godslayerxp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Αυτές τις μέρες κάνω μερικές δοκιμές χωρίς την 4080, για να δω τι μπορώ να κάνω όταν δεν την έχω (για να πάρω μια άλλη βασικά 😅) Έχω την οθόνη M32U και τα inputs είναι ακριβώς όπως φαίνονται στην εικόνα παρακάτω Η μητρική μου (B650E Aorus Stealth ICE) έχει έξοδο USB-C/DP Χρησιμοποίησα καλώδιο όπως το παρακάτω. Η displayport άκρη στην οθόνη και η usbc στην μητρική αλλά NO SIGNAL στην οθόνη. Τι κάνω λάθος; Υποτίθεται ότι το καλώδιο είναι 4k/144hz capable
Sablj Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής σου ?
godslayerxp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Sablj είπε Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής σου ? Ναι ο 9950x έχει, με καλώδιο hdmi έχω κανονικά εικόνα
@topos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 μμ (επεξεργασμένο) On 03/02/2025 at 13:54, godslayerxp said: Αυτές τις μέρες κάνω μερικές δοκιμές χωρίς την 4080, για να δω τι μπορώ να κάνω όταν δεν την έχω (για να πάρω μια άλλη βασικά 😅) Έχω την οθόνη M32U και τα inputs είναι ακριβώς όπως φαίνονται στην εικόνα παρακάτω Η μητρική μου (B650E Aorus Stealth ICE) έχει έξοδο USB-C/DP Χρησιμοποίησα καλώδιο όπως το παρακάτω. Η displayport άκρη στην οθόνη και η usbc στην μητρική αλλά NO SIGNAL στην οθόνη. Τι κάνω λάθος; Υποτίθεται ότι το καλώδιο είναι 4k/144hz capable Βάλε την οθόνη σε fhd 60hz και ξαναδοκιμασε. Έτσι θα διαπιστώσεις εάν βγάζει η όχι εικόνα το port/ανταπτορας. 4κ 144hz δεν είναι default ότι θα τρέξει ούτε από το συγκεκριμένο port, ούτε ότι ο ανταπτορας θα μπορεί να το περάσει. Edit-> ο φίλος μου ο deepseek μου ειπε(για την igpu)-> HDMI 2.1: Up to 4K at 60Hz (3840x2160) DisplayPort 2.1: Up to 8K at 60Hz (7680x4320) or 4K at 120Hz Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:41 μμ από @topos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα