Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εργάζομαι ως προγραμματιστής και περνάω τουλάχιστον οκτώ ώρες την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα, στον υπολογιστή. Έχω σχετικά μεγάλα χέρια - η παλάμη μου έχει διαστάσεις περίπου 21 cm επί 12 cm - και θα ιδανικά θα ήθελα να χρησιμοποιούσα palm grip. Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό με το μέγεθος του χεριού μου και τις τρέχουσες διαθέσιμες επιλογές ασύρματων ποντικιών.

Δοκίμασα το MX Master 3S, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό ποντίκι από πολλές απόψεις, αλλά απλά δεν έκανε για μένα. Μετά από περίπου μια εβδομάδα χρήσης, άρχισα μάλιστα να νιώθω πόνο γύρω από το μετατάρσιο του δείκτη και το επέστρεψα.

Προς το παρόν, βλέπω το Razer Basilisk V3 X Hyperspeed και το Logitech G502 Lightspeed, κυρίως για το μήκος τους (> 131 mm). Νομίζω(θεωρητικά) ότι μπορεί να προσαρμόζεται καλύτερα στο χέρι μου. Ωστόσο, δε θα με χάλαγε ένα πιο «επίσημο» ποντίκι εργασίας που να έχειπιο αθόρυβα κλικ, αν και δεν έχω καταφέρει να βρω ένα σε μεγάλο μέγεθος.

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Όντως είναι από τα λίγα πολύ μεγάλα mouse που έχω δεί (137mm) παρόλα αυτα ξεφεύγει πολύ απο το budget μου. 
Το ανώτατο όριο που θα ήθελα αν δώσω είναι 100 ευρώ και αυτό μόνο αν βρω κάτι εξαιρετικό για το χέρι μου.

Βρίσκομαι ανάμεσα στο Basilisk V3 Hyperspeed που το βρίσκω στα 55 ευρώ και στο G502 Lightspeed που το βρίσκω στα 95 ευρώ. Νομίζω ότι τα 95 είναι πάρα πολλά, αλλά το G502 Lightspeed έχει τη λειτουργία freespin στον τροχό. Δεν ξέρω αν αξίζει να ξοδέψω 40 ευρώ παραπάνω μόνο γι' αυτό.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το μήκος έχει μεγάλη καμπούρα για να ακουμπάει η παλάμη κα τα δάκτυλα αν είναι σηκωμένα έχεις θέμα, Δες και τα vertical mouse

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gamanos είπε

Αιρετική άποψη αλλά μήπως να δεις & το Logitech LIft

https://www.skroutz.gr/s/35615628/Logitech-Lift-Asyrmato-Ergonomiko-Vertical-Pontiki-Mayro.html

αν και δεν με ψήνει η επιλογή του vertical mouse, θεωρώ πως θα είναι σχετικά μικρό για το χέρι μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...