panosThe96 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:51 μμ Γεια σας, λάτρεις της καλής κουζίνας και του προγραμματισμού! 🍽️🍷 Είμαι προγραμματιστής και πάντα έψαχνα για έναν απλό και αξιόπιστο τρόπο να βρίσκω τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα, αλλά πολλές φορές αντιμετώπιζα δυσκολίες. Για να λύσω αυτό το πρόβλημα, δημιούργησα το https://bestathensrestaurants.com/ όπου θα βρείτε μια επιλεγμένη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα όλα δοκιμασμένα και επιλεγμένα. Επισκεφτείτε και πείτε μου μια άποψη για το πως σας φαίνεται και ανακαλύψτε το επόμενο αγαπημένο σας εστιατόριο στην πόλη! 7
SotasSo Δημοσ. Δευτέρα στις 03:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:19 μμ Τέλειο site! Ωραία δουλειά φίλε μου, συνέχισε έτσι! 🎉👍 1 3
geomagas Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Αρκετά φιλόδοξο project. Βέβαια θέλει δουλίτσα, στο εικαστικό/λειτουργικό κομμάτι αλλά περισσότερο στο περιεχόμενο. Ίσως κάποιο venue api να ήταν μια καλή ιδέα για τον αρχικό εμπλουτισμό... Καλή αρχή σου εύχομαι, και καλή δύναμη στη συνέχεια! 2
panosThe96 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 μμ Ευχαριστώ πολύ Παιδιά, @geomagas έχεις δίκιο θέλει δουλειά το περιεχόμενο θα πρέπει να σκεφτώ κάτι, ευχαριστώ πάντως να σε καλά και πολύ καλή ιδέα αυτή με το venue api.
Xvipes Δημοσ. Δευτέρα στις 03:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:50 μμ Φαίνεται ωραίο, θα έβαζα και χάρτη για να βλέπω στα γρήγορα που βρίσκονται αυτά τα μαγαζιά καθώς και directions ανα μαγαζί. 2
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ 1 ώρα πριν, panosThe96 είπε όπου θα βρείτε μια επιλεγμένη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα όλα δοκιμασμένα και επιλεγμένα. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις απ' τον σωρό το καλό θα ήταν να βάλεις vfm εστιατόρια που δεν τα ξέρει ο κόσμος και όχι αυτά που αναφέρονται παντού και δεν είναι και από τα πιο φθηνά. ΥΓ το ότι μπήκε και δεύτερος λογαριασμός που γραφτήκατε την ίδια ώρα για να πει μπράβο θα το αφήσω ασχολίαστο. 2 3
panosThe96 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:34 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:34 μμ @Xvipes Ευχαριστώ πολύ, εχω βάλει μέσα στο εστιατόριο όταν το πατάς directions, ο χάρτης είναι καλή ιδέα! @Nabuko κοίτα να δεις συμπτώσεις .Ναι καταλαβα, τύπου underrated gems εστιατόρια ή vfm κατηγοριες, καλή ιδέα.
ss13 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:41 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:41 πμ (επεξεργασμένο) Στις 3/2/2025 στις 2:51 ΜΜ, panosThe96 είπε Γεια σας, λάτρεις της καλής κουζίνας και του προγραμματισμού! 🍽️🍷 Είμαι προγραμματιστής και πάντα έψαχνα για έναν απλό και αξιόπιστο τρόπο να βρίσκω τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα, αλλά πολλές φορές αντιμετώπιζα δυσκολίες. Για να λύσω αυτό το πρόβλημα, δημιούργησα το https://bestathensrestaurants.com/ όπου θα βρείτε μια επιλεγμένη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα όλα δοκιμασμένα και επιλεγμένα. Επισκεφτείτε και πείτε μου μια άποψη για το πως σας φαίνεται και ανακαλύψτε το επόμενο αγαπημένο σας εστιατόριο στην πόλη! Πολυ καλο, μπορείς επισης , να βρεις ανά περιοχη , τα εστιατόρια, να βρεις ποια ειναι τα ακριβά, και τα πιο οικονομικά, ανά περιοχη , θέλει όμως ψάξιμο, υπάρχει ένα θέμα σε άλλο Forum https://www.travelstories.gr/community/threads/Εστιατορια-και-ταβερνες-και-ζαχαροπλαστεία-στην-Αθηνα.66481/page-21 το βάζω για να παρεις ιδέα, να σε βοηθήσει 😎 Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:19 μμ από ss13 1
panosThe96 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 πμ @ss13 Ο σκοπός μου είναι να μπει και η περιοχή στο μέλλον που θα έχω και πιο πολλά εστιατόρια! Είσαι τρομερός ευχαριστώ!
panosThe96 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:49 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:49 μμ Update: μόλις προστέθηκε και τεχνητή νοημοσύνη ως chatbot σε περίπτωση που ψάχνεις για κάτι και δεν το βρίσκεις ρώτα στο chat. Θέλει λίγο δουλειά το ui αλλά θα το φτιάξουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα