nikos121 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Απο την στιγμη που αιτουμαι για το διαβατηριο μπορω να εχω στη διαθεση μου και τον αριθμο του ωστε να κλεισω εισιτηρια ή πρεπει να περιμενω μολις το παραλαβω; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από nikos121
panagiotis54 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, nikos121 said: πρεπεινα περιμενω μολις το παραλαβω.
alxandros_gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, nikos121 said: Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Απο την στιγμη που αιτουμαι για το διαβατηριο μπορω να εχω στη διαθεση μου και τον αριθμο του ωστε να κλεισω εισιτηρια ή πρεπει να περιμενω μολις το παραλαβω; Μπορείς να κλείσεις εισιτήρια. Δεν δηλώνεις αριθμο διαβατηρίου όταν τα αγοράζεις. Αυτό το κάνεις κατά τη διάρκεια του check-in. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 25 λεπτά πριν, nikos121 είπε Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Απο την στιγμη που αιτουμαι για το διαβατηριο μπορω να εχω στη διαθεση μου και τον αριθμο του ωστε να κλεισω εισιτηρια ή πρεπει να περιμενω μολις το παραλαβω; Τον αριθμό τον θες στο check in.
nikos121 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου @Ukforthemoment @alxandros_gr Επιχειρησα να κλεισω με air asia απο bangok σε Ανόι και δεν προχωραγε η κράτηση ζηταγε αριθμο διαβατηριου
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, nikos121 είπε @Ukforthemoment @alxandros_gr Επιχειρησα να κλεισω με air asia απο bangok σε Ανόι και δεν προχωραγε η κράτηση ζηταγε αριθμο διαβατηριου Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Πάντως πριν ετοιμαστεί το διαβατήριο δεν νομίζω ότι μπορούν να σου πουν αριθμό.Αν καλούσες το γραφείο διαβατηρίου που θα πας να ρωτήσεις;
nikos121 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Πάντως πριν ετοιμαστεί το διαβατήριο δεν νομίζω ότι μπορούν να σου πουν αριθμό.Αν καλούσες το γραφείο διαβατηρίου που θα πας να ρωτήσεις; Το τσεκαρα παλι τωρα σε περιπτωση που εκανα λαθος. Ζηταει αριθμο αλλιως δε προχωραει. Ειχα μια ελπιδα παντως στο αστυνομικο τμημα μηπως η αιτηση γραφει πανω απο πριν τον αριθμο και μετα ξερεις απλα περιμενεις το διαβατηριο σαν εγγραφο 1
bill999r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, nikos121 είπε Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Απο την στιγμη που αιτουμαι για το διαβατηριο μπορω να εχω στη διαθεση μου και τον αριθμο του ωστε να κλεισω εισιτηρια ή πρεπει να περιμενω μολις το παραλαβω; Ρε συ ούτε μια βδομάδα δεν κάνει η έκδοση του διαβατηρίου. Τόσο πολύ καίγεσαι για το εισιτήριο; Τι θα αλλάξει σε 4 μέρες που θα το παραλάβεις;
Dinos1973 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 10 hours ago, nikos121 said: @Ukforthemoment @alxandros_gr Επιχειρησα να κλεισω με air asia απο bangok σε Ανόι και δεν προχωραγε η κράτηση ζηταγε αριθμο διαβατηριου Air Asia δεν μπαίνω ούτε τσάμπα! Θα σε συμβούλευα Thai, τα εισιτήρια τις είναι σχετικά φθηνά για προορισμούς κοντά στην Ταϊλανδή! Μην παίρνετε ρίσκα με τις low cost τις Ασίας! Έχουν πέσει τουλάχιστον 2 την τελευταία δεκαετία!
nikos121 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Air Asia δεν μπαίνω ούτε τσάμπα! Θα σε συμβούλευα Thai, τα εισιτήρια τις είναι σχετικά φθηνά για προορισμούς κοντά στην Ταϊλανδή! Μην παίρνετε ρίσκα με τις low cost τις Ασίας! Έχουν πέσει τουλάχιστον 2 την τελευταία δεκαετία! Βασικα ειναι thai air asia με το κοκκινο λογοτυπο. Εσυ εννοεις thai airways; Παντως στο The 25 Safest Low-Cost Airlines For 2025 βρισκεται στην 6η θεση παγκοσμιως Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από nikos121
Dinos1973 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, nikos121 said: Βασικα ειναι thai air asia με το κοκκινο λογοτυπο. Εσυ εννοεις thai airways; Παντως στο The 25 Safest Low-Cost Airlines For 2025 βρισκεται στην 6η θεση παγκοσμιως Η air Asia είναι low cost εταιρεία τις Μαλαισίας, στην ινδονησια έχει πέσει ένα το 2014, και τα τελευταία χρόνια έχεις πολλά near miss incidents. Thai airways μόνο. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Dinos1973
Sherlock_7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Και η Ryanair κατά το check in ζητάει ταξιδιωτικό έγγραφο. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Sherlock_7
nikos121 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Και η Ryanair κατά το check in ζητάει ταξιδιωτικό έγγραφο. Δεν μιλαμε για περιπτωση τσεκιν ομως εδω 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Και η Ryanair κατά το check in ζητάει ταξιδιωτικό έγγραφο. Και η Jet2,wizz,easyJet,Aegean κλπ
LabrakisG1992 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Στις 2/2/2025 στις 10:17 ΠΜ, Dinos1973 είπε Air Asia δεν μπαίνω ούτε τσάμπα! Θα σε συμβούλευα Thai, τα εισιτήρια τις είναι σχετικά φθηνά για προορισμούς κοντά στην Ταϊλανδή! Μην παίρνετε ρίσκα με τις low cost τις Ασίας! Έχουν πέσει τουλάχιστον 2 την τελευταία δεκαετία! Παντως με βαση το οτι η air Asia εχει περιπου 180 πτησεις την μερα(συνολο 657.000 πτησεις στην δεκαετια δηλαδη πολυ χοντρικα), αντε να πουμε 500.0000 γιατι ειχαμε και κοβιντ, και εχουν πεσει 2, μιλαμε για ενα ποσοστο 0.00039999999 πιας'το αυγο και κουρευτο. Δηλαδη αν τυχει να εισαι μεσα, λες χαλαλι ηταν η ωρα μου 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα