EirhnhG Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες καλησπέρα σε όλους... Είμαι λίγο άσχετη με αυτά αλλά θα ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος από δω και με βοηθήσει.... θέλω το ίντερνετ του πρώτου ορόφου να έρθει στο 3ο όροφο (πολυκατοικία) Είναι διαφορετικά σπίτια διαφορετικές γραμμές... Ηδη με 24αρα γραμμή πιάνει 2 γραμμές το διαμέρισμα του 3ου από το wifi του 1ου ορόφου.. Μου σύστησαν από κατάστημα το TP-Link Deco M4 (2-pack) AC1200 Whole Home Mesh Wi-Fi System γιατί λέει πιάνει το ίντερνετ εωσ 260m2 Μετά έψαξα και στο ίντερνετ έχει παρα πολλες παρόμοιεσ συσκευές οπως TP-LINK Deco M4 v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Διπλό Kit η αλλά που γράφουν V1 H KAI V3.... Κάνουν αυτα για την δουλειά που το θέλω (σερφαρισμα σοσιαλ ή νετφλιξ)? Και αν ναι ποια η διαφορά τους μεταξύ v1v2v3 κτλπ αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μου απαντήσει ευχαριστώ πολύ
Lewnidas1995 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Νομίζω πως η όλη διαδικασία είναι κάτι παραπάνω από περιττή για μια 24αρα γραμμή. Οσο για την ερώτηση σου , δεν γνωρίζω προσωπικά αν τα deco θα δουλεύουν σε διαφορετικά σπίτια , άρα διαφορετική ηλεκτρική εγκατάσταση. Ξανά λέω δεν γνωρίζω πως λειτουργούν τα deco. Το πιο σωστό για μένα είναι σαφώς να ανεβάσεις την ταχύτητα του ενός σπιτιού και να τραβήξεις Ethernet ώστε να το φερεις σε ένα router στο άλλο σπιτι για καλύτερη ποιότητα. Όλα τα υπόλοιπα θα έχουν νομίζω παρεμβολές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα