Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει σωστά, μήπως η επιμονή στη σειρά 8000 έχει να κάνει με την υπόθεση ότι είναι επόμενη γενιά από την 7000 και άρα καλύτερη/πιο σύγχρονη;

Σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει, οι επεξεργαστές της σειράς 8000 είναι πετσοκομμένοι για να ενισχυθεί το apu κομμάτι, αν σε πρόλαβα πάρε έναν 7600 - 7700... Καλό χτίσιμο!

• Like 2
Δημοσ.
Στις 4/2/2025 στις 11:16 ΜΜ, TopCLR είπε

γίνει το "θαύμα" και να μπει ο 8700 στα 255€!

Από foxstore στο best mobo cpu gpu = 735

65,90 psu απο eshop

800 αυτά μαζι

40 case

100 ram

60 ο ssd του

Δημοσ.

Εκεινο που εχω καταλαβει, παρκολουθοντας συζητησεις για διαφορες συνθεσεις, τιμες σε κατ/τα. διαθεσημοτητες κτλ, ειναι οτι για ενα αξιοπρεπες παιχνιδικομπιουτερ σημερα, θελεις ενα διχιλιαρο στο νερο. Και δεν λεω για τοπ, μια δυο κατηγοριες πιο κατω. Δεν κοιταζω το 4Κ καν, αλλα σαν παιχνιδαρας που σεβεται την αφεντομουτσουναρα του, σημερα δεν θα βαλεις στοχο ενα 1440p?

Και για να τα πω χοντρα χοντρα, κανα 400αρι για cpu, 250 για μητρικη, 150 για μνημες, ναμαστε στα 800. Βαλε κανα 1000αρικακι η gpu (δεν λεω για 4080/4090, αλλα μια 4070 ti super GTI turbo intercooler δεν θα την βαλεις? Θα την βαλεις) Πες κανα 100αρικο για καποιο ευαερο, ευηλιο, ευρυχωρο κουτι (σε γκαζοτενεκε θα βαλεις ολα αυτα τα ακριβα καλουδια?). Αποθηκευση, καποιοι βολευονται με ενα δισκο, καποιοι με δυο, αλλοι χρειαζονται μεγαλυτερο χωρο, να πουμε 100-150 μεσο ορο? Τωρα ολα αυτα με τι θα τα ταισεις, με κανα τροφοδοτικο των 60Ε? Υπολογιζω κανα 200αρι για να ειμαι πανταχοθεν καλημενος. Να τα 2200ευρα. Ολες αυτες τις δυνατοτητες που θα τις προβαλεις, σε καμια 22αρα οθονη? Οχι διαβολε, θελω 32+ με ολα τα σεα/μεα, μεσαιας κατυηγοριας, οχι κορυφαια. Ειπαμε παιχνιδια, να βλεπω και καμια ταινιουλα, και να ευχαριστηθω να δω και π.χ. τον θρυλλο να αποκλειει τη Λιβερπουλ (θα γινει κι αυτο, γαυρουπομονη χρειαζεται) πες κανα 400-500Ε κι εκει. Αντε γεια! Πληκτρολογιο/ποντικι δεν το συζητω γιατι εγω βολευομαι με των 20Ε, αλλος δεν του φτανουν τα 200.

Για ηχο, αν θελεις το PC σου ναναι και λιγο απο τζουκ μποξ, θες κανα χιλιαρικακι, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα. Οσοι ειναι καλοψαγμενοι και παρακολουθουν την αγορα, μπορει να γλυτωσουν κανα δυο κατοσταρικα. Οι υπολοιποι θα σκοτωσουμε κανα οικοπεδακι στο Δηλεσι και θα πορευτουμε ανταμα με τις νεες high τεχολογιες, εχει ο θεος, εμεις ζοριζομαστε. Τεσπα απο το στομα μου και στου Κουλη το αυτι. Μεταξυ μας παιδια, το Σμαρτακι 450 που πηρα για να κανω την δουλεια μου, μαζυ με τις επισκευες του κοστησε λιγοτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...