Ntinaras Δημοσ. Πέμπτη στις 09:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:38 πμ 11 ώρες πριν, AntonisKo είπε Από dyno η από excel?! No offence αλλά γίνεται χαμός με τα fake νούμερα. 😄 Ε νταξει, + ~15% ειναι, δεν δειχνει παραλογο.
pananton Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 πμ 15 ώρες πριν, filarhos είπε . Υπάρχουν και dpf νόμιμα όπου είναι πιο μεγάλης διατομής όπου ελευθερώνει την εξάτμιση. Υ.Γ. Οι γνώσεις μου περιορίζονται στα μοντέλα της FIAT όπου είχα ψάξει για τον 1,3 και τον 1,6 πριν αρκετά χρόνια, μπορεί σε άλλους κινητήρες να ισχύει κάτι άλλο. είναι εύκολο να μου στείλεις ένα λινκ με πληροφορίες για το μεγαλύτερης διατομής dpf? ενδιαφέρομαι για τον 1.6 jtdm2.
vidias.m Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 πμ Ρίξε μια ματιά εδώ. https://microchips-tuning.com/el/gallery/?car_manufacturer=&car_model=Yaris
kostas_anes Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 πμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, filarhos είπε Οι γνώσεις μου περιορίζονται στα μοντέλα της FIAT όπου είχα ψάξει για τον 1,3 Αυτον εχω και εγω και σου λεω Στα νουμερα του overboost τον πανε απλως. 15 ώρες πριν, NT1G είπε αρκετά diesel έχουν πεταλούδα. όχι όμως για τον ίδιο λόγο που έχουν οι βενζίνες αν ο κινητήρας που λέμε είναι σαν αυτόν η πεταλούδα είναι αυτή μετά το u που κάνει εκεί στην μέση. και χρειάζεσαι και αέρα παραπάνω για να κάψεις το περισσότερο καύσιμο, δεν είναι τόσο φτωχό όσο φαντάζεσαι στην μέγιστη ισχύ/ροπή. Φτωχό δεν είναι σε μέγιστη ροπή, κάπου στο 19:1 τρέχουν. Σε σταθερή λειτουργεία είναι στο 24-28:1. Στοιχειομετρικό και κάτω δεν πρόκειται να δεις ποτέ (σε κανονική λειτουργεία), διότι από πίσω θα εκλέγει Πάπα. Δεν χρειάζεσαι πεταλούδα για να ρυθμίσεις ροή αέρα λοιπόν. Το έψαξα για τον 1ND-TV, η πεταλούδα υπάρχει για λόγους ασφαλείας (αποφυγή runaway) και για βοήθεια στην EGR, δημιουργόντας μεγαλύτερο κενό. Τα Multijet μοτέρ πχ δεν έχουν πεταλούδα. 13 ώρες πριν, AntonisKo είπε Από dyno η από excel?! No offence αλλά γίνεται χαμός με τα fake νούμερα. 😄 Τόσο παίρνουν, μετρημένα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:44 πμ από kostas_anes 1
NT1G Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 πμ 14 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Αυτον εχω και εγω και σου λεω Στα νουμερα του overboost τον πανε απλως. Φτωχό δεν είναι σε μέγιστη ροπή, κάπου στο 19:1 τρέχουν. Σε σταθερή λειτουργεία είναι στο 24-28:1. Στοιχειομετρικό και κάτω δεν πρόκειται να δεις ποτέ (σε κανονική λειτουργεία), διότι από πίσω θα εκλέγει Πάπα. Δεν χρειάζεσαι πεταλούδα για να ρυθμίσεις ροή αέρα λοιπόν. Το έψαξα για τον 1ND-TV, η πεταλούδα υπάρχει για λόγους ασφαλείας (αποφυγή runaway) και για βοήθεια στην EGR, δημιουργόντας μεγαλύτερο κενό. Τα Multijet μοτέρ πχ δεν έχουν πεταλούδα. οτιδήποτε πάνω από το 14,5/14,7 λέγεται φτωχό, οπότε και το 19 και το 28 φτωχό είναι. Αλλά σπάνια αναφέρονται σαν σκέτα νούμερα, σαν λ είναι το τυπικό να αναφέρονται. Δεν έγραψα πουθενά ότι την χρησιμοποιούν για να ρυθμίσουν αέρα στην κανονική λειτουργία. Για να τραβηξουν περισσότερο EGR χρησιμοποιείται, για να μειώσουν την παροχή αέρα στο dpf regeneration χρησιμοποιείται.
panoskf95 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες Επίσης θέλω να ρωτήσω,σε περίπτωση που αφαιρεθούν dpf,egr θα έχω ντουμάνια από πίσω ή όχι ; Άλλοι μου λένε ναι και άλλοι μου λένε όχι.
Ntinaras Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 9 λεπτά πριν, panoskf95 είπε Επίσης θέλω να ρωτήσω,σε περίπτωση που αφαιρεθούν dpf,egr θα έχω ντουμάνια από πίσω ή όχι ; Άλλοι μου λένε ναι και άλλοι μου λένε όχι. Εσυ θες να εχεις ντουμανια και να βγαζεις καρκινο?
meletis_m Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 40 λεπτά πριν, panoskf95 είπε Επίσης θέλω να ρωτήσω,σε περίπτωση που αφαιρεθούν dpf,egr θα έχω ντουμάνια από πίσω ή όχι ; Άλλοι μου λένε ναι και άλλοι μου λένε όχι. Γνωστός με ίδιο μοντέλο του 2014 . Έβαλε πρόγραμμα και δυναμομετρο. Όμως δε αφαιρέθηκε DPF . Έγινε πλύσιμο του (είχε ~200,000) και καθάρισμα και η εισαγωγή/egr .
JakeKaufman Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 hour ago, panoskf95 said: Επίσης θέλω να ρωτήσω,σε περίπτωση που αφαιρεθούν dpf,egr θα έχω ντουμάνια από πίσω ή όχι ; Άλλοι μου λένε ναι και άλλοι μου λένε όχι. τα ντουμάνια σε νοιάζουν ή ότι θα είσαι ένας παρτακιας κάγκουρας που μας σερβίρει αγνό καρκίνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα