nchatz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Η Apple συμφώνησε να καταβάλει 20 εκατομμύρια δολάρια για τη διευθέτηση μιας συλλογικής αγωγής σχετικά με το πρόβλημα διόγκωσης μπαταρίας στο Apple Watch. Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Βόρειας Καλιφόρνιας το 2019, το πρόβλημα επηρέασε τα πρώτα τέσσερα μοντέλα του Apple Watch. Όπως αναφέρει το TechCrunch, η Apple αρνείται κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς, τονίζοντας ότι προχώρησε στο διακανονισμό μόνο για την αποφυγή περαιτέρω νομικών εξόδων. Η διόγκωση της μπαταρίας είναι ένα φαινόμενο που προκαλείται από τη συσσώρευση θερμότητας και αερίων μέσα στην μπαταρία ιόντων λιθίου, με αποτέλεσμα τη διαστολή των τοιχωμάτων της. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά ή να καταστρέψει άλλα εξαρτήματα της συσκευής, καθώς η μπαταρία διογκώνεται μέσα στον περιορισμένο χώρο. Σε επίσημη δήλωσή της προς το TechCrunch, η Apple τόνισε ότι το Apple Watch είναι σχεδιασμένο να είναι ασφαλές και αξιόπιστο. Ο διακανονισμός αφορά αγοραστές του Original Apple Watch, Series 1, Series 2 και Series 3, μοντέλα τα οποία δεν είναι πλέον διαθέσιμα προς πώληση. Για να δικαιούνται αποζημίωση, οι χρήστες πρέπει να έχουν ενημερώσει την εξυπηρέτηση πελατών της Apple για το πρόβλημα μεταξύ 24 Απριλίου 2015 και 6 Φεβρουαρίου 2024. Οι δικαιούχοι πρέπει να διαμένουν στις ΗΠΑ και θα λάβουν ειδοποίηση μέσω ταχυδρομικής κάρτας ή email. Το ποσό της αποζημίωσης κυμαίνεται από 20 έως 50 δολάρια, ανάλογα με τον αριθμό των καταγγελιών που υπέβαλε το επηρεαζόμενο μέρος κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας περιόδου. Με βάση τα δικαστικά έγγραφα, η Apple δηλώνει ρητά ότι "δεν παραδέχεται καμία ευθύνη ή παράπτωμα οποιουδήποτε είδους" και υποστηρίζει ότι διαθέτει πολλαπλές γραμμές υπεράσπισης για τους ισχυρισμούς της υπόθεσης. Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων μοντέλων Apple Watch πρέπει να υποβάλουν τα στοιχεία πληρωμής τους στον επίσημο ιστότοπο της αγωγής έως τις 10 Απριλίου 2025 για να λάβουν την αποζημίωσή τους. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) παλι λεφτα για ενα καφεδακι θα δωσουν.περα απο την πλακα καλα κανουν και τα κυνηγανε γιατι ολοι ειμαστε beta testers Με βάση τα δικαστικά έγγραφα, η Apple δηλώνει ρητά ότι "δεν παραδέχεται καμία ευθύνη ή παράπτωμα οποιουδήποτε είδους" και υποστηρίζει ότι διαθέτει πολλαπλές γραμμές υπεράσπισης για τους ισχυρισμούς της υπόθεσης. ΤΟ ΦΟΡΑΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από poulinos 6 1 1
magicnumbers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Οι μπαταρίες θα τύχει να φουσκώσουν αλλά θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από μια τόσο μεγάλη εταιρία παρά ένα 50ρικο.
JcD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Ελάττωμα που έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα galaxy παρεμπιπτόντως 😄 2 1 2
thanos75x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Τώρα που φουσκώνουν μεγαλώνει και η χωρητικότητα και μήπως κρατάνε λίγο παραπάνω αυτονομία; χαχαχαχαχαχαχα 👿 6
andreas-d Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, JcD είπε Ελάττωμα που έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα galaxy παρεμπιπτόντως 😄 Βγάλε λίγο, πολύ σάλτσα εβαλες.. 3
MontzOlee Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου σε ολες αυτες τις ανακλησεις που δινει η apple κατα καιρούς η Ελλάδα γιατι ειναι τοσο απούσα, βασικά ολοκληρη η ΕΕ ?!? στο χρηματικο κομμάτι περισσοτερο αναφέρομαι 2
JcD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 47 minutes ago, andreas-d said: Βγάλε λίγο, πολύ σάλτσα εβαλες.. Έχει γίνει θέμα με τα τηλέφωνα που μένουν στα συρτάρια για καιρό, φουσκώνουν οι μπαταρίες, γκουγκλαρε. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, poulinos είπε παλι λεφτα για ενα καφεδακι θα δωσουν.περα απο την πλακα καλα κανουν και τα κυνηγανε γιατι ολοι ειμαστε beta testers Με βάση τα δικαστικά έγγραφα, η Apple δηλώνει ρητά ότι "δεν παραδέχεται καμία ευθύνη ή παράπτωμα οποιουδήποτε είδους" και υποστηρίζει ότι διαθέτει πολλαπλές γραμμές υπεράσπισης για τους ισχυρισμούς της υπόθεσης. ΤΟ ΦΟΡΑΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ Είναι γνωστό πως έχει γεμίσει ο τόπος με φουσκωμένα Apple Watches… Oh wait! 😛 2
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, billdanos said: Είναι γνωστό πως έχει γεμίσει ο τόπος με φουσκωμένα Apple Watches… Oh wait! 😛 δεν εχει σημασια αν ειναι ενα ή δεκα. β.αφου εχει δικιο τοτε γιατι δεχτηκε να δωσει αποζημιωση? ας το κυνηγουσε μεχρι τελος. μου την σπαει το να μην παραδεχονται οτι φταιει κατι και το τονισα για ενα λογο. εχω πετυχει παρομοια περιπτωση με router . Φουσκωνε η μπαταρια και η εταιρεια εκανε οτι δεν εφταιγε ποτε αυτη. οτι προβλημα και αν ειχε βγαλει το Cpe ηταν σε φαση οτι εμας μια χαρα ειναι ολα. οποτε το προβλημα μου δεν ειναι οτι φουσκωσε η μπαταρια επειδη υπηρχε χ προβλημα.μπορει να γινει και μπορει να ξαναγινει.το θεμα ειναι η ολη απαξιωση οτι δεν φταινε.δεν φταινε για το ρολοι δεν εφταιγαν για το σημα που επεφτε σε αλλα μοντελα. και οπως ειπα δεν το λεω μονο για την apple αλλα πιο γενικα. εκανες το λαθος παραδεξου το και διορθωσε το ειδικα οταν δεν πουλας 5 ευρω προιον. και μου ειχε μεινει η στιγμη οταν πηγα στην αλλη εταιρεια που εβγαζε το router και μου λενε τι αποψη εχεις για το xxx router. και τουςλεω μαυρα χαλια.και μου λεει ο ενας .ξερεις που εχεις ερθει? οτι σε φαση εισαι στα γραφεια της εταιρειας που βγαζει το router.και του λεω ναι ξερω που ειμαι. και δεν ηταν αυτη μονο η εταιρεια.εχει γινει και με αλλη που ηταν επισης ελληνικη και δεν παραδεχοντουσαν οτι το cpe τους μπαζει απο παντου Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από poulinos 3
FELIX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 3 hours ago, MontzOlee said: σε ολες αυτες τις ανακλησεις που δινει η apple κατα καιρούς η Ελλάδα γιατι ειναι τοσο απούσα, βασικά ολοκληρη η ΕΕ ?!? στο χρηματικο κομμάτι περισσοτερο αναφέρομαι οταν κανανε ανακληση στο ipod nano και στο Apple Watch Series 3 μου τα αλαξανε με καινουργια.στο ipod μαλιστα δινανε 5-6 γενιες νεοτερο.για Ελλάδα μιλαμε. οσον αφορα τις μπαταριες,σε συσκευες 10+ ετων παλιες οπως τα ρολογια του αρθρου,ειναι λογικο να φουσκωσουν αφου συνηθως ειναι παρατημενα για καιρο και αφορτιστα. παντως τοσα χρονια εχω δει αρκετα ipad,3gs,5s,xs φουσκωμενα σε σημειο να ξεκολαει η οθονη αλλα ρολοι κανενα.
cr77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Ποιοι πλεμπαίοι παίρνουν apple watch;; Εμένα το Rolex τόσα χρόνια, ποτέ δεν έβγαλε πρόβλημα. -------------------------------------- Sent from my Realme C75. 2 8
Ardov Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Κλασική τακτική πλήρους αποποίησης ευθυνών. Σε λάθος ....."χέρι" το φοράμε! Αλλού έπρεπε ...... ώστε μαζί με τις μπαταρίες να φουσκώνει όλο το πακέτο.... 1 1
pant13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, JcD said: Έχει γίνει θέμα με τα τηλέφωνα που μένουν στα συρτάρια για καιρό, φουσκώνουν οι μπαταρίες, γκουγκλαρε. Το κανα εγω. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από pant13 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα