Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Το playstation σέρνει το καράβι της Microsoft 

100%   Και νομίζω πως αυτό θα είναι και η "κορώνα" για να διεκδικήσει δικό της Store στην πλατφόρμα οταν έρθει η ώρα.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Volga είπε

100%   Και νομίζω πως αυτό θα είναι και η "κορώνα" για να διεκδικήσει δικό της Store στην πλατφόρμα οταν έρθει η ώρα.

Η να αγορασει την κονσόλα (ps5) να τελειώνουμε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pW είπε

Η να αγορασει την κονσόλα (ps5) να τελειώνουμε

Δεν νομίζω πως τη συμφέρει. Ετσι κι αλλιώς ολη η υποδομή που χρησιμοποιεί η SONY είναι ήδη στο Azure. Γιατί να μπλέξει η Microsoft Με κάτι τέτοιο και να χάσει ένα τέτοιο έσοδο; 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τα εσοδα προερχονται και απο τις συνδρομες, οχι μονο απο τις αγορες των ιδιων των παιχνιδιων. Αρα, το cod δεν εφερε τα απαιτουμενα εσοδα μεσω game pass, παρολο την day 1 προσθηκη. Αρα 2 πλατφορμες τα πηγαν χειροτερα απο την 3η, η οποια οπως σωστα ειπαν πριν, σερνει το καραβι

Φίλε πρώτον είχε βγει άρθρο ότι αυξήθηκαν οι συνδρομές όταν πρωτοβγηκε το παιχνίδι και δεύτερον στο συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν ευχαριστημένοι με τα έσοδα.Το πρόβλημα το έχουν με τα υπόλοιπα παιχνίδια και αυτό είναι κυρίως ότι στο θέμα marketing είναι κακιστοι.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε

Φίλε πρώτον είχε βγει άρθρο ότι αυξήθηκαν οι συνδρομές όταν πρωτοβγηκε το παιχνίδι

Βασικα το αρθρο ειναι λιγων ημερων και αφορα το pc game pass, την 2η καλυτερη πλατφορμα για το cod. Εμειναν ολοι αυτοι ενεργοι? Επεσαν του Ultimate? Εβγαλαν τα ιδια αν αυτοι που πηραν το pc game pass, αγοραζαν εν τελει το game? Ποιος ξερει, αφου εχουν κοψει τα αναλυτικα νουμερα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικα το αρθρο ειναι λιγων ημερων και αφορα το pc game pass, την 2η καλυτερη πλατφορμα για το cod. Εμειναν ολοι αυτοι ενεργοι? Επεσαν του Ultimate? Εβγαλαν τα ιδια αν αυτοι που πηραν το pc game pass, αγοραζαν εν τελει το game? Ποιος ξερει, αφου εχουν κοψει τα αναλυτικα νουμερα

Εγώ ένα μήνα το έβαλα και έπαιξα δύο παιχνίδια. Indiana και Senua 2. Μετά φυσικά cancel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...