Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το κατάστημα δίνει 3 χρόνια εγγύηση και το αγοράσω μέσο Σκρουτζ θα έχω δύο χρόνια εγγύηση μέσο Σκρουτζ; ενώ αν το αγοράσω από το κατάστημα απευθείας θα έχω 3 χρόνια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, KeepRollingBaby είπε

Αν το κατάστημα δίνει 3 χρόνια εγγύηση και το αγοράσω μέσο Σκρουτζ θα έχω δύο χρόνια εγγύηση μέσο Σκρουτζ; ενώ αν το αγοράσω από το κατάστημα απευθείας θα έχω 3 χρόνια;

Εφόσον το κατάστημα σου δίνει 3 έτη κάνε από εκεί την αγορά γιατί προφανώς υπάρχουν τα ψιλά γράμματα που δεν τα έχεις δει ή δεν τα αναφέρεις...

Στο κατάστημα μήπως σου γράφει 3 έτη εγγύηση πχ Insomnia και όχι 2 έτη εγγύηση, απλά?

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kormos είπε

Εφόσον το κατάστημα σου δίνει 3 έτη κάνε από εκεί την αγορά γιατί προφανώς υπάρχουν τα ψιλά γράμματα που δεν τα έχεις δει ή δεν τα αναφέρεις...

Στο κατάστημα μήπως σου γράφει 3 έτη εγγύηση πχ Insomnia και όχι 2 έτη εγγύηση, απλά?

Το Σκρουτζ γράφει ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση, το κατάστημα στη περιγραφή δίνει 3 χρόνια, θα ρωτήσω αύριο για σιγουριά και θα σε πω, δεν υπάρχουν ψιλά και μεγάλα γράμματα, το Σκρουτζ πάντα δίνει 2 χρόνια εγγύηση και ορισμένες φορές 3 αν αγοράσεις έξτρα εγγύηση, το κατάστημα που δίνει 3 χρόνια στα δύο χρόνια σου αλλάζει το προϊόν και το τρίτο έτος το αναλαμβάνει ο κατασκευαστής

Δημοσ.
4 ώρες πριν, KeepRollingBaby είπε

Το Σκρουτζ γράφει ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση, το κατάστημα στη περιγραφή δίνει 3 χρόνια, θα ρωτήσω αύριο για σιγουριά και θα σε πω, δεν υπάρχουν ψιλά και μεγάλα γράμματα, το Σκρουτζ πάντα δίνει 2 χρόνια εγγύηση και ορισμένες φορές 3 αν αγοράσεις έξτρα εγγύηση, το κατάστημα που δίνει 3 χρόνια στα δύο χρόνια σου αλλάζει το προϊόν και το τρίτο έτος το αναλαμβάνει ο κατασκευαστής

Επειδή "παίζουμε" με τις λέξεις... Μεταφορικό ήταν το νόημα,  αν το κατάστημα είναι το Πλαίσιο τότε αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου όλη τη διαδικασία.

Για χώρες Ε.Ε. είναι ξεκάθαρο ότι είναι 2 έτη βάση οδηγίας!

Ο Χ κατασκευαστής όμως μπορεί να δίνει σε ένα προϊόν πχ τροφοδοτικό 5 έτη.

Εκεί επικοινωνείς με το κατάστημα που έχει γίνει η αγορά ή τον προμηθευτή.

Άρα αν επιθυμείς την μεγαλύτερη εγγύηση, που είναι ότι πιο λογικό, κάνεις συναλλαγή από το κατάστημα.

🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...