GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα το μεσημέρι μου ήρθαν mail από το booking.com για μια κράτηση δωματίου - studio στη Λάρνακα για ένα βράδυ (σήμερα 2/2 to check in και αύριο 3/2 check out), την οποία, όπως λέω και στον τίτλο, δεν έχω κάνει εγώ. Μπήκα και στο app του booking, όπου όντως φαίνεται αυτή η κράτηση στο account μου. Και μάλιστα φαίνεται να έχει πληρωθεί με κάρτα που δεν είναι δική μου (εξάλλου δεν κρατάω ποτέ αποθηκευμένη κάποια κάρτα μου στο account μου στο booking.com). Έχει συμβεί σε κάποιον σας; Τι κάνω; Πώς ενεργώ; Στα τηλέφωνα του Customer Service του booking.com βλέπω αυτά: Όπως βλέπετε κι εσείς, το 800127605 9ψήφιο (;) με αποτέλεσμα να μην γινεται κλήση. Τα άλλα είναι τηλ Αγγλίας και δεν τα έχω καλέσει.Τι χρεώσεις έχουν, ξέρουμε; Μπορώ βεβαίως να τους στείλω και γραπτώς, αφού έχουν φόρμα για να γράψεις στο Customer Service τους. Αγγλικά τους γράφουμε ή και ελληνικά; Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από GiOrGoSk21
verylife78 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου παρε εδω 21 1121 0051 η εδω 21 0898 4470 θα μιλησεις με ελληνα κανονικα, στα ελληνικα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, verylife78 είπε παρε εδω 21 1121 0051 η εδω 21 0898 4470 θα μιλησεις με ελληνα κανονικα, στα ελληνικα Στο πρώτο νούμερο, μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος εκπρόσωπος που να μιλάει ελληνικά και γι' αυτο λέει ότι θα με συνδέσει με Αγγλία (οπότε το έκλεισα). Το 2ο νούμερο δεν ισχύει (δεν ανήκει σε συνδρομητή, λέει). Anyway ευχαριστώ.
verylife78 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δεν πειραζει θα σε συνδεσει καπου αλλα παραμενει η ελληνικη χρεωση. 1
lector Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, GiOrGoSk21 είπε λέει ότι θα με συνδέσει με Αγγλία (οπότε το έκλεισα) Και με καϊρο να σε συνδεσει δεν παιζει ρολο, απο τη στιγμη που εσυ καλεσες ελληνικο αριθμο, για ελληνικο αριθμο χρεωνεσαι (= ΔΕ χρεωνεσαι αν εχεις δωρεαν ελληνικα σταθερα στο πακετο σου). 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα