Crash24 Δημοσ. χθες στις 02:43 μμ Δημοσ. χθες στις 02:43 μμ Η NVIDIA επιβεβαίωσε ότι η τεχνολογία Smooth Motion θα υποστηρίζεται σύντομα στις κάρτες γραφικών GeForce RTX 40 Series, επεκτείνοντας τη λειτουργία frame generation. Η νέα τεχνολογία Smooth Motion, που πρόσφατα παρουσιάστηκε για τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 50 Series, θα επεκταθεί και στη σειρά RTX 40. Όπως αναφέρει το DSO Gaming, η εταιρεία επιβεβαίωσε αυτή την εξέλιξη, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η τεχνολογία θα υποστηρίζεται και από παλαιότερες γενιές καρτών RTX. Η τεχνολογία Smooth Motion αποτελεί την απάντηση της NVIDIA στο Fluid Motion Frames της AMD, προσφέροντας βελτιωμένη ομαλότητα στο gameplay χωρίς να απαιτείται η υποστήριξη DLSS. Η λειτουργία βασίζεται σε ένα driver-based μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργεί ένα επιπλέον καρέ μεταξύ δύο υπαρχόντων καρέ του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση της NVIDIA: "Το NVIDIA Smooth Motion είναι μια ολοκαίνουργια τεχνολογία driver και απαιτεί χρόνο για επικύρωση και έλεγχο ποιότητας σε πολλαπλά προϊόντα. Η υποστήριξη για τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 40 Series θα έρθει σε μελλοντική ενημέρωση." Η τεχνολογία είναι διαθέσιμη για τίτλους DirectX 11 και DirectX 12 και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω των ρυθμίσεων Graphics > Program Settings > Driver Settings στο NVIDIA App. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή βρίσκεται κάτω από την κατηγορία DSR - Factors στο μενού των ρυθμίσεων. Παρόλο που το Smooth Motion δεν αναμένεται να ανταγωνιστεί την πιο ώριμη και εξελιγμένη τεχνολογία DLSS Frame Generation, προσφέρει μια σημαντική εναλλακτική λύση για παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν εγγενώς το DLSS. Η τεχνολογία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε τίτλους που δυσκολεύονται να τρέξουν με υψηλό αριθμό καρέ ανά δευτερόλεπτο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
floba Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εχω την 4090+9800x3d και ημουνα σε φαση:Λες να κανω την βλακεια να παω για 5090;Τελικα απο ολα αυτα που βλεπω και πλεον με τους drivers αυτα που πηρε η 4090 θεωρω οτι μετα απο την golden card 1080ti ειναι η επομενη.Θα κατσω στα αυγα μου ετσι κι αλλιως ολα 4κ φουλ και με RT η PT δεν καταλαβαινει τπτ αρα αναμενουμε ακομα μια διετια και βλεπουμε!
pikoriko Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μακαρι για να δούμε και καμία διάφορα στο FS2024
Silverage Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, floba είπε Εχω την 4090+9800x3d και ημουνα σε φαση:Λες να κανω την βλακεια να παω για 5090;Τελικα απο ολα αυτα που βλεπω και πλεον με τους drivers αυτα που πηρε η 4090 θεωρω οτι μετα απο την golden card 1080ti ειναι η επομενη.Θα κατσω στα αυγα μου ετσι κι αλλιως ολα 4κ φουλ και με RT η PT δεν καταλαβαινει τπτ αρα αναμενουμε ακομα μια διετια και βλεπουμε! Ειδικά όταν η πιο φθηνή είναι η MSI (🤮) Ventus στα 2800€!!! 2
floba Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 15 λεπτά πριν, Silverage είπε Ειδικά όταν η πιο φθηνή είναι η MSI (🤮) Ventus στα 2800€!!! Αυτο ακριβως!
techon1 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 39 λεπτά πριν, Silverage είπε Ειδικά όταν η πιο φθηνή είναι η MSI (🤮) Ventus στα 2800€!!! Υπάρχει κάποιο θέμα με τις MSI? 1
Silverage Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 57 λεπτά πριν, techon1 είπε Υπάρχει κάποιο θέμα με τις MSI? Ό,τι έχω πάρει απο MSI (motherboard, laptop, κάρτα γραφικών) μου έχει έρθει ελαττωματικό ή έχει χαλάσει πάνω στο χρόνο. Αν αγόραζα 5090 απο το Πλαίσιο πραγματικά θα έδινα 300€ παραπάνω για την Asus παρά για MSI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα