stefkex2003 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, έκανα το πρόγραμμα με το ρουτερ σιμ της cosmote 150 ευρω το μηχανημα και 25 ευρω τον μηνα, το συνδεσα εχθές όλα καλως, το ιντερνετ σε γενικες γραμμες ειναι ικανοποιητικο, απλα για gaming χρηση δεν με αφηνει καθόλου, συγκεκριμενα στο λολ που μπαινω ενώ έχει σταθερα 75-80 ms με κανει dc καθε 3 δευτερολεπτα με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω, σαν πρωτη εικονα που το εψαξα αν και δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου, μονο τα βασικα, νομιζω οτι το προβλημα είναι στο σημα, καθως πιάνω στο σπιτι 2-3 μαξ γραμμες σηματος. Υπαρχει κατι που μπορειτε να μου προτείνετε τι μπορω να αλλαξω ή τι να αγορασω κατι για να αλλαξει όλο αυτο, Επίσης το σταθερο ρουτερ μεχρι καλοκαιρι δεν αποτελει επιλογη καθως ο σπιτονοικοκυρης λείπει αθηνα και θελει αν και εφοσον βαλουμε γραμμη να ειναι παρον. Ευχαριστω εκ των προτερων
atheatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν έχει δυνατότητα να επιλέξεις το είδος του δικτύου το modem? Μπορεί να έχεις χαμηλό σήμα για 4g και να σε πετάει , αλλα άμα το κλειδώσεις το modem στο 4g μπορεί να είναι πιο σταθερό με το σήμα που έχεις. Δες μήπως υπάρχει κάποια πρόσβαση στο μενού του μόντεμ , να μην αλλάζει αυτόματα είδος δικτύου και επέλεξε το δίκτυο χειροκίνητα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από atheatos
Gogotsa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αν εισαι gamer, καλωδιο μεχρι να σβησει ο ηλιος φιλε. Με wifi ποτε δε θα εισαι οκ. Μεχρι να ριξεις καλωδιο ομως και για να παιξεις και σημερα, δοκιμασε αλλο καναλι wifi. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Gogotsa
stefkex2003 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Αν εισαι gamer, καλωδιο μεχρι να σβησει ο ηλιος φιλε. Με wifi ποτε δε θα εισαι οκ. Μεχρι να ριξεις καλωδιο ομως και για να παιξεις και σημερα, δοκιμασε αλλο καναλι wifi. το θεμα ειναι οτι βαζω καλωδιο και παλι δεν με αφηνει τρωω dc καθε λεπτο, φταιει το dbm μου βγαζει οτι ειναι -100 στην εφαρμογη του μοντεμ, ενω σε μια δικια μου εφαρμογη που κατεβασα μου λεει -67, δεν ξερω πως να το φτιαξω εχω δοκιμασει 100 τροπους
Gogotsa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το dbm τι ειναι ακριβως που γραφεις? rssi, rsrq, rsrp, sinr, σε αυτα πες μου τι τιμες εχεις μεσα απο το ρουτερ. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Gogotsa
stefkex2003 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 33 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Το dbm τι ειναι ακριβως που γραφεις? rssi, rsrq, rsrp, sinr, σε αυτα πες μου τι τιμες εχεις μεσα απο το ρουτερ. Το dbm ειναι οι μοναδες μετρησης της ισχυος σηματος μαλλον πρεπει να ειναι ενα απο αυτα που αναφερεις, στο σαιτ 192.168.1.1 που μπαινω παντως μου γραφει για το ρουτερ μου οτι ειναι -106 η μοναδα αυτη, ενω σε μια εφαρμογη που εχω την netspot, αφου αλλαξα μερικες ρυθμισεις και την θεση του ρουτερ πλεον μου βγαζει οτι ειναι στο -50, τωρα τι αποκλιση ειναι αυτη σχεδον διπλασια δενξερω πραγματικα εχω απογοητευτει 41 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Το dbm τι ειναι ακριβως που γραφεις? rssi, rsrq, rsrp, sinr, σε αυτα πες μου τι τιμες εχεις μεσα απο το ρουτερ. εγω παντως νομιζω οτι δεν φταιει το ρουτερ η κατι απλα επειδη ειναι σιμ ρουτερ εχει θεμα με το σημα, στο κινητο ας πουμε πιανω δυο μαξ 3 γραμμες μεσα στο σπιτι, εγω σαν μια ιδεα που ειχα ήταν να βαλω ενισχυτη σηματος κεραια εξωτερικη εξω και να περασω καλωδιο στο ρουτερ μεσω αυτης, απλως δεν ξερω αν θα ειναι αποτελεσματικο και δεν ειμαι για πειραματα γενικα. Μιλησα και με τους τεχνικους της κοσμοτε αλλα δεν βοηθησαν σχεδον καθολου
Gogotsa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Φιλε σε ευχαριστω για τη διευκρινιση αλλα ξερω πολυ καλα τι ειναι τα dbm. Αν δε μου πεις αυτα που σε ρωτησα, απο τα οποια τα 2 μετριουνται σε dbm και τα αλλα 2 σε db, δε θα βρεις ακρη.
stefkex2003 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Gogotsa είπε Φιλε σε ευχαριστω για τη διευκρινιση αλλα ξερω πολυ καλα τι ειναι τα dbm. Αν δε μου πεις αυτα που σε ρωτησα, απο τα οποια τα 2 μετριουνται σε dbm και τα αλλα 2 σε db, δε θα βρεις ακρη. Ωραία μπορείς να με βοηθήσεις να δω που τα λέει αυτά ; Γιατί στο σάιτ της cosmote δεν τα λέει ξεκάθαρα και εκτιμώ που προσπαθείς να βοηθήσεις.
stefkex2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, Gogotsa είπε Φιλε σε ευχαριστω για τη διευκρινιση αλλα ξερω πολυ καλα τι ειναι τα dbm. Αν δε μου πεις αυτα που σε ρωτησα, απο τα οποια τα 2 μετριουνται σε dbm και τα αλλα 2 σε db, δε θα βρεις ακρη. Το εψαξα λιγο μονος και βρηκα κατι τιμες, λοιπον rssi ΜΟ -72, rsrp ΜΟ -138,75 και rsrq μο -30, τωρα για το sinr που λες δεν μπορω να το βρω με τιποτα, μπορεις με βαση αυτα να με βοηθησεις?
Gogotsa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δεν εχεις καθολου καλη ληψη φιλε. Εγω εχω βγαλει κεραια στο μπαλκονι και εχω κερδισει αρκετα. Ειναι το μονο που μπορεις να κανεις. Εκτος και αν εχεις αλλο σημειο μεσα στο σπιτι και δε το εχεις βρει. Κοντα στα παραθυρα κοιτας παντα.
stefkex2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου έχεις να μου προτεινεις καποια συγκεκριμενη? οπως και να εχει ευχαριστω φιλε με βοηθας πολυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα