Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

🌟 Γεια σας, λάτρεις της καλής κουζίνας! 🍽️🍷

Είμαι προγραμματιστής με μεγάλη αγάπη για το καλό φαγητό.

Αναζητώντας πάντα τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα, συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρεις αυτό που θες πολλές φορές.

Για να κάνω την εμπειρία αυτή ευκολότερη για όλους, δημιούργησα το https://bestathensrestaurants.com/. Εδώ θα βρείτε μια  επιλεγμένη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, όλα δοκιμασμένα και επιλεγμένα από εμένα.

Επισκεφτείτε την σελίδα, δοκιμάστε τις προτάσεις μας και πείτε μου τη γνώμη σας! Κάθε σχόλιο και πρόταση ευπρόσδεκτη ^_^

Update: μόλις προστέθηκε και τεχνητή νοημοσύνη ως chatbot σε περίπτωση που ψάχνεις για κάτι και δεν το βρίσκεις ρώτα στο chat.

Επεξ/σία από panosThe96
  • Like 7
  • Thanks 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα είναι προσωπικές σου επιλογές. Θα ήταν προτιμότερο αφού τα έχεις επισκεφθεί να ήταν food blog, όπου να γράφεις την άποψη σου και να ανεβάζεις ίσως και φωτογραφίες. Τώρα είναι απλά σα να πήρες τις πληροφορίες του Google Maps και να τις έβαλες σε μια σελίδα. 

• Like 2
Δημοσ.

@cthulhucarbide αυτά που έχω βάλει τα έχω δοκιμάσει, άμα έχεις κάποιο καλό να προτείνεις πάντως είμαι ανοιχτός! :P

@ProponitisTouKanape στην αρχή blog σκέφτηκα και εγω ,αλλά μετα σκέφτηκα οτι ίσως εξελιχθεί σαν portal με τα καλύτερα εστιατόρια που ο καθένας βάζει τα αγαπημένα του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή η προσπάθεια αλλά θέλει ακόμη λίγο fine tunning. 
Θέλουν  έλεγχο τα links με το Google Maps.  
Π.Χ. Στο Οικείο σε παραπέμπει κάπου στο Σύνταγμα αντί της Πλούταρχου στο Κολωνάκι. 

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Like 2
Δημοσ.

Με μια γρηγορη ματια που εριξα, ωραια σχεδιαση, και η σελιδα ειναι γρηγορη και efficient.

ΑΛΛΑ ισως θα ηταν χρησιμο να διευκρινισεις οτι απευθυνεται σε τουριστες ή γκουρμεδιαρηδες, με γεματο πορτοφολι και στομαχι, που δεν πανε για να φανε να χορτασουν, αλλα για να βγαλουν φωτος για το ινσταγκραμ 😁

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, panosThe96 said:

Διαβάζεται και ανάποδα, είσαι ένας καλοφαγάς με μεγάλη αγάπη για τον προγραμματισμό !

Θα το επισκεφθώ σύντομα.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.

@Nabuko Θελω feedback και απο technical users και απο non technical users, γι'αυτο ειναι και στα δυο!

@tasanton χαχαχα σωστό, περιμένω σχόλιο.

@lector Σ'ευχαριστω πολύ, όχι την έφτιαξα για όλους οχι μόνο για συγκεκριμένη ομάδα, αλλα μάλλον φαίνεται ότι απευθύνεται μόνο σε gourmeδιαρηδες, ίσως θα ηταν καλή ιδεα να προσθέσω vfm filter και options. 

Δημοσ.

Θεωρώ κι εγώ πως μια απλή παράθεση πληροφοριών για εστιατόρια που είναι ήδη πολύ γνωστά, όπως η Χύτρα ή Βαρούλκο, δε λέει πολλά πράγματα. Βρες πιο ψαγμένες επιλογές, γράψε την άποψη σου, βάλε μενού, εμπλούτισε το λίγο. 

• Like 1
Δημοσ.
17 hours ago, panosThe96 said:

🌟 Γεια σας, λάτρεις της καλής κουζίνας! 🍽️🍷

Αναζητώντας πάντα τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα, συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρεις αυτό που θες πολλές φορές.

Για να κάνω την εμπειρία αυτή ευκολότερη για όλους, δημιούργησα το https://bestathensrestaurants.com/. Εδώ θα βρείτε μια  επιλεγμένη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, όλα δοκιμασμένα και επιλεγμένα από εμένα.

Επισκεφτείτε την σελίδα, δοκιμάστε τις προτάσεις μας και πείτε μου τη γνώμη σας! Κάθε σχόλιο και πρόταση ευπρόσδεκτη ^_^

(προβατίνα-αρνι-κατσικι-κοκορετσι-κοντοσουβλι-βραστο-παστο-αγριογουρονο)  τρως?????? από περιέργεια......

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, panosThe96 είπε

@Nabuko Θελω feedback και απο technical users και απο non technical users, γι'αυτο ειναι και στα δυο!

Εγώ που απάντησα και στα 2 είμαι technical ή non technical user? 😄

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@kostasbm Αν τρώω λέει! τα σκοτώνω :P χαχα, άλλα τα καλύτερα σε αυτή την κατηγορία τα εχω φάει σε ταβέρνες σε χωριά όχι στην Αθήνα.

@Nabuko Εσυ εισαι και τα δυο σαν την "Γάτα του Σρέντινγκερ" 

@ProponitisTouKanape κοίτα δεν έχεις άδικο, ίσως έχει πιο πολύ νόημα με πιο ψαγμενα!
Άλλα μετά σκέφτομαι οτι πρέπει να υπάρχει και η κατηγορία fine dining! 

Επεξ/σία από panosThe96
Δημοσ.

Το σημαντικότερο είναι η παραπάνω πληροφορία κι η προσωπική άποψη. Θες να γράψεις για fine dining, fine. Αλλά γράψε μας τι έφαγες, πόσο σου άρεσε, τι προτείνεις, τι σε ενθουσίασε, βάλε ένα μενού κλπ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...