Tifa_LockHeart Δημοσ. Σάββατο στις 08:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:30 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Το θέμα είναι ξεκάθαρο για την ερώτηση που έχω και θα ήθελα την βοήθεια σας, μιας και αγόρασα από μάντρα πριν χρόνια το αμάξι μου και θέλω να μάθω πληροφορίες για αυτό. Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι , το VIN είναι ένας 17 ψήφιος αριθμός , που αποτελείται από έναν συνδυασμό αριθμών από το 0-9 και από γράμματα του Λατινικού Αλφαβήτου. Το καθένα ανάλογα την θέση του δίνει και ξεχωριστά στοιχεία. Κάποια από αυτά είναι ξεκάθαρα και κάποια από αυτά δεν μπορεί να τα μάθει ο καθένας. Από όλα αυτά τα ψηφία εμένα με ενδιαφέρει να μάθω , το έτος παραγωγής του οχήματος μου. Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που έκανα, το 10ο ψηφίο από τα 17 στο VIN, είναι αυτό που μας λέει το έτος του αυτοκινήτου. Πολύ απλό,αλλά δεν δουλεύει απολύτως από μόνο του , αν δεν έχω και το υπόμνημα μου να μου λέει πώς να διαβάσω το κάθε νούμερο/γράμμα που υπάρχει στην 10η θέση. Το δικό μου VIN για παράδειγμα , στην 10η θέση έχει τον αριθμό "0" . Όπου και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τί έτος αντιπροσωπεύει ο αριθμός "μηδέν" και μπαίνοντας στο site της αντιπροσωπείας, αναζητώντας το αυτοκίνητο μου ,δεν είχε κανένα αποτέλεσμα , μιας και το αυτοκίνητο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη δεν είχε κάνει ούτε ένα σέρβις σε αντπροσωπεία. Σε γνωστό site που μάλιστα , διαφημίζεται έντονα στην χώρα μας σε γνωστή σελίδα πριν κάθε ή και κατά την διάρκεια του βίντεο , μπήκα και έκανα μια πληρωμή για να μου δώσει το πλήρης ιστορικό και πάλι δεν έμεινα ικανοποιημένος , γιατί δεν μου είπε του πότε είναι το αυτοκίνητο μου. (Και τα υπόλοιπα στοιχεία δεν ήταν επαρκή , αλλά δεν θα αφιερωθώ στην αποτυχία ενημέρωσης μου από το συγκεκριμένο site , μην φάω και κανένα ban ως συκοφαντική δυσφήμιση... ) Μετά είπα να κοιτάξω και στην άδεια κυκλοφορίας. Δεν ήξερα πώς διαβάζονται τα γράμματα και οι αριθμοί και τί αντιπροσωπεύουν, αλλά αυτό δεν ήταν και τόσο δύσκολο να βρεθεί. Πως διαβαζω τα στοιχεια απο την αδεια κυκλοφοριας Παραθέτω για όποιον ενδιαφέρεται ένα υπόμνημα: - A Αριθμός κυκλοφορίας - B Ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας του οχήματος - C Ονομαστικά στοιχεία: - C.1 Κάτοχος της άδειας κυκλοφορίας - C.1.1 Επώνυμο ή επωνυμία επιχείρησης - C.1.2 Μικρό όνομα ή ονόματα ή αρχικά (κατά περίπτωση) - C.1.3 Διεύθυνση στο κράτος-μέλος που εκδίδει την άδεια κυκλοφορίας κατά τη στιγμή έκδοσης του εγγράφου - C.4 Μνεία του γεγονότος, ότι ο κάτοχος της άδειας κυκλοφορίας: i) Είναι κύριος του οχήματος ii) Δεν είναι κύριος του οχήματος iii) Δεν πιστοποιείται από την άδεια κυκλοφορίας ως ο κύριος του οχήματος - D Όχημα - D.1 Μάρκα - D.2 Τύπος - Παραλλαγές (εφόσον υπάρχουν) - Έκδοση (εφόσον υπάρχει) D.3 Εμπορική (-ές) ονομασία (-ες) - E Αριθμός αναγνώρισης οχήματος - F Μάζα: - F.1 Μέγιστη τεχνικά αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος (εκτός μοτοσικλετών) - F.2 Μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος εν κυκλοφορία στο κράτος μέλος που έχει εκδώσει την άδεια κυκλοφοράς - F.3 Μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου συνδυασμού εν λειτουργία στο κράτος μέλος που έχει εκδώσει την άδεια κυκλοφορίας - G Μάζα του οχήματος εν κυκλοφορία με το αμάξωμα και με το σύστημα ζεύξης στην περίπτωση ρυμουλκού οχήματος, κατηγορίας πλην της Μ1 - H Διάρκεια ισχύος της άδειας (όπου προβλέπεται) - I Ημερομηνία έκδοσης της άδειας κυκλοφορίας στην οποία αναφέρεται η παρούσα άδεια - J Κατηγορία του οχήματος - K Αριθμός έγκρισης τύπου (όπου προβλέπεται) - L Αριθμός αξόνων - M Μεταξόνιο (σε mm) - O Μέγιστη τεχνικά επιτρεπτή ρυμουλκούμενη μάζα: - O.1 Με συστήματα πέδησης (Kg) - O.2 Χωρίς συστήματα πέδησης (Kg) - P Κινητήρας: - P.1 Κυλινδρισμός του κινητήρα (σε cm3) - P.2 Μέγιστη ωφέλιμη ισχύς (KW) P.3 Τύπος καύσιμου ή πηγή ενέργειας του κινητήρα - P.4 Στροφές κινητήρα της P.2 (min -1) - P.5 Αριθμός ανγνώρισης του κινητήρα - Q Λόγος ισχύς/ βάρους (KW/kg) (μόνο για μοτοσικλέτες) - R Χρώμα του οχήματος - S Αριμός θέσεων - S.1 Αριθμός θέσεων για καθήμενους, του οδηγού συμπεριλαμβανομένου - S.2 Αριθμός θέσεων για όρθιους (όπου προβλέπεται) - T Μέγιστη ταχύτητα (km/h) (μόνο για L) - U Στάθμη θορύβου: - U.1 Εν στάσει [σε >dB(A)] - U.2 Στροφές κινητήρα (min -1) - U.3 Εν κινήσει (όταν περνά) [dB(A)] - V Καυσαέρια: - V.6 Διορθωμένος συντελεστής απορρόφησης προκειμένου για Diesel (m-1) - V.7 CO2 (g/km) - V.9 Ένδειξη περιβαλλοντικής κατηγορίας έγκρισης ΕΚ: αναγραφή της έκδοσης της εφαρμοστέας δυνάμει της οδηγίας 70/220/ΕΟΚ ή της οδηγίας 88/77/ΕΟΚ - W Χωρητικότητα δεξαμενής (-ών) καυσίμου (lt) Τώρα , με βάση τα παραπάνω μπορεί κάποιος να μου πει , πώς να βρω τί έτος είναι το μοντέλο του αυτοκινήτου μου ? Το δέκατο ψηφίο του VIN μου είναι το νούμερο "0" όπως προανέφερα. Επίσης , ήθελα να ρωτήσω , αν ο Αριθμός κυκλοφορίας αντιστοιχεί και με την ημερομηνία παραγωγής του αυτοκινήτου. (πράμα που δεν νομίζω να ισχύει) . Αν κάποιος έχει γνώση θα με βοηθούσε πολύ , μιας και ο ένας μαστορας μου λέει ότι είναι του 2009 , ο άλλος του 2010 και ο άλλος του 2011... Εγώ πάλι έχω ξεχάσει μετά από τόσα χρόνια, βιβλιαράκι με τα στοιχεία του αυτοκινήτου έχει χαθεί, όλα λάθος! Επεξ/σία Σάββατο στις 08:41 μμ από Tifa_LockHeart 2
Burgos Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Μπορείς να δεις στα τζάμια που γράφει έναν διψήφιο αριθμό στην τελευταία σειρά. Είναι η χρονολογία κατασκευής των τζαμιών. Αν δεν έχουν αλλαχτεί όλα (που αυτό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από την χρονολογία του αυτοκινήτου) τότε θα μάθεις και πότε κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο. Τι μάρκα είναι;
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ 23 λεπτά πριν, Tifa_LockHeart είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Το θέμα είναι ξεκάθαρο για την ερώτηση που έχω και θα ήθελα την βοήθεια σας, μιας και αγόρασα από μάντρα πριν χρόνια το αμάξι μου και θέλω να μάθω πληροφορίες για αυτό. Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι , το VIN είναι ένας 17 ψήφιος αριθμός , που αποτελείται από έναν συνδυασμό αριθμών από το 0-9 και από γράμματα του Λατινικού Αλφαβήτου. Το καθένα ανάλογα την θέση του δίνει και ξεχωριστά στοιχεία. Κάποια από αυτά είναι ξεκάθαρα και κάποια από αυτά δεν μπορεί να τα μάθει ο καθένας. Από όλα αυτά τα ψηφία εμένα με ενδιαφέρει να μάθω , το έτος παραγωγής του οχήματος μου. Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που έκανα, το 10ο ψηφίο από τα 17 στο VIN, είναι αυτό που μας λέει το έτος του αυτοκινήτου. Πολύ απλό,αλλά δεν δουλεύει απολύτως από μόνο του , αν δεν έχω και το υπόμνημα μου να μου λέει πώς να διαβάσω το κάθε νούμερο/γράμμα που υπάρχει στην 10η θέση. Το δικό μου VIN για παράδειγμα , στην 10η θέση έχει τον αριθμό "0" . Όπου και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τί έτος αντιπροσωπεύει ο αριθμός "μηδέν" και μπαίνοντας στο site της αντιπροσωπείας, αναζητώντας το αυτοκίνητο μου ,δεν είχε κανένα αποτέλεσμα , μιας και το αυτοκίνητο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη δεν είχε κάνει ούτε ένα σέρβις σε αντπροσωπεία. Σε γνωστό site που μάλιστα , διαφημίζεται έντονα στην χώρα μας σε γνωστή σελίδα πριν κάθε ή και κατά την διάρκεια του βίντεο , μπήκα και έκανα μια πληρωμή για να μου δώσει το πλήρης ιστορικό και πάλι δεν έμεινα ικανοποιημένος , γιατί δεν μου είπε του πότε είναι το αυτοκίνητο μου. (Και τα υπόλοιπα στοιχεία δεν ήταν επαρκή , αλλά δεν θα αφιερωθώ στην αποτυχία ενημέρωσης μου από το συγκεκριμένο site , μην φάω και κανένα ban ως συκοφαντική δυσφήμιση... ) Μετά είπα να κοιτάξω και στην άδεια κυκλοφορίας. Δεν ήξερα πώς διαβάζονται τα γράμματα και οι αριθμοί και τί αντιπροσωπεύουν, αλλά αυτό δεν ήταν και τόσο δύσκολο να βρεθεί. Πως διαβαζω τα στοιχεια απο την αδεια κυκλοφοριας Παραθέτω για όποιον ενδιαφέρεται ένα υπόμνημα: - A Αριθμός κυκλοφορίας - B Ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας του οχήματος - C Ονομαστικά στοιχεία: - C.1 Κάτοχος της άδειας κυκλοφορίας - C.1.1 Επώνυμο ή επωνυμία επιχείρησης - C.1.2 Μικρό όνομα ή ονόματα ή αρχικά (κατά περίπτωση) - C.1.3 Διεύθυνση στο κράτος-μέλος που εκδίδει την άδεια κυκλοφορίας κατά τη στιγμή έκδοσης του εγγράφου - C.4 Μνεία του γεγονότος, ότι ο κάτοχος της άδειας κυκλοφορίας: i) Είναι κύριος του οχήματος ii) Δεν είναι κύριος του οχήματος iii) Δεν πιστοποιείται από την άδεια κυκλοφορίας ως ο κύριος του οχήματος - D Όχημα - D.1 Μάρκα - D.2 Τύπος - Παραλλαγές (εφόσον υπάρχουν) - Έκδοση (εφόσον υπάρχει) D.3 Εμπορική (-ές) ονομασία (-ες) - E Αριθμός αναγνώρισης οχήματος - F Μάζα: - F.1 Μέγιστη τεχνικά αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος (εκτός μοτοσικλετών) - F.2 Μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος εν κυκλοφορία στο κράτος μέλος που έχει εκδώσει την άδεια κυκλοφοράς - F.3 Μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου συνδυασμού εν λειτουργία στο κράτος μέλος που έχει εκδώσει την άδεια κυκλοφορίας - G Μάζα του οχήματος εν κυκλοφορία με το αμάξωμα και με το σύστημα ζεύξης στην περίπτωση ρυμουλκού οχήματος, κατηγορίας πλην της Μ1 - H Διάρκεια ισχύος της άδειας (όπου προβλέπεται) - I Ημερομηνία έκδοσης της άδειας κυκλοφορίας στην οποία αναφέρεται η παρούσα άδεια - J Κατηγορία του οχήματος - K Αριθμός έγκρισης τύπου (όπου προβλέπεται) - L Αριθμός αξόνων - M Μεταξόνιο (σε mm) - O Μέγιστη τεχνικά επιτρεπτή ρυμουλκούμενη μάζα: - O.1 Με συστήματα πέδησης (Kg) - O.2 Χωρίς συστήματα πέδησης (Kg) - P Κινητήρας: - P.1 Κυλινδρισμός του κινητήρα (σε cm3) - P.2 Μέγιστη ωφέλιμη ισχύς (KW) P.3 Τύπος καύσιμου ή πηγή ενέργειας του κινητήρα - P.4 Στροφές κινητήρα της P.2 (min -1) - P.5 Αριθμός ανγνώρισης του κινητήρα - Q Λόγος ισχύς/ βάρους (KW/kg) (μόνο για μοτοσικλέτες) - R Χρώμα του οχήματος - S Αριμός θέσεων - S.1 Αριθμός θέσεων για καθήμενους, του οδηγού συμπεριλαμβανομένου - S.2 Αριθμός θέσεων για όρθιους (όπου προβλέπεται) - T Μέγιστη ταχύτητα (km/h) (μόνο για L) - U Στάθμη θορύβου: - U.1 Εν στάσει [σε >dB(A)] - U.2 Στροφές κινητήρα (min -1) - U.3 Εν κινήσει (όταν περνά) [dB(A)] - V Καυσαέρια: - V.6 Διορθωμένος συντελεστής απορρόφησης προκειμένου για Diesel (m-1) - V.7 CO2 (g/km) - V.9 Ένδειξη περιβαλλοντικής κατηγορίας έγκρισης ΕΚ: αναγραφή της έκδοσης της εφαρμοστέας δυνάμει της οδηγίας 70/220/ΕΟΚ ή της οδηγίας 88/77/ΕΟΚ - W Χωρητικότητα δεξαμενής (-ών) καυσίμου (lt) Τώρα , με βάση τα παραπάνω μπορεί κάποιος να μου πει , πώς να βρω τί έτος είναι το μοντέλο του αυτοκινήτου μου ? Το δέκατο ψηφίο του VIN μου είναι το νούμερο "0" όπως προανέφερα. Επίσης , ήθελα να ρωτήσω , αν ο Αριθμός κυκλοφορίας αντιστοιχεί και με την ημερομηνία παραγωγής του αυτοκινήτου. (πράμα που δεν νομίζω να ισχύει) . Αν κάποιος έχει γνώση θα με βοηθούσε πολύ , μιας και ο ένας μαστορας μου λέει ότι είναι του 2009 , ο άλλος του 2010 και ο άλλος του 2011... Εγώ πάλι έχω ξεχάσει μετά από τόσα χρόνια, βιβλιαράκι με τα στοιχεία του αυτοκινήτου έχει χαθεί, όλα λάθος! Aδεια κυκλοφορίας δεν έχεις ;Δεν γράφει του πότε είναι το αμάξι; https://en.vindecoder.pl/en λογικά θα σου βγάλει έτος. έχεις ψάξει με vin+decoder +την μαρκα του αυτοκινήτου; οι πινακίδες δεν έχουν σχέση με το πότε κατασκευάστηκε. 1
Tifa_LockHeart Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 μμ 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aδεια κυκλοφορίας δεν έχεις ;Δεν γράφει του πότε είναι το αμάξι; https://en.vindecoder.pl/en λογικά θα σου βγάλει έτος. έχεις ψάξει με vin+decoder +την μαρκα του αυτοκινήτου; οι πινακίδες δεν έχουν σχέση με το πότε κατασκευάστηκε. Το βρήκα με αυτό το link που μου έδωσες. Σε ευχαριστώ πολύ, γιατί παιδευτηκα πολύ και δεν ειχα αποτέλεσμα δωρεάν σε κανένα site που ζητούσε VIN. Άδεια έχω, απλώς εκεί που έλεγε την χρονολογία 1ης Άδειας Κυκλοφορίας, δεν ήξερα αν αυτή η ημερομηνία συμπίπτει με την χρονολογία που κατασκευάστηκε το αμάξι. Ίσως να ισχύει γιατί 2011 γράφει στην άδεια 2011 έβγαλε και αυτό το site. 22 λεπτά πριν, Burgos είπε Μπορείς να δεις στα τζάμια που γράφει έναν διψήφιο αριθμό στην τελευταία σειρά. Είναι η χρονολογία κατασκευής των τζαμιών. Αν δεν έχουν αλλαχτεί όλα (που αυτό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από την χρονολογία του αυτοκινήτου) τότε θα μάθεις και πότε κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο. Τι μάρκα είναι; Ένα Toyota Yaris είναι βενζίνη. Έχει κάτι νούμερα,αλλά έχουν φύγει τα ψηφία και δεν μπορώ να διακρίνω, λόγω καιρού μάλλον. Αλλά , με το παραπάνω link μπόρεσε και μου έβγαλε ότι είναι του '11 εν τέλει και μου κάνει εντύπωση πολύ. Ακόμα και οι μάστορες που τόσο καιρό το πάω, αλλά μου έλεγε ο ένας αλλά μου έλεγε ο άλλος... Άσχετο αλλά δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλον , αλλά το αγόρασα το 2014 από μάντρα στα 7.500€ στα 63.000χλμ. και μετά από 5 χρόνια, στα 105.000χλμ. περίπου άρχισε να καίει λάδια σε τόσο μεγάλες ποσότητες, που έκανα ανακατασκευή κινητήρα. Ευτυχώς από τότε, μέχρι τώρα που είμαι στα 160.000χλμ..δουλευει σωστά. 4
phanispal Δημοσ. Σάββατο στις 09:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:27 μμ Βάλε εδώ το VIN και θα σου βγάλει κάποιες πληροφορίες: https://www.toyodiy.com/parts/q.html Το αυτοκίνητό σου πάντως κατά 99% θα έχει τουλάχιστον 120.000 χιλιόμετρα παραπάνω. Είναι το 1.33 με τον 1NR-FE; 1
Tifa_LockHeart Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ 1 ώρα πριν, phanispal είπε Βάλε εδώ το VIN και θα σου βγάλει κάποιες πληροφορίες: https://www.toyodiy.com/parts/q.html Το αυτοκίνητό σου πάντως κατά 99% θα έχει τουλάχιστον 120.000 χιλιόμετρα παραπάνω. Είναι το 1.33 με τον 1NR-FE; Ναι αυτό είναι.
phanispal Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 μμ Αυτό το μοτέρ βγήκε ελαττωματικό και έκαιγε λάδια. Βέβαια αφού έκανες ανακατασκευή λογικά είσαι ΟΚ τώρα. Βρήκες αυτό που έψαχνες; 3
Tifa_LockHeart Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 πμ 1 ώρα πριν, phanispal είπε Αυτό το μοτέρ βγήκε ελαττωματικό και έκαιγε λάδια. Βέβαια αφού έκανες ανακατασκευή λογικά είσαι ΟΚ τώρα. Βρήκες αυτό που έψαχνες; Ναι ρε παιδιά χίλια ευχαριστώ, ήξερα ότι εδώ στο ινσομνια θα βρω ότι ψάχνω. Τώρα είμαι σίγουρος τί έτος είναι το αμάξι μου. Και όσον αφορά τον κινητήρα άσε, πήρα Yaris για έμπιστο αυτοκίνητο και του έσκασα άλλα τόσα για να γίνει κανονικό. Τουλάχιστον τώρα του έχω αλλάξει ότι έχει πάνω του και θέλω να μου κρατήσει τουλάχιστον άλλα 100.000 χλμ. 1
phanispal Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 πμ Έβαλες τον αριθμό πλαισίου στο ToyoDIY; Συμφωνεί ο μήνας/έτος κατασκευής και οι λοιπές πληροφορίες με το άλλο site; 1
Tifa_LockHeart Δημοσ. Κυριακή στις 10:04 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:04 πμ 9 ώρες πριν, phanispal είπε στο ToyoDIY Οι λεπτομέρειες που δίνει αυτό είναι λιγότερες είναι η αλήθεια σχετικά με το άλλο που πρότεινε ο συμφοριτης , αλλά στην ημερομηνία είναι πιο καλή η περιγραφή. Στο άλλο για παράδειγμα έλεγε ότι είναι του 2011, ενωτσε αυτό γράφει ακόμα και τον μήνα , 06/2011. Οπότε μπορείς να ξέρεις αν έγινε κάποιο Facelift , τί να παραγγείλεις σε περίπτωση που θέλεις ανταλλακτικά. Αυτό το site το έχεις δοκιμάσει και εσύ και ήσουν ικανοποιημένος? 12 ώρες πριν, phanispal είπε Το αυτοκίνητό σου πάντως κατά 99% θα έχει τουλάχιστον 120.000 χιλιόμετρα παραπάνω. Λες τόσα πολλά? Από το 2011-2014 να προλαβε να κάνει κοντά στα 180.000χλμ? Δεν ξέρω αν ήταν σε καμία Hertz πριν και το είχαν ρημάξει....
phanispal Δημοσ. Κυριακή στις 11:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:38 πμ Λογικά θα είναι εισαγωγής από καμιά Γερμανία. Δες στην άδεια τι γράφει στις ημερομηνίες πρώτης κυκλοφορίας κ.λπ.
kalmik Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Αν κάποιος σκέφτεται σοβαρά την αγορά μτχ. οχήματος η χρέωση στο CarVertical δεν είναι απαγορευτκή για δύο τρία υποψήφια αμάξια. Αντίθετα μπορεί να σε σώσει από κακοτοπιές. Επίσης στο συγκεκριμένο παίζουν αρκετοί εκπτωτικοί κωδικοί από διάφορες πηγές.
Tifa_LockHeart Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 19 ώρες πριν, kalmik είπε Αν κάποιος σκέφτεται σοβαρά την αγορά μτχ. οχήματος η χρέωση στο CarVertical δεν είναι απαγορευτκή για δύο τρία υποψήφια αμάξια. Αντίθετα μπορεί να σε σώσει από κακοτοπιές. Επίσης στο συγκεκριμένο παίζουν αρκετοί εκπτωτικοί κωδικοί από διάφορες πηγές. Ήθελα να αποφύγω να την αναφέρω για να μην την κάνω και διαφήμιση αλλά εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα αξιόλογο για το δικό μου αυτοκίνητο. Ένας από την ασφάλεια μου είπε οταν με είχαν χτυπήσει απλώς , ότι ανετρεξε στο ιστορικό κ είδε ότι ήταν leasing αυτοκίνητο κάποτε. Πράμα που δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν με ενδιαφέρει πλέον, μιας και το έχω κάνει πια ολική επαναφορά, αγοράζοντας από την αρχή σχεδόν τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα