BillT Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατί πάει για σεντόνι. Έχω από παλιά ένα epic account που έχει ως email το [email protected] (τυχαίο παράδειγμα) και έχει μέσα καμιά 50ριά παιχνίδια από τα δωρεάν της epic. Από την άλλη ο λογαριασμός μου στην MS και στο xbox έχει για email το [email protected] Πριν κανα μήνα ασχολήθηκα λίγο για να φτιάξω λογαριασμούς στα παιδιά αποκλειστικά για το fortnite. Μέσα από το epic account των παιδιών σύνδεσα και τους λογαριασμούς τους σε xbox και nintendo χωρίς πρόβλημα. Για να την αλήθεια δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει παλιότερα να μπω στο Fortnite, αλλά αν έχει γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν μέσω steam και Geforce now μέσα από το Nvidia Shield. ΟΙ συγκεκριμένες υπηρεσίες χρησιμοποιούν και οι δύο το [email protected] Μέχρι να φτιάξω τους λογαριασμούς των παιδιών ο ένας μου γιος ξεκίνησε να παίζει στο xbox μέσα από το δικό μου προφιλ. Δεν θυμάμαι αν πρέπει να κάνεις κάποιο login όταν ξεκινάς το παιχνίδι πρώτη φορά, αλλά τέλος πάντων απ΄οτι φαίνεται έχει δημιουργηθεί ένας epic λογαριασμός με τα στοιχεία μου στο xbox. Με την ευκαιρία βέβαια παιζω και γω λίγο για να δω τι παίζει. Προσπάθησα να συνδέσω και γω σήμερα το δικό μου xbox account μέσα από το epic account αλλά δεν με άφηνε λέγοντας ότι έχει ήδη συνδεθεί με άλλο λογαριασμό. Φυσικά εγώ δεν είχα συνδέσει τίποτα αλλά ούτε φαίνεται κάτι συνδεδεμένο στις ρυθμίσεις. Σκέφτομαι κάτσε να αλλάξω email στο epic account από [email protected] σε [email protected]. Η αλλαγή πραγματοποιήθηκε αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδέσω τους δύο λογαριασμούς.Τώρα βέβαια epic και xbox χρησιμοποιούν το ίδιο email αλλά ουσιαστικά είναι δύο διαφορετικοί λογαριασμοί. Αν έχω καταλάβει σωστά merge δεν μπορώ να κάνω. Τι να κάνω όμως για να τακτοποιήσω λίγο τα πράγματα? Αν προσπαθήσω να μπω στην epic με xbox credentials μου βγάζει ότι υπάρχει ήδη λογαριασμός και μου ζητάει να συμπληρώσω στοιχεία για να συνεχίσει. πραγματικά δεν ξέρω τι να βάλω εκεί γιατί έχω μπερδευτεί. (δείτε το screenshot) Επίσης λάβετε υπόψιν ότι δεν μπορώ να αλλάξω email στον λογαριασμό μου για τους επόμενους τρεις μήνες. τι θα γίνει αν σβήσω τον λογαριασμό epic? θα καταφέρω να συνεχίσω μετά με xbox credentials και να κάνω promote τον xbox λογαριασμό μου σε full epic λογαριασμό. Μπορεί να γίνει άμεσα αυτό ή θα πρέπει να περιμένω 30 ημέρες για να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός? Αν κάποιος κατάλαβε τι λέω ας βοηθήσει. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα