Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/3/2025 στις 8:30 ΜΜ, kosbar είπε

Τα πήρατε τελικά? Γνώμες? 

Τα δουλεύω 1 μήνα με κλήσεις καθημερινά και λιγότερο μουσική.

Εξαιρετικά, τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Επεξ/σία από Despotas
Δημοσ.

Eιναι οντως εφαμιλα των soundcore liberty 4 NC?Εχει καποιος και τα δυο να μας πει;Εχω τα soundcore και επειδη τα ειχα αγορασει σε τιμή χωμα (στα 63 ευρω μαζι με άλλα δυο headset- τα ειχα δει απο ποστ μελους του insomnia που βρηκε πιθανό bug στο site τους) και καλοέμαθε το αυτί μου,σκεφτομαι να μην δωσω ξανα 90+ ευρω για τα liberty αλλα να παρω κατι απρεμφερες σε περίπτωση που παθουν κάτι.

BTW ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα soundcore,διαρκει μπαταριας ,ηχος και αντοχη μεχρι στιγμης σε ιδρωτα και πτωσεις!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, HatTrick είπε

Eιναι οντως εφαμιλα των soundcore liberty 4 NC?Εχει καποιος και τα δυο να μας πει;Εχω τα soundcore και επειδη τα ειχα αγορασει σε τιμή χωμα (στα 63 ευρω μαζι με άλλα δυο headset- τα ειχα δει απο ποστ μελους του insomnia που βρηκε πιθανό bug στο site τους) και καλοέμαθε το αυτί μου,σκεφτομαι να μην δωσω ξανα 90+ ευρω για τα liberty αλλα να παρω κατι απρεμφερες σε περίπτωση που παθουν κάτι.

BTW ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα soundcore,διαρκει μπαταριας ,ηχος και αντοχη μεχρι στιγμης σε ιδρωτα και πτωσεις!

Εδώ έχει review των Liberty 4 NC και Air Pro 4 όπου μπορείς να δεις περισσότερα:

https://www.scarbir.com/tws/earfun-air-pro-4-review

https://www.scarbir.com/tws/soundcore-liberty-4-nc-review

Δημοσ.

πολύ καλά. Συνδέονται/αποσυνδέονται άμεσα, πολύ καλός ήχος, πολύ σταθερά στο κεφάλι στο τρέξιμο. Το ANC είναι εξαιρετικό για τα λεφτά τους. To ambient mode, δεν με εντυπωσίασε. Το μικρόφωνο καλό σε γενικές γραμμές, αλλά 7/10. Αν είσαι έξω σε δρόμο με φασαρία θα μπορούσε να "απομονώνει" και καλύτερα, έχω ακούσει λίγη γκρίνια.

για τα λεφτά του καταπληκτική αγορά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...