nchatz Δημοσ. Κυριακή στις 08:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:55 μμ Το Pokémon TCG Pocket πρόσθεσε επιτέλους τη λειτουργία ανταλλαγής καρτών, αλλά οι παίκτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τους περιοριστικούς κανόνες. Σύμφωνα με την Pokemon Company, η Creatures Inc. ενσωμάτωσε πρόσφατα το πολυαναμενόμενο σύστημα ανταλλαγής καρτών στο Pokémon TCG Pocket, ωστόσο η υποδοχή από την κοινότητα των παικτών δεν ήταν η αναμενόμενη. Οι περιορισμοί και τα νέα νομίσματα που εισήχθησαν προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Η εταιρεία ανάπτυξης Creatures Inc. εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αναγνωρίζοντας τα προβλήματα: "Από την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης του συστήματος ανταλλαγής, λάβαμε πολλά σχόλια από τους παίκτες. Οι περιορισμοί σχεδιάστηκαν για την αποτροπή κατάχρησης από bots και άλλες απαγορευμένες ενέργειες με πολλαπλούς λογαριασμούς." Το τρέχον σύστημα επιτρέπει μόνο ανταλλαγές καρτών ίδιας σπανιότητας, και συγκεκριμένα μόνο για κάρτες με σπανιότητα μεταξύ 1 και 4 διαμαντιών ή 1 αστεριού. Οι παίκτες χρειάζονται ειδικά νομίσματα συναλλαγών (trade tokens) και κλεψύδρες συναλλαγών (trade hourglasses) για να πραγματοποιήσουν ανταλλαγές. Η Creatures Inc. διαβεβαίωσε ότι εργάζεται ενεργά για τη βελτίωση του συστήματος, αναφέροντας: "Κατανοούμε ότι κάποιοι περιορισμοί εμποδίζουν τους παίκτες να απολαύσουν το χαρακτηριστικό όπως είχε σχεδιαστεί. Σχεδιάζουμε να προσφέρουμε περισσότερους τρόπους απόκτησης trade tokens, συμπεριλαμβανομένων των διανομών μέσω εκδηλώσεων." Ως προσωρινό μέτρο, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν trade tokens σε όλους τους παίκτες που συνδέονται στο παιχνίδι. Ωστόσο, είναι σαφές ότι οι μελλοντικές ενημερώσεις δεν θα καταργήσουν πλήρως τους περιορισμούς, καθώς κάτι τέτοιο θα διευκόλυνε υπερβολικά την ολοκλήρωση των συλλογών καρτών. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
andreas1gr Δημοσ. Δευτέρα στις 03:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:43 μμ Το ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με Pokémon με ξεπερνά.... 3 2 5
tsamo2 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ 15 minutes ago, andreas1gr said: Το ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με Pokémon με ξεπερνά.... Το ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το τι ασχολούνται άλλοι άνθρωποι με ξεπερνά.... 16 1 10
Diavolos666 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:03 μμ (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, andreas1gr said: Το ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με Pokémon με ξεπερνά.... ...και ενήλικες μάλιστα που σκάνε ένα σωρό λεφτά. Ένας γνωστός μου που έχει αρκετές κάρτες από παλιά ήθελε να τις σκανάρει και να τις αντιγράψει ώστε να δίνει στον γιο του που είναι μικρός να παίζει για να μην του χαλάσει τις δικές του. Του είπα ότι δεν χρειάζεται καν, γιατί υπάρχει site που τις έχει όλες σε ΟΚ ανάλυση, τις κατέβασα, τους τύπωσα αρκετές σε φωτογραφικό χαρτί, τις έκανα lamination και του τις έδωσα και ήταν και πιο καλές από τις αυθεντικές (εκτός από κάτι παράξενες που έχουν και ολογραφικό μέρος). Και μου απάντησε "ΝαΙ αΛλΑ δΕν ΕιΝαΙ αΥθΕνΤιΚεΣ"... τι αυθεντικές ρε φίλε, από χαρτί είναι φτιαγμένες κι εκείνες, με μελάνι τις τύπωσαν και έχει πάνω μία ζωγραφιά! Ο δε γιος του ήταν χαρούμενος που είχε περισσότερες κάρτες από τον μπαμπά του και δεν τον ένοιαζε αν είναι αυθεντικές ή όχι. Προφανώς οι αυθεντικές έχουν μεταπωλητική αξία αλλά αυτός δεν τις πουλούσε, αυτός τις αγόρασε! Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:12 μμ από Diavolos666 1
infin1tyGR Δημοσ. Δευτέρα στις 04:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:05 μμ (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Diavolos666 said: τι αυθεντικές ρε φίλε, από χαρτί είναι φτιαγμένες κι εκείνες, με μελάνι τις τύπωσαν και έχει πάνω μία ζωγραφιά! Ο δε γιος του ήταν χαρούμενος που είχε περισσότερες κάρτες από τον μπαμπά του και δεν τον ένοιαζε αν είναι αυθεντικές ή όχι. Μπορείς να κάνεις και με χαρτονομίσματα το ίδιο και να τα δώσεις στον γιο του. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:06 μμ από infin1tyGR 14
Diavolos666 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:10 μμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, infin1tyGR said: Μπορείς να κάνεις και με χαρτονομίσματα το ίδιο και να τα δώσεις στον γιο του. Τα χαρτονομίσματα δεν είναι παιχνίδι για να τα θέλει ο μικρός. Το παιδί έβλεπε τις κάρτες με "μίκι μάο" και τις ήθελε. Και εγώ του έκανα δώρο ένα πακέτο ολόκληρο με κάρτες. Να έβλεπες χαρά που έκανε και μάλιστα είχε και κάρτες που ήταν σπάνιες ούτε τα ξέρω αυτά, εγώ τυχαία τις τύπωσα γιατί είναι χιλιάδες από ότι κατάλαβα. Αν αναφέρεσαι στην αξία τους σε χρήματα ισχύει ότι δεν αξίζουν αλλά αυτός δεν τις έκανε trading, τις είχε σαν συλλογή και είχε δώσει και ένα σωρό λεφτά πριν πολλά χρόνια. Από τότε που έγινε γονιός τα είχε ψιλο-παρατήσει. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:10 μμ από Diavolos666 1
Bil79 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:21 μμ 36 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Το ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με Pokémon με ξεπερνά.... Εμένα ξεπερνά το ότι ανεβαίνει σχετικό άρθρο σε site τεχνολογίας ... 1
Diavolos666 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:32 μμ 10 minutes ago, Bil79 said: Εμένα ξεπερνά το ότι ανεβαίνει σχετικό άρθρο σε site τεχνολογίας ... Είναι για το ηλεκτρονικό παιχνίδι οπότε είναι στην κατηγορία gaming. 2 1
Pokemon640 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:25 μμ 2 hours ago, andreas1gr said: Το ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με Pokémon με ξεπερνά.... Μπορείς να συνεχίσεις το φορθναϊτ, το μαινκραφτ, την Πέππα το γουρουνάκι, το ρομπλοξ και το league of legos σου και να αφήσεις εμάς τους 30αρηδες και 40αρηδες που μεγαλώσαμε μαζί με αυτά να διαβάσουμε την είδηση; 😁 2 2
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 μμ 6 ώρες πριν, Diavolos666 είπε ...και ενήλικες μάλιστα που σκάνε ένα σωρό λεφτά. Ένας γνωστός μου που έχει αρκετές κάρτες από παλιά ήθελε να τις σκανάρει και να τις αντιγράψει ώστε να δίνει στον γιο του που είναι μικρός να παίζει για να μην του χαλάσει τις δικές του. Του είπα ότι δεν χρειάζεται καν, γιατί υπάρχει site που τις έχει όλες σε ΟΚ ανάλυση, τις κατέβασα, τους τύπωσα αρκετές σε φωτογραφικό χαρτί, τις έκανα lamination και του τις έδωσα και ήταν και πιο καλές από τις αυθεντικές (εκτός από κάτι παράξενες που έχουν και ολογραφικό μέρος). Και μου απάντησε "ΝαΙ αΛλΑ δΕν ΕιΝαΙ αΥθΕνΤιΚεΣ"... τι αυθεντικές ρε φίλε, από χαρτί είναι φτιαγμένες κι εκείνες, με μελάνι τις τύπωσαν και έχει πάνω μία ζωγραφιά! Ο δε γιος του ήταν χαρούμενος που είχε περισσότερες κάρτες από τον μπαμπά του και δεν τον ένοιαζε αν είναι αυθεντικές ή όχι. Προφανώς οι αυθεντικές έχουν μεταπωλητική αξία αλλά αυτός δεν τις πουλούσε, αυτός τις αγόρασε! Έχει δίκιο στην αυθεντικοτητα. Και η μόνα λίσα σε ένα κομμάτι χαρτόνι είναι την έχουν αντιγράψει χιλιάδες φορές αλλά είναι μαϊμού καμια σχέση με το αυθεντικό. Μηδέν αξία οι ρεπλικες συγκριτικά με την αυθεντική.
