KeepRollingBaby Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Αν το κατάστημα δίνει 3 χρόνια εγγύηση και το αγοράσω μέσο Σκρουτζ θα έχω δύο χρόνια εγγύηση μέσο Σκρουτζ; ενώ αν το αγοράσω από το κατάστημα απευθείας θα έχω 3 χρόνια;
hawkpilot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Γιατί δεν καλείς τον τσιγκούνη για να μάθεις? Βάσει λογικής θα ισχύει η εγγύηση του καταστήματος.
kormos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, KeepRollingBaby είπε Αν το κατάστημα δίνει 3 χρόνια εγγύηση και το αγοράσω μέσο Σκρουτζ θα έχω δύο χρόνια εγγύηση μέσο Σκρουτζ; ενώ αν το αγοράσω από το κατάστημα απευθείας θα έχω 3 χρόνια; Εφόσον το κατάστημα σου δίνει 3 έτη κάνε από εκεί την αγορά γιατί προφανώς υπάρχουν τα ψιλά γράμματα που δεν τα έχεις δει ή δεν τα αναφέρεις... Στο κατάστημα μήπως σου γράφει 3 έτη εγγύηση πχ Insomnia και όχι 2 έτη εγγύηση, απλά? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από kormos
KeepRollingBaby Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, kormos είπε Εφόσον το κατάστημα σου δίνει 3 έτη κάνε από εκεί την αγορά γιατί προφανώς υπάρχουν τα ψιλά γράμματα που δεν τα έχεις δει ή δεν τα αναφέρεις... Στο κατάστημα μήπως σου γράφει 3 έτη εγγύηση πχ Insomnia και όχι 2 έτη εγγύηση, απλά? Το Σκρουτζ γράφει ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση, το κατάστημα στη περιγραφή δίνει 3 χρόνια, θα ρωτήσω αύριο για σιγουριά και θα σε πω, δεν υπάρχουν ψιλά και μεγάλα γράμματα, το Σκρουτζ πάντα δίνει 2 χρόνια εγγύηση και ορισμένες φορές 3 αν αγοράσεις έξτρα εγγύηση, το κατάστημα που δίνει 3 χρόνια στα δύο χρόνια σου αλλάζει το προϊόν και το τρίτο έτος το αναλαμβάνει ο κατασκευαστής
kormos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, KeepRollingBaby είπε Το Σκρουτζ γράφει ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση, το κατάστημα στη περιγραφή δίνει 3 χρόνια, θα ρωτήσω αύριο για σιγουριά και θα σε πω, δεν υπάρχουν ψιλά και μεγάλα γράμματα, το Σκρουτζ πάντα δίνει 2 χρόνια εγγύηση και ορισμένες φορές 3 αν αγοράσεις έξτρα εγγύηση, το κατάστημα που δίνει 3 χρόνια στα δύο χρόνια σου αλλάζει το προϊόν και το τρίτο έτος το αναλαμβάνει ο κατασκευαστής Επειδή "παίζουμε" με τις λέξεις... Μεταφορικό ήταν το νόημα, αν το κατάστημα είναι το Πλαίσιο τότε αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου όλη τη διαδικασία. Για χώρες Ε.Ε. είναι ξεκάθαρο ότι είναι 2 έτη βάση οδηγίας! Ο Χ κατασκευαστής όμως μπορεί να δίνει σε ένα προϊόν πχ τροφοδοτικό 5 έτη. Εκεί επικοινωνείς με το κατάστημα που έχει γίνει η αγορά ή τον προμηθευτή. Άρα αν επιθυμείς την μεγαλύτερη εγγύηση, που είναι ότι πιο λογικό, κάνεις συναλλαγή από το κατάστημα. 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα