txcellas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Σε λίγες ημέρες ληγει το ετήσιο spotify που εχω ενεργοποιημενο απο Ινδία με κάρτα από Amazon Ινδιας.. ξέρετε αν μπορούμε να ξανακάνουμε το ιδιο παλι; Ο Σωτήρης το είχε κάνει 1
michalis412 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, txcellas είπε Σε λίγες ημέρες ληγει το ετήσιο spotify που εχω ενεργοποιημενο απο Ινδία με κάρτα από Amazon Ινδιας.. ξέρετε αν μπορούμε να ξανακάνουμε το ιδιο παλι; Ο Σωτήρης το είχε κάνει εχει και eneba Spotify Premium 12 Month Key INDIA στα16,37 την περνας και ανανεώνεται ετσι το εκανα στη κορη μου
txcellas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ enema, μπορώ να αγοράσω με revolut κανονικα; Θελει vpn ετσι; 1
giorgionats Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα ετήσια ινδίας από eneba και ανανεώθηκε κανονικά. Δεν χρειάζεται vpn. 1
BlackRose56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Να φανταστώ αλλάζεις μόνο χώρα στο λογαριασμό? Ώστε να ταιριάζει με την κάρτα?
tsagod Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 πμ Στις 3/2/2025 στις 4:08 ΜΜ, giorgionats είπε Πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα ετήσια ινδίας από eneba και ανανεώθηκε κανονικά. Δεν χρειάζεται vpn. Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Το εκανεσ Σε καινούριο λογαριασμό ή σε υπάρχον ελληνικό;
giorgionats Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ 3 hours ago, tsagod said: Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Το εκανεσ Σε καινούριο λογαριασμό ή σε υπάρχον ελληνικό; Είχα μετατρέψει πέρισυ το ελληνικό account σε ινδικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του βίντεο και είχα αγοράσει gift card ινδίας για 1 χρόνο. Φέτος ξανααγόρασα giftcard ινδίας και ανανέωσα για 1 χρόνο.. 1
txcellas Δημοσ. Κυριακή στις 04:01 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:01 πμ 14 ώρες πριν, giorgionats είπε Είχα μετατρέψει πέρισυ το ελληνικό account σε ινδικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του βίντεο και είχα αγοράσει gift card ινδίας για 1 χρόνο. Φέτος ξανααγόρασα giftcard ινδίας και ανανέωσα για 1 χρόνο.. Μπορείς inbox να μ στείλεις το βίντεο που λες να το κάνω και εγώ; Μπήκα eneba και δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω ετήσια κάρτα Ινδίας γιατί έλεγε ότι είμαι Ελλάδα. Γενικα ψιλομπερδευτηκα..
VonLoutsos Δημοσ. Κυριακή στις 10:42 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:42 πμ 6 hours ago, txcellas said: Μπορείς inbox να μ στείλεις το βίντεο που λες να το κάνω και εγώ; Μπήκα eneba και δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω ετήσια κάρτα Ινδίας γιατί έλεγε ότι είμαι Ελλάδα. Γενικα ψιλομπερδευτηκα.. Δεν νομίζω να μην σε αφήνει. Απλά αν βλέπει οτι πας να αγοράσεις για άλλο region από οτι είσαι, σε ξαναρωτάει για να μην μπλέκει μετά με επιστροφές κτλ. 1
txcellas Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Δεν νομίζω να μην σε αφήνει. Απλά αν βλέπει οτι πας να αγοράσεις για άλλο region από οτι είσαι, σε ξαναρωτάει για να μην μπλέκει μετά με επιστροφές κτλ. Μπορείς να μου στείλεις το βίντεο που είχες πει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα