kostasdg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Καλημέρα και καλή εβδομάδα για όλους εσάς. Εμένα δεν μου άρχισε καλά. Ανοίγει η γυναίκα μου τον υπολογιστή (δεν ήμουν μπροστά ),ο οποίος κάνει ενημέρωση . 1.Όταν ανοίγει έχουν σβήσει οτι είχα στην επιφάνεια (αρχεία, φωτογραφίες ,έγγραφα) και εμφανίζεται : μια ταμπέλα : App store. η οποία δεν σβήνει με επανεκκινήσεις ούτε μου επιτρέπει ο υπολογιστής να ανοίξω την εφαρμογή : Revo Unistaller 2. Επίσης oταν προσπαθώ να κάνω αποκατάσταση η format ,θέλει κωδικό διαχειριστή τον οποίο δεν έχω. Τι μπορώ να κάνω ;;;; Ευχαριστώ Κώστας 30 λεπτά πριν, kostasdg είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα για όλους εσάς. Εμένα δεν μου άρχισε καλά. Ανοίγει η γυναίκα μου τον υπολογιστή (δεν ήμουν μπροστά ),ο οποίος κάνει ενημέρωση . 1.Όταν ανοίγει έχουν σβήσει οτι είχα στην επιφάνεια (αρχεία, φωτογραφίες ,έγγραφα) και εμφανίζεται : μια ταμπέλα : App store. η οποία δεν σβήνει με επανεκκινήσεις ούτε μου επιτρέπει ο υπολογιστής να ανοίξω την εφαρμογή : Revo Unistaller 2. Επίσης oταν προσπαθώ να κάνω αποκατάσταση η format ,θέλει κωδικό διαχειριστή τον οποίο δεν έχω. Τι μπορώ να κάνω ;;;; Ευχαριστώ Κώστας Βρήκα πως να ξεπεράσω τον κωδικό διαχειρίσεις .
Aris_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου βάλε μια φώτο την εικόνα που έχεις πρόβλημα από το μόνιτορ για να καταλάβουμε
kostasdg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 25 λεπτά πριν, Aris_ είπε βάλε μια φώτο την εικόνα που έχεις πρόβλημα από το μόνιτορ για να καταλάβουμε
kostasdg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Καλημέρα και πάλι. Τελικά πρέπει να ηταν ιός. Αυτο το μαυρο πλαισιο ηταν στο κέντρο της οθονης και δεν μετακινητο . Επισης οταν άνοιγα παράθυρα ψάχνοντας για να βρω λύση δεν μπορούσα να τα κλείσω παρά μόνο με επανεκκίνηση. Τελικα εκανα αποκατάσταση των windows που είναι ποιο εύκολο από την καθαρή εγκατάσταση (να βρεις τους drivers). Ερώτηση: Να αλλάξω κωδικούς σε microsoft, email,και σε άλλους λογαριασμούς; ; η με καλύπτει για λόγους ασφαλείας η αποκατάσταση ;; Ευχαριστώ Κώστας
Λύση kinhthra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Λύση Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, kostasdg είπε Καλημέρα και πάλι. Τελικά πρέπει να ηταν ιός. Αυτο το μαυρο πλαισιο ηταν στο κέντρο της οθονης και δεν μετακινητο . Επισης οταν άνοιγα παράθυρα ψάχνοντας για να βρω λύση δεν μπορούσα να τα κλείσω παρά μόνο με επανεκκίνηση. Τελικα εκανα αποκατάσταση των windows που είναι ποιο εύκολο από την καθαρή εγκατάσταση (να βρεις τους drivers). Ερώτηση: Να αλλάξω κωδικούς σε microsoft, email,και σε άλλους λογαριασμούς; ; η με καλύπτει για λόγους ασφαλείας η αποκατάσταση ;; Ευχαριστώ Κώστας Καλώς ή κακώς άλλαξε κι τους κωδικούς, ποτέ δεν ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα