίμενα, άλλα θα φτιαχτούν όλα i promise!
dkstopo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου ωραίο εύχρηστο αν περνώντας το ποντίκι από πάνω δείχνει μια προεπισκόπηση του site δίχως να το ανοίγει αν δεν βάλεις και google-διαφημίσεις, μια χαρα ολα 1
panosThe96 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου @dkstopo Σ'ευχαριστω! Πολυ ωραία ιδέα! Βέβαια, δεν ξέρω πως θα γινόταν στο κινητό, επειδή θέλω να μπαίνουν users και απο κινητό οχι μόνο απο PC.
tasanton Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Σε "σώζει" ότι δεν υπάρχει πια το θρυλικό ask4food.gr Χωρίς προσωπικές απόψεις και προτάσεις για πιάτα, γνώμες για εξυπηρέτηση, κοκ, θα είναι απλά ένα site προβολής κάποιων εστιατορίων. Μεταξύ μας βέβαια, το tripadvisor είναι πιο χρηστικό σε αυτό τον τομέα. 1
panosThe96 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου @tasanton χαχαχα ισχύει, να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει το tripadvisor, δεν μπαίνω ποτέ εκεί για φαγητό! Άλλα ευχαριστώ ολα αυτά που μου είπες θα είναι τα επόμενα που θα φτιάξω!
ougxar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 3 hours ago, ProponitisTouKanape said: Το σημαντικότερο είναι η παραπάνω πληροφορία κι η προσωπική άποψη. Θες να γράψεις για fine dining, fine. Αλλά γράψε μας τι έφαγες, πόσο σου άρεσε, τι προτείνεις, τι σε ενθουσίασε, βάλε ένα μενού κλπ. 1
li@m Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, tasanton said: θρυλικό ask4food.gr Τι συνέβει και εκλεισε το συγκεκριμενο; Αρκετα βοηθητικο πολυ κριμα
panosThe96 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου @ougxar Κλαίω χαχαχα μην χειροδικείτε! Ευχαριστώ για το feedback! 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 22 hours ago, panosThe96 said: 🌟 Γεια σας, λάτρεις της καλής κουζίνας! 🍽️🍷 Είμαι προγραμματιστής με μεγάλη αγάπη για το καλό φαγητό. Αναζητώντας πάντα τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα, συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρεις αυτό που θες πολλές φορές. Για να κάνω την εμπειρία αυτή ευκολότερη για όλους, δημιούργησα το https://bestathensrestaurants.com/. Εδώ θα βρείτε μια επιλεγμένη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, όλα δοκιμασμένα και επιλεγμένα από εμένα. Επισκεφτείτε την σελίδα, δοκιμάστε τις προτάσεις μας και πείτε μου τη γνώμη σας! Κάθε σχόλιο και πρόταση ευπρόσδεκτη Λοιπόν έχω million dollar idea αλλά σου την δίνω έτσι απλόχερα. Εμένα ξέρετε τι μου λείπει από το restaurant reviewing; Ανοίγω το App "Strong Suggestion" δίνω άδεια για χρήση χάρτη και βλέπει που είμαι. Ξέρω ότι θέλω να φάω π.χ. Pizza Napoletana, και να μου λέει "πήγαινε εκεί που είναι 5 λεπτά με τα πόδια", αλλά όχι επειδή είναι καλό ιταλικό εστιατόριο, επειδή κάνει πολύ καλή pizza (κι ας την κάνει ο Μπάμπης από τον Βύρωνα και την τυλίγει σε χαρτοπετσέτα τζάμπο). Μου αρέσει πολύ το must-try dish. Μου λείπει πολλές φορές, αλλά θα ήθελα να είναι user based αν μπει σε εφαρμογή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα