Προς το περιεχόμενο

Thelo kainourio trofodotiko?

gchris7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

giati ta vazeis mazi mou? den douleuw sthn Antec :P :P :P

oute trofodotiko Antec exw...mono case :P

ekrina thn poiothta tou trofodotikou oxi thn symperifora ths etaireias pros tous pelates ths(kai oute prokeitai mexri na exw kapoia proswpikh empeiria)...anti8etws esy mexri stigmhs den exeis proteinei kati ston gchrisakis...

Δημοσ.

μπορεί να μην πρότεινα κάτι, αλλα και μόνο η αποτροπή από το antec πιστεύω χρήσιμη είναι και κάτι πρόσφερα στη συζήτηση.

Συγγνώμη για το θυμωμένο μου ύφος (δεν έχω τίποτα προσωπικα) αλλά με έχει κουράσει τόσο πολύ η κατάσταση με την αντιπροσωπεία της antec που δεν ξέρω πια τί να κάνω! Σκέφτομαι μέχρι και στην αμερικάνικη αντιπροσωπεία να παραπονεθώ.

Εγώ προσωπικά αγόρασα για να κάνω τη δουλειά μου (για μικρό διάστημα πίστευα) ένα φθηνο qtec. Βέβαια δεν μπορώ να το συστήσω σαν αγορά, όχι ότι μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ την αξιοπιστία του. Ωστόσο και 1 χρόνο να μου κρατήσει όμως , 22euro μόλις το πλήρωσα!

Αν θέλει καποιος ποιοτικό τροφοδοτικό θα πρότεινα το tagan για το οποίο διαβάζω καλά σχόλια, αν και αυτό σαν όνομα μου θυμίζει λίγο (σλιπάκι taga! :D )

Ωστόσο είμαι επιφυλακτικός λίγο με τα Online shops ειδικά αν μένεις επαρχία όπως εγώ, γιατί αν