Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγες ημέρες ληγει το ετήσιο spotify που εχω ενεργοποιημενο απο Ινδία με κάρτα από Amazon Ινδιας.. ξέρετε αν μπορούμε να ξανακάνουμε το ιδιο παλι;

Ο Σωτήρης το είχε κάνει 

• Haha 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, txcellas είπε

Σε λίγες ημέρες ληγει το ετήσιο spotify που εχω ενεργοποιημενο απο Ινδία με κάρτα από Amazon Ινδιας.. ξέρετε αν μπορούμε να ξανακάνουμε το ιδιο παλι;

Ο Σωτήρης το είχε κάνει 

εχει και eneba Spotify Premium 12 Month Key INDIA στα16,37 την περνας και ανανεώνεται ετσι το εκανα στη κορη μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/2/2025 στις 4:08 ΜΜ, giorgionats είπε

Πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα ετήσια ινδίας από eneba και ανανεώθηκε κανονικά. Δεν χρειάζεται vpn.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Το εκανεσ Σε καινούριο λογαριασμό ή σε υπάρχον ελληνικό;

Δημοσ.
3 hours ago, tsagod said:

Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Το εκανεσ Σε καινούριο λογαριασμό ή σε υπάρχον ελληνικό;

Είχα μετατρέψει πέρισυ το ελληνικό account σε ινδικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του βίντεο και είχα αγοράσει gift card ινδίας για 1 χρόνο. Φέτος ξανααγόρασα giftcard ινδίας και ανανέωσα για 1 χρόνο..

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, giorgionats είπε

Είχα μετατρέψει πέρισυ το ελληνικό account σε ινδικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του βίντεο και είχα αγοράσει gift card ινδίας για 1 χρόνο. Φέτος ξανααγόρασα giftcard ινδίας και ανανέωσα για 1 χρόνο..

Μπορείς inbox να μ στείλεις το βίντεο που λες να το κάνω και εγώ;

Μπήκα eneba και δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω ετήσια κάρτα Ινδίας γιατί έλεγε ότι είμαι Ελλάδα. Γενικα ψιλομπερδευτηκα..

Δημοσ.
6 hours ago, txcellas said:

Μπορείς inbox να μ στείλεις το βίντεο που λες να το κάνω και εγώ;

Μπήκα eneba και δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω ετήσια κάρτα Ινδίας γιατί έλεγε ότι είμαι Ελλάδα. Γενικα ψιλομπερδευτηκα..

Δεν νομίζω να μην σε αφήνει. Απλά αν βλέπει οτι πας να αγοράσεις για άλλο region από οτι είσαι, σε ξαναρωτάει για να μην μπλέκει μετά με επιστροφές κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Δεν νομίζω να μην σε αφήνει. Απλά αν βλέπει οτι πας να αγοράσεις για άλλο region από οτι είσαι, σε ξαναρωτάει για να μην μπλέκει μετά με επιστροφές κτλ.

Μπορείς να μου στείλεις το βίντεο που είχες πει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...