Tetrabitos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 μμ 6 ώρες πριν, tsamo2 είπε Το ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το τι ασχολούνται άλλοι άνθρωποι με ξεπερνά.... Αυτοί θα υπάρχουν πάντα φίλε, αλλιώς δεν θα υπήρχε αυτή η έκφραση - πρόταση που μόλις έγραψες. Άντε κανας Τίμο Τόλκιν να το είχε φανταστεί, αυτό που έγραψες!
Diavolos666 Δημοσ. χθες στις 01:29 πμ Δημοσ. χθες στις 01:29 πμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Arkin said: Έχει δίκιο στην αυθεντικοτητα. Και η μόνα λίσα σε ένα κομμάτι χαρτόνι είναι την έχουν αντιγράψει χιλιάδες φορές αλλά είναι μαϊμού καμια σχέση με το αυθεντικό. Μηδέν αξία οι ρεπλικες συγκριτικά με την αυθεντική. Ναι αλλά εδώ η αυθεντική είναι απλώς ένα τόκεν. Δηλαδή πέραν της χρηματικής αξίας γιατί είναι η αυθεντική δεν έχει κάποια διαφορά με μία πιστή ρέπλικα, ίσα ίσα μία πιστή ρέπλικα μπορεί να είναι και σε καλύτερη κατάσταση και υπάρχουν και πίνακες πιο όμορφοι από την βουκολική και μουντή Μόνα Λίζα που δεν έχουν ούτε το ένα εκατομμυριοστό της αξίας της. Εδώ έχει να κάνει με το τι σε ενδιαφέρει, το περιεχόμενο της τέχνης ή αξία ενός τόκεν? Ίδια λογική με τον κυβισμό του Picasso, ένας πίνακας με την ίδια τεχνοτροπία από έναν άγνωστο δεν έχει αξία, αν είναι αυθεντική ξαφνικά είναι "τέχνη". Εάν κάποιος το υποστηρίζει αυτό, τότε αυτός που το λέει δεν ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο αλλά για το τόκεν και την χρηματική αξία. Ένας ωραίος πίνακας είναι αυτός που ακόμα και άγνωστος να τον έχει κάνει θεωρείται όμορφος και θα τον κρεμούσε κάποιος στο σαλόνι του να τον βλέπει κάθε μέρα χωρίς να τον ενδιαφέρει το status ενός τόκεν, αν για να έχει αξία ένας πίνακας πρέπει να έχει ένα επώνυμο τότε δεν αξίζει το περιεχόμενο. Μία νόστιμη σοκολάτα δεν χρειάζεται να είναι επώνυμη. Ένα καλό και όμορφο ρούχο δεν χρειάζεται να έχει ταμπέλα από γνωστή μάρκα. ~~ Στα pokemon είναι ακόμα χειρότερα γιατί δεν είναι καν μοναδικά, η εταιρία που τα τυπώνει έχει τυπώσει εκατομμύρια κάρτες, όπως ακριβώς την τύπωσα κι εγώ. Δεν έχει χρηματική αξία η δική μου γιατί δεν είναi "αυθεντική" αλλά αν σε κάποιον αρέσουν τα pokemon και το περιεχόμενο δεν θα είχε πρόβλημα να βλέπει μία τυπωμένη κάρτα καλύτερη από την αυθεντική. Να ξεχωρίσουμε το τι χρηματική κοστολόγηση έχει κάτι με το αν σου αρέσει το περιεχόμενο. ~~ Δες αυτή την κάρτα ενός digimon, ο τύπος έκατσε και την έφτιαξε με πολλά επίπεδα από χαρτί, για εμένα που δεν με ενδιαφέρουν τα digimon, αυτή η κάρτα είναι ομορφότερη από την πιο rare της εταιρίας που είναι απλώς μία flat εκτύπωση Επεξ/σία χθες στις 03:22 πμ από Diavolos666
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα