Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν εχει σημασια αν ειναι ενα ή δεκα. β.αφου εχει δικιο τοτε γιατι δεχτηκε να δωσει αποζημιωση? ας το κυνηγουσε μεχρι τελος. μου την σπαει το να μην παραδεχονται οτι φταιει κατι και το τονισα για ενα λογο. εχω πετυχει παρομοια περιπτωση με router . Φουσκωνε η μπαταρια και η εταιρεια εκανε οτι δεν εφταιγε ποτε αυτη. οτι προβλημα και αν ειχε βγαλει το Cpe ηταν σε φαση οτι εμας μια χαρα ειναι ολα. οποτε το προβλημα μου δεν ειναι οτι φουσκωσε η μπαταρια επειδη υπηρχε χ προβλημα.μπορει να γινει και μπορει να ξαναγινει.το θεμα ειναι η ολη απαξιωση οτι δεν φταινε.δεν φταινε για το ρολοι δεν εφταιγαν για το σημα που επεφτε σε αλλα μοντελα. και οπως ειπα δεν το λεω μονο για την apple αλλα πιο γενικα. εκανες το λαθος παραδεξου το και διορθωσε το ειδικα οταν δεν πουλας 5 ευρω προιον.

και μου ειχε μεινει η στιγμη οταν πηγα στην αλλη εταιρεια που εβγαζε το router και μου λενε τι αποψη εχεις για το xxx router. και τουςλεω μαυρα χαλια.και μου λεει ο ενας .ξερεις που εχεις ερθει? οτι σε φαση εισαι στα γραφεια της εταιρειας που βγαζει το router.και του λεω ναι ξερω που ειμαι.

και δεν ηταν αυτη μονο η εταιρεια.εχει γινει και με αλλη που ηταν επισης ελληνικη και δεν παραδεχοντουσαν οτι το cpe τους μπαζει απο παντου

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί δέχεται να πληρώσει: σε πολλές περιπτώσεις «συμφέρει» περισσότερο μιας και τα έξοδα για να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη θα ήταν πολύ περισσότερα. Αυτό δεν σημαίνει ταυτόχρονα παραδοχή του προβλήματος, ακόμη κι αν αυτό περιλαμβάνει το να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας με ροζ φτερά. 😛 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, FELIX said:

οταν κανανε ανακληση στο ipod nano και στο Apple Watch  Series 3 μου τα αλαξανε με καινουργια.στο ipod μαλιστα δινανε 5-6 γενιες νεοτερο.για Ελλάδα μιλαμε.

Ακόμα μετανιώνω που άλλαξα το εξαιρετικό ipod nano 1ης γενιάς με clickwheel με το ipod nano 5ης γενιάς με μια οθόνη αφής που έπρεπε να τη κοιτάζεις για να το χρησιμοποιήσεις.

Επεξ/σία από fivdis
Δημοσ.
2 hours ago, billdanos said:

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί δέχεται να πληρώσει: σε πολλές περιπτώσεις «συμφέρει» περισσότερο μιας και τα έξοδα για να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη θα ήταν πολύ περισσότερα. Αυτό δεν σημαίνει ταυτόχρονα παραδοχή του προβλήματος, ακόμη κι αν αυτό περιλαμβάνει το να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας με ροζ φτερά. 😛 

δεκτο.αλλα σκεψου το μακροπροθεσμα. εφοσον εγινε αγωγη και την κερδισαν τοτε αυτο ταυτοχρονα δινει θαρρος για αγωγη ξανα και ξανα για οποιοδηποτε λογο. οπως και αναποδα. σε καθε προβλημα να λες οχι δεν φταις ή να δινεις λυση του ποδαριου (πχ βαλε θηκη) παλι ωθει τον κοσμο να το κυνηγησει.

το ολο τραγικο ειναι οτι εν ετος 2025 δινεται αποζημιωση για ενα μοντελο πολλα χρονια πισω και το οποιο εχει ξαναγινει.Δημιουργειται το προβλημα ξεκιναει η διαμαχη οχι δεν φταιω οχι φταις για να καταληξουμε στο τελος οτι οκ φταις.βλεπε παρομοιο αρθρο που ανεβηκε για τα τεσλα πριν μια δυο μερες. βεβαια οπως ολοι ξερουμε στο τελος το κερδος ειναι πολυ πιο μεγαλο απο την χασουρα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεκτο.αλλα σκεψου το μακροπροθεσμα. εφοσον εγινε αγωγη και την κερδισαν τοτε αυτο ταυτοχρονα δινει θαρρος για αγωγη ξανα και ξανα για οποιοδηποτε λογο. οπως και αναποδα. σε καθε προβλημα να λες οχι δεν φταις ή να δινεις λυση του ποδαριου (πχ βαλε θηκη) παλι ωθει τον κοσμο να το κυνηγησει.

το ολο τραγικο ειναι οτι εν ετος 2025 δινεται αποζημιωση για ενα μοντελο πολλα χρονια πισω και το οποιο εχει ξαναγινει.Δημιουργειται το προβλημα ξεκιναει η διαμαχη οχι δεν φταιω οχι φταις για να καταληξουμε στο τελος οτι οκ φταις.βλεπε παρομοιο αρθρο που ανεβηκε για τα τεσλα πριν μια δυο μερες. βεβαια οπως ολοι ξερουμε στο τελος το κερδος ειναι πολυ πιο μεγαλο απο την χασουρα

Πράγματι ισχύει αυτό που λες και είναι ένα πρόβλημα των "Class action lawsuit" ειδικά στις Η.Π.Α. που γίνεται κατάχρηση τους για να κερδίζουν τεράστια ποσά οι δικηγορικές φίρμες, και να παίρνουν ψίχουλα τα μέλη της (οι καταναλωτές). Αν το συνέχιζαν στα δικαστήρια και δικαιωνόταν το "Class action" μην νομίζεις ότι θα έπαιρναν πολλά περισσότερα τα μέλη της, άντε $5-$10 περισσότερα.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν σαν έννοια...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, JcD είπε

Ελάττωμα που έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα galaxy παρεμπιπτόντως 😄

Σε ολες τις εταιριες συμβαινει να φουσκωνουν οι μπαταριες.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, JcD είπε

Έχει γίνει θέμα με τα τηλέφωνα που μένουν στα συρτάρια για καιρό, φουσκώνουν οι μπαταρίες, γκουγκλαρε. 

Ότι μένει στο συρτάρι δεν σημαίνει ότι δεν φθίνει με τον χρόνο. Τι λέτε 

Δημοσ.
2 hours ago, hellghan said:

Ότι μένει στο συρτάρι δεν σημαίνει ότι δεν φθίνει με τον χρόνο. Τι λέτε 

Συμφωνώ απλός αν δεις βίντεο των δύο μεγάλων youtubeραδων περί του θέματος θα δεις ότι λένε ότι στις άλλες εταιρίες δεν έγινε κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε στα galaxy που έχουν αφήσει μετά τα τεστ να κάθονται στο ράφι.

https://www.youtube.com/watch?v=OfM0GqsIB6c&t=21s

Δημοσ.
6 hours ago, J0hn82 said:

Πράγματι ισχύει αυτό που λες και είναι ένα πρόβλημα των "Class action lawsuit" ειδικά στις Η.Π.Α. που γίνεται κατάχρηση τους για να κερδίζουν τεράστια ποσά οι δικηγορικές φίρμες, και να παίρνουν ψίχουλα τα μέλη της (οι καταναλωτές). Αν το συνέχιζαν στα δικαστήρια και δικαιωνόταν το "Class action" μην νομίζεις ότι θα έπαιρναν πολλά περισσότερα τα μέλη της, άντε $5-$10 περισσότερα.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν σαν έννοια...

γενικως η αληθεια ειναι οτι το εχουν παει στην αλλη ακρη εκει στην αμερικη. lawsuit για τα παντα.μονος του πεφτει ο αλλος και κανει lawsuit οτι φταει που πριν 5 μερες εβρεξε και το κρατος δεν καθαρισε. και οσο τα κερδιζουν τοσο δεν θα σταματανε και βεβαια και το κρατος/δικαστηρια βοηθανε στο να συνεχιζει ολο αυτο. και δεν μιλαω lawsuit για φυσιολογικα πραγματα αλλα ολα τα Psycho που κανουν. στην ελλαδα εχουμε παει στο αλλο ακρο. ειμαστε στο δεν βαριεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, JcD είπε

Έχει γίνει θέμα με τα τηλέφωνα που μένουν στα συρτάρια για καιρό, φουσκώνουν οι μπαταρίες, γκουγκλαρε. 

Οτιδήποτε έχει μη-αφαιρούμενη μπαταρία και θες να το διατηρήσεις, το βγάζεις από το συρτάρι μια φορά το χρόνο και φορτίζεις τη μπαταρία του στο 80%. Ποτέ δεν αφήνουμε μπαταρία λιθίου να πέσει κάτω από ένα επίπεδο γιατί αρχίζει και φουσκώνει (και χάνει χωρητικότητα σε μεγάλο βαθμό όταν συμβαίνει αυτό). Και μετά από ένα κρίσιμο σημείο αποφόρτισης μπορεί να μην ξαναφορτίσει ποτέ ξανά.

Απλά το πρόβλημα είναι πιο έντονο στις συσκευές με μη-αφαιρούμενη μπαταρία αφού δεν μπορείς να αφαιρέσεις την μπαταρία και να αποφύγεις αποφόρτιση λόγω διαρροής ρεύματος στην πλακέτα ή λόγω της ενέργειας που καταναλώνει η συσκευή για να διατηρήσει το εσωτερικό ρολόι (real-time clock).

Η κάθε συσκευή είναι διαφορετική ανάλογα με το πόσο ρεύμα κάθε μήνα χάνεται στην πλακέτα και το ρολόι και τον συγκεκριμένο προμηθευτή των cells της μπαταρίας, αλλά αν έχεις ξεχασμένες συσκευές στο συρτάρι θα σου συμβεί αργά ή γρήγορα.

Αν και το φούσκωμα στα Apple Watch ήταν μάλλον λόγω χρήσης, δηλαδή η Apple δεν υπολόγισε σωστά την καταπόνηση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά σε δικές μου συσκευές μπαταρίες έχουν φουσκώσει σε xiaomi κινητό , amazfit (δλδ πάλι xiaomi) ρολόι και ελαφρώς σε ένα zte firefox κινητό

Και στα 3 παρεμπιπτόντως συνεχίζουν να δουλεύουν οι μπαταρίες , ειδικά στο firefox δεν αδειάζει η μπαταρία με τίποτα 🤷‍♂️

Αλλά επειδή φοβίζει η κατάσταση του τι μπορεί να γίνει παρακάτω , εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι η συσκευή ανοίγει στη μέση εξαιτίας της μπαταρίας που φούσκωσε και σε διευκολύνει να την αλλάξεις :P

Apple που έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου (ρολόι όμως όχι) δεν έχει τύχει να φουσκώσει κάποιο

Επεξ/σία από atrias
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν εχει σημασια αν ειναι ενα ή δεκα. β.αφου εχει δικιο τοτε γιατι δεχτηκε να δωσει αποζημιωση? ας το κυνηγουσε μεχρι τελος. μου την σπαει το να μην παραδεχονται οτι φταιει κατι και το τονισα για ενα λογο. εχω πετυχει παρομοια περιπτωση με router . Φουσκωνε η μπαταρια και η εταιρεια εκανε οτι δεν εφταιγε ποτε αυτη. οτι προβλημα και αν ειχε βγαλει το Cpe ηταν σε φαση οτι εμας μια χαρα ειναι ολα. οποτε το προβλημα μου δεν ειναι οτι φουσκωσε η μπαταρια επειδη υπηρχε χ προβλημα.μπορει να γινει και μπορει να ξαναγινει.το θεμα ειναι η ολη απαξιωση οτι δεν φταινε.δεν φταινε για το ρολοι δεν εφταιγαν για το σημα που επεφτε σε αλλα μοντελα. και οπως ειπα δεν το λεω μονο για την apple αλλα πιο γενικα. εκανες το λαθος παραδεξου το και διορθωσε το ειδικα οταν δεν πουλας 5 ευρω προιον.

και μου ειχε μεινει η στιγμη οταν πηγα στην αλλη εταιρεια που εβγαζε το router και μου λενε τι αποψη εχεις για το xxx router. και τουςλεω μαυρα χαλια.και μου λεει ο ενας .ξερεις που εχεις ερθει? οτι σε φαση εισαι στα γραφεια της εταιρειας που βγαζει το router.και του λεω ναι ξερω που ειμαι.

και δεν ηταν αυτη μονο η εταιρεια.εχει γινει και με αλλη που ηταν επισης ελληνικη και δεν παραδεχοντουσαν οτι το cpe τους μπαζει απο παντου

Οξυγόνο;

Πάντως το ταπεινό μου Amazfit T-Rex διανύοντας τον πέμπτο χρόνο της ζωής του πάει στο 25-30% η μπαταρία στις 11 μέρες χρήσης ενώ καινούργιο πήγαινε στο 25-30% στις 14 μέρες.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει ίχνος φουσκώματος.

Και πλήρωσα 80 ολόκληρα ευρώπουλα για να το αποκτήσω.

Χάλια μαύρα.......

• Haha 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, billdanos είπε

το μαθατε πρώτοι εδώ: πλέον στις δικες επιλέγουμε να χάνουμε γιατι έχουν και δικαστικά εξοδα 😅👍

• Super Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, somt είπε

το μαθατε πρώτοι εδώ: πλέον στις δικες επιλέγουμε να χάνουμε γιατι έχουν και δικαστικά εξοδα 😅👍

Μη στο χαλάσω! Δεν το θέλω. 😇

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, giorgoslouk said:

Οξυγόνο;

Πάντως το ταπεινό μου Amazfit T-Rex διανύοντας τον πέμπτο χρόνο της ζωής του πάει στο 25-30% η μπαταρία στις 11 μέρες χρήσης ενώ καινούργιο πήγαινε στο 25-30% στις 14 μέρες.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει ίχνος φουσκώματος.

Και πλήρωσα 80 ολόκληρα ευρώπουλα για να το αποκτήσω.

Χάλια μαύρα.......

τι εννοεις με το οξυγονο?

πολλες μπαταριες μπορει να φουσκωσουν και οταν δεν το φορτιζεις ,ξεφορτιζεις.μια χαρα σου κραταει παντως. ενα garmin εχω παρει τωρα αλλα ειναι νωρις για να πω κατι.βγαζω κοντα στην εβδομαδα με αρκετη χρηση gps βεβαια λογω του running αλλα και του Walking. τα παλια garmin που εχω τα etrex ειναι με AA οποτε ολα good. εχουν  βγει μοντελα και με ενσωματωμενη μπαταρια αλλα για την χρηση που τους κανω δεν αξιζουν. απλα θα τρεχω για μπαταρια μετα γιατι τα χρησιμοποιω αραια και που και θα χαλασει απο την μη χρηση της.

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...