Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μία microSD την οποία χρησιμοποιώ σε μία retro κονσόλα και μέχρι πριν λίγες ημέρες την έβαζα στα laptop μου και την έβλεπαν κανονικά. Η καρτούλα φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα καθώς αφενός παίζει στην κονσόλα απροβλημάτιστα και αφετέρου στο disk managment την αναγνωρίζει κανονικά όπως βλέπετε στο screenshot. Θεωρώ ότι φταίει το γεγονός ότι για κάποιο λόγο έχασε το γράμμα της. Πάω να του δώσω γράμμα αλλά δεν με αφήνει δυστυχώς και χτυπάει error.

Η κάρτα ήταν plug n play μέχρι τώρα. Έβλεπα κανονικά τα αρχεία της.

image.png.f74584138b45f172ce530c6f7e3abcc8.png

Προσπάθησα και μέσα από το diskpart να δώσω όνομα αλλά δεν την βλέπω. Καμιά ιδέα;

image.png.94c3760d7c0b58ea3453e346483f8a94.png

Επίσης να πω ότι δεν φταίει το reader μου γιατί την ίδια κάρτα την δοκίμασα σε δύο laptop τα οποία δοκίμασα και διαβάζουν τις υπόλοιπες κάρτες κανονικά.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Την κάρτα την διαβάζεις αλλού; Αν όχι, φταίει η κάρτα.

Όχι, δεν την εμφανίζει ούτε σε δεύτερο λάπτοπ. Το θέμα είναι ότι συμπεριφέρεται κανονικά κατά τα άλλα. Στην χρήση που της κάνω δεν δείχνει να έχει κάτι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Όχι, δεν την εμφανίζει ούτε σε δεύτερο λάπτοπ. Το θέμα είναι ότι συμπεριφέρεται κανονικά κατά τα άλλα. Στην χρήση που της κάνω δεν δείχνει να έχει κάτι.

Δεν θα την εμπιστευόμουν.

Η κονσόλα συνεχίζει να την διαβάζει;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν θα την εμπιστευόμουν.

Η κονσόλα συνεχίζει να την διαβάζει;

Λες έ; Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να την δω να πάρω τα αρχεία μου απο μέσα...  :D

Ναι, δεν έχει εμφανίσει καμία δυσλειτουργία και την χρησιμοποιώ κανονονικά κάθε μέρα για ώρα. Μου έχουν τύχει αρκετές κάρτες με bad sectors ή άλλα προβλήματα και ξέρω πώς συμπεριφέρονται. Κάποια στιγμή κολλούσαν ή αργούσαν ή έχαναν αρχεία. Επίσης τα πισί τις διαβάζανε και βγάζανε ειδοποίηση για fix. Τη συγκεκριμένη απλά σταμάτησε να τη διαβάζει ενώ το disk managment τη βλέπει κανονικά και γράφει ότι δεν έχει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...