Axelq Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μου έδωσε η Cosmote μια SIM με απεριόριστα δεδομένα μαζί με το πρόγραμμα μου και λέω να πάρω ένα 4G + router. Έχω οπτική ίνα 100 Mbps αλλά μερικές φορές πέφτει η ταχύτητα της, με δεδομένα στο κινητό πιάνω 150 - 200 Mbps. Οπότε ίσως καταργήσω την οπτική ίνα εάν έχω ικανοποιητική ταχύτητα, έχετε να προτείνετε κάτι?
atheatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Αν υπάρχει κάποιο κινητό με δυνατότητα ethernet tethering μεσο ανταπτορα (usb c to ethernet),μπορείς να το συνδέσεις,στο ηδη υπάρχον router και να κανεις δουλειά σου. Το μόνο πρόβλημα είναι να βρεις τον ανταπτορα usb c to ethernet, που δουλεύει με το κινητό σου. Κόστος συνήθως μέχρι 20 ευρω.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου On 02/02/2025 at 11:26, Axelq said: Μου έδωσε η Cosmote μια SIM με απεριόριστα δεδομένα μαζί με το πρόγραμμα μου και λέω να πάρω ένα 4G + router. Έχω οπτική ίνα 100 Mbps αλλά μερικές φορές πέφτει η ταχύτητα της, με δεδομένα στο κινητό πιάνω 150 - 200 Mbps. Οπότε ίσως καταργήσω την οπτική ίνα εάν έχω ικανοποιητική ταχύτητα, έχετε να προτείνετε κάτι? αν ειναι να καταργησεις την οπτικη κοιτα για 5g router.θα το πληρωσεις παραπανω αλλα θα κανεις αποσβεση.τωρα σε4g+ πρεπει να βρεις καποιο να ειναι ψηλα στο category.μην ειναι πχ cat4.βεβαια μεχρι 100 ευρω το τι θα βρεις ειναιι σχετικο.μονο κανα tp link σκεφτομαι.
Axelq Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Βρήκα ένα παλιό Samsung που είχα και το δοκιμάζω τώρα ως μόνιμο hotspot, πιάνει γύρω στα 100 Mbps. Οπότε αν είναι να αλλάξω θα πάω σίγουρα σε 5g router, που βλέπω πως στο Amazon παίζουν γύρω στα 200€, όσον δηλαδή τα πουλάνε μεταχειρισμένα εδώ. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από Axelq
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Axelq said: Βρήκα ένα παλιό Samsung που είχα και το δοκιμάζω τώρα ως μόνιμο hotspot, πιάνει γύρω στα 100 Mbps. Οπότε αν είναι να αλλάξω θα πάω σίγουρα σε 5g router, που βλέπω πως στο Amazon παίζουν γύρω στα 200€. τα κινητα γενικα εχουν καλο category και ειναι πιο φτηνα μερικες φορες απο ενα router.διαφορετικες χρησεις διαφορετικες αναγκες.αλλα ναι θα μπορουσες να πας σε 5g αν εχει η περιοχη σου οπως πχ το zte mc801a που ειναι σχετικα νορμαλ σε τιμη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα