kostasbm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου υπομονή και θα βρεις ....για μένα προτίμησε αυτόματο.......έχω ένα 2009 clk cabrio το εψαχνα μαζι με ξαδελφο που πηρε το ιδιο 1 χρονο απο ιδιωτες....... ειναι μερικοι που τα εχουν σε αριστη κατασταση...ακομα και αυτοκινητα 20 ετιας ειδαμε σε κατασταση βιτρινας....αν το βρεις και με κατω απο 120χιλιαδες χιλ ακομα καλα αν γραφτείς στο σίτε της μερσεντές όλα τα πάνω από 9 έτη αυτοκίνητα έχουν 30% οφ στα σερβίς και σε κάποιες άλλες εργασίες και ανταλλακτικά ...... 1
dimitrakis1991 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, lele322 είπε Ημουν και γω σαυτην την θεση . Ειχα honda jazz 2010 μοντελο. Και πηρα c class 2006 μοντελο facelift. Ολοι μου λεγανε τι πας και κανεις και διαφορες μλκιες απο ασχετους. Δεν το εχω μετανιωσει στιγμη. Μιλαμε για ποιοτητα. Στο jazz μπαινεις μεσα και απτηνναθλια ηχομονωση λογω πλαστικουρας(δες ετριζαν ομως) δεν ακουγα τον διπλανο μ . Λοιπον αυτο που κοιτας εσυ ,εχουμε το ιδιο μοτερ. Ειναι σκυλια. Δεν βγαζουν το παραμικρό. Μονο προληπτικα αλλαζεις καδενα και αυτο μετα τα 160.000χλμ και αν... Μονο στην καδενα δλδ πασχει. Την εκαναν λεπτη και με τον καιρο τεντωνει. Σερβις σε εμενα βγαινουν πολυ φτηνα. 6 λιτρα λαδι mercedes τα oficial,70€ . Φιλτρα ιδιες τιμες με οποιοδηποτε αμαξι. Λαδι αυτοματου σασμαν παλι 12€ το λιτρο. Αλλα τα αλλαζεις καθε 50.000χλμ. δλδ σιγα το κοστος. Παρτο με κλειστα ματια. Τον εχω σπουδασει αυτον τον κινητηρα. Επισης η συμαβτοτητα με αεριο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.Ολοι με αεριο τονεχουν ,οπως και εγω. 50.000 χλμ του εχω κανει ουτε κιχ. Και τελος ψαξε καλυτερα .Με 14000 το βρισκεις . Ψαξε και στο fb marketplace. Πολλοι δεν το βαζουν στο καρ,και τα βαζουν μονο fb. Οτι αλλη απορια εχεις μου λες. Το w204 έχεις αν δεν κάνω λάθος!Πολύ ωραίο μοντέλο και αυτό.Με τις κατάλληλες αισθητικές παρεμβάσεις μπορεί να γίνει πολύ αλητικο 😎Φοράνε τα ίδια μοτέρ, ισχύει.Εγω στο μόνο που φοβάμαι πιο πολύ είναι σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί και να είναι πολύ ακριβο το να φτιαχτεί.Δηλαδη τα τέλη και το σέρβις πχ λες οκ πρέπει να τα δώσω και θα τα έδινα σε ότι αμάξι και να είχα,άσχετα αν θα κοστίσει περισσότερα ή λιγότερα.Αλλα το να μου βγάλει μια μεγάλη ζημιά εκεί μπορεί να την ακούσω.Και το i20 μπορεί να μου βγάλει μεγάλη ζημιά αλλά εκεί λες είναι Hyundai μπορεί να έχει φτηνά ανταλλακτικά και κάπως να σωθεί η κατάσταση.Αυτο το mercedes που έβαλα σε ένα προηγούμενο σχόλιο είναι από τα πιο προσεγμένα που έχω βρει στο car. Τουλάχιστον έτσι Facebook δεν έχω για να μπορώ να δω τι ανεβάζουν εκεί 🫤 13 ώρες πριν, lele322 είπε Ημουν και γω σαυτην την θεση . Ειχα honda jazz 2010 μοντελο. Και πηρα c class 2006 μοντελο facelift. Ολοι μου λεγανε τι πας και κανεις και διαφορες μλκιες απο ασχετους. Δεν το εχω μετανιωσει στιγμη. Μιλαμε για ποιοτητα. Στο jazz μπαινεις μεσα και απτηνναθλια ηχομονωση λογω πλαστικουρας(δες ετριζαν ομως) δεν ακουγα τον διπλανο μ . Λοιπον αυτο που κοιτας εσυ ,εχουμε το ιδιο μοτερ. Ειναι σκυλια. Δεν βγαζουν το παραμικρό. Μονο προληπτικα αλλαζεις καδενα και αυτο μετα τα 160.000χλμ και αν... Μονο στην καδενα δλδ πασχει. Την εκαναν λεπτη και με τον καιρο τεντωνει. Σερβις σε εμενα βγαινουν πολυ φτηνα. 6 λιτρα λαδι mercedes τα oficial,70€ . Φιλτρα ιδιες τιμες με οποιοδηποτε αμαξι. Λαδι αυτοματου σασμαν παλι 12€ το λιτρο. Αλλα τα αλλαζεις καθε 50.000χλμ. δλδ σιγα το κοστος. Παρτο με κλειστα ματια. Τον εχω σπουδασει αυτον τον κινητηρα. Επισης η συμαβτοτητα με αεριο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.Ολοι με αεριο τονεχουν ,οπως και εγω. 50.000 χλμ του εχω κανει ουτε κιχ. Και τελος ψαξε καλυτερα .Με 14000 το βρισκεις . Ψαξε και στο fb marketplace. Πολλοι δεν το βαζουν στο καρ,και τα βαζουν μονο fb. Οτι αλλη απορια εχεις μου λες. Το w204 έχεις αν δεν κάνω λάθος!Πολύ ωραίο μοντέλο και αυτό.Με τις κατάλληλες αισθητικές παρεμβάσεις μπορεί να γίνει πολύ αλητικο 😎Φοράνε τα ίδια μοτέρ, ισχύει.Εγω στο μόνο που φοβάμαι πιο πολύ είναι σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί και να είναι πολύ ακριβο το να φτιαχτεί.Δηλαδη τα τέλη και το σέρβις πχ λες οκ πρέπει να τα δώσω και θα τα έδινα σε ότι αμάξι και να είχα,άσχετα αν θα κοστίσει περισσότερα ή λιγότερα.Αλλα το να μου βγάλει μια μεγάλη ζημιά εκεί μπορεί να την ακούσω.Και το i20 μπορεί να μου βγάλει μεγάλη ζημιά αλλά εκεί λες είναι Hyundai μπορεί να έχει φτηνά ανταλλακτικά και κάπως να σωθεί η κατάσταση.Αυτο το mercedes που έβαλα σε ένα προηγούμενο σχόλιο είναι από τα πιο προσεγμένα που έχω βρει στο car. Τουλάχιστον έτσι Facebook δεν έχω για να μπορώ να δω τι ανεβάζουν εκεί 🫤 4 ώρες πριν, kostasbm είπε υπομονή και θα βρεις ....για μένα προτίμησε αυτόματο.......έχω ένα 2009 clk cabrio το εψαχνα μαζι με ξαδελφο που πηρε το ιδιο 1 χρονο απο ιδιωτες....... ειναι μερικοι που τα εχουν σε αριστη κατασταση...ακομα και αυτοκινητα 20 ετιας ειδαμε σε κατασταση βιτρινας....αν το βρεις και με κατω απο 120χιλιαδες χιλ ακομα καλα αν γραφτείς στο σίτε της μερσεντές όλα τα πάνω από 9 έτη αυτοκίνητα έχουν 30% οφ στα σερβίς και σε κάποιες άλλες εργασίες και ανταλλακτικά ...... Δεν τα πολυγουσταρω ρε συ τα αυτόματα.Μου αρέσει να κάνω τις αλλαγές,ανέβασμα,κατέβασμα κλπ.Και στο θέμα συντήρησης αν δεν κάνω λάθος είναι πιο κοστοβόρα τα αυτόματα
lele322 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, dimitrakis1991 είπε Το w204 έχεις αν δεν κάνω λάθος!Πολύ ωραίο μοντέλο και αυτό.Με τις κατάλληλες αισθητικές παρεμβάσεις μπορεί να γίνει πολύ αλητικο 😎Φοράνε τα ίδια μοτέρ, ισχύει.Εγω στο μόνο που φοβάμαι πιο πολύ είναι σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί και να είναι πολύ ακριβο το να φτιαχτεί.Δηλαδη τα τέλη και το σέρβις πχ λες οκ πρέπει να τα δώσω και θα τα έδινα σε ότι αμάξι και να είχα,άσχετα αν θα κοστίσει περισσότερα ή λιγότερα.Αλλα το να μου βγάλει μια μεγάλη ζημιά εκεί μπορεί να την ακούσω.Και το i20 μπορεί να μου βγάλει μεγάλη ζημιά αλλά εκεί λες είναι Hyundai μπορεί να έχει φτηνά ανταλλακτικά και κάπως να σωθεί η κατάσταση.Αυτο το mercedes που έβαλα σε ένα προηγούμενο σχόλιο είναι από τα πιο προσεγμένα που έχω βρει στο car. Τουλάχιστον έτσι Facebook δεν έχω για να μπορώ να δω τι ανεβάζουν εκεί 🫤 Το w204 έχεις αν δεν κάνω λάθος!Πολύ ωραίο μοντέλο και αυτό.Με τις κατάλληλες αισθητικές παρεμβάσεις μπορεί να γίνει πολύ αλητικο 😎Φοράνε τα ίδια μοτέρ, ισχύει.Εγω στο μόνο που φοβάμαι πιο πολύ είναι σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί και να είναι πολύ ακριβο το να φτιαχτεί.Δηλαδη τα τέλη και το σέρβις πχ λες οκ πρέπει να τα δώσω και θα τα έδινα σε ότι αμάξι και να είχα,άσχετα αν θα κοστίσει περισσότερα ή λιγότερα.Αλλα το να μου βγάλει μια μεγάλη ζημιά εκεί μπορεί να την ακούσω.Και το i20 μπορεί να μου βγάλει μεγάλη ζημιά αλλά εκεί λες είναι Hyundai μπορεί να έχει φτηνά ανταλλακτικά και κάπως να σωθεί η κατάσταση.Αυτο το mercedes που έβαλα σε ένα προηγούμενο σχόλιο είναι από τα πιο προσεγμένα που έχω βρει στο car. Τουλάχιστον έτσι Facebook δεν έχω για να μπορώ να δω τι ανεβάζουν εκεί 🫤 Δεν τα πολυγουσταρω ρε συ τα αυτόματα.Μου αρέσει να κάνω τις αλλαγές,ανέβασμα,κατέβασμα κλπ.Και στο θέμα συντήρησης αν δεν κάνω λάθος είναι πιο κοστοβόρα τα αυτόματα Συνηθως τα περισσοτερα e200 βγαινουν αυτοματα γιαυτο στο ειπα. Που επισης τονσασμαν τους ειναι σκυλι. Τα ανταλακτικα του ολα μα ολα ομως ειναι φτηνά. Κυκλοφορουν ολα σε αφτερμαρκετ. Μπες autodoc βαλε το μοντελο σου,και δες τιμες ανταλακτικων. Ιδιες τιμες ισχυουν και ελλαδα.Εγω παω και τα παιρνω μονος μου και ο μαστορας μου μου τα αλλαζει. Δεν εχω ξοδευτει καθολου. Και τοτε που το πηρα εβγαζα 900€ ε. Οποτε ορμα αφονα. Ολα ειναι φτηνα και το καθε ανταλακτικο το βγαζουν πλεον 15 κατασκευαστες . Bosch ,ina ,valeo, και αλλες πολλες μαρκες ολες αξιοπιστες 1
dimitrakis1991 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, zio10 είπε Εγώ δεν το βλέπω και τόσο άκυρο. Από θέμα ασφάλειας δε νομίζω να έχουν καμιά φοβερή διάφορα και αν έχουν υπέρ της mercedes θα πόνταρα. Ποιότητα κατασκευής, κύλισης, δύναμη όλα υπέρ της mercedes. Και από θέμα παλαιότητας δεν είναι κάτι τραγικό, μια χαρά σύγχρονο είναι, όλα τα έχει. Το i20 πιστεύω θα το δώσεις εύκολα, εγώ αν έβρισκα καλό όπως αυτό που έβαλες πχ θα το έκανα. Δεν θα νιώσεις υποβάθμιση σε καμιά περίπτωση, το αντίθετο. Εντάξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο δεν χωράνε συγκρίσεις πιστεύω.Το mercedes σε ασφάλεια είναι πολύ πιο ασφαλές από το i20,παρόλο που κοντεύει να κλείσει 20ετια!!!
greekfragma Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 21 hours ago, dimitrakis1991 said: Εντάξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο δεν χωράνε συγκρίσεις πιστεύω.Το mercedes σε ασφάλεια είναι πολύ πιο ασφαλές από το i20,παρόλο που κοντεύει να κλείσει 20ετια!!! η ασφάλεια όσο περνάνε τα χρόνια βελτιώνεται. πολύ πιο ασφαλές το i20 από το παλιό mercedes +10ετών. μου θυμίζεις κάτι παπούδια για κάτι που ίσχυε πριν 50 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα