Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ να ανοίξω εικόνες από το smartphone στα Windows 10, αλλά πρώτα τις αποθηκεύει στον δίσκο και μετά τις ανοίγει. Και όταν κάνω δεξί κλικ στην εικόνα στο smartphone δεν εμφανίζει την επιλογή open. Υπάρχει τρόπος να τις ανοίξω χωρίς πρώτα να αποθηκευτούν στο δίσκο;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω επιλέξει το file transfer όταν συνδέω τη συσκευή, και όταν προσπαθώ να ανοίξω video από το media player classic home cinema μου εμφανίζει αυτό. Αν πατήσω δεξί κλικ δεν έχει επιλογή "Open".

Untitled.jpg.560d20fbc0b011b6409f79b716638225.jpg

Επεξ/σία από infini
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, infini είπε

Έχω επιλέξει το file transfer όταν συνδέω τη συσκευή, και όταν προσπαθώ να ανοίξω video από το media player classic home cinema μου εμφανίζει αυτό. Αν πατήσω δεξί κλικ δεν έχει επιλογή "Open".

Δοκίμασε να μεταφέρεις το βίντεο στον υπολογιστή και να το τρέξεις απευθείας από εκεί. Αν δεν τρέχει ούτεέτσι, τότε δοκίμασε να το ανοίξεις με VLC, μήπως είναι θέμα codecs.   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν όταν συνδέσεις το τηλέφωνο επιλέξεις την μεταφορά εικόνων τότε πρώτα το αντιγράφει και μετά το παίζει. Αν επιλέξεις usb μεταφορά αρχείων τότε νομίζω ότι το παίζει απευθείας.

Άκυρο. Πάλι τα αντιγράφει.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Αυτό και αν είναι παράλογο! Να αντιγράφει υποχρεωτικά το αρχείο που θέλεις να ανοίξεις, χωρίς να έχεις επιλέξει εσύ την αντιγραφή. Λες και δεν υπάρχει διαθέσιμη χωριτηκότητα και είμαστε 20 χρόνια πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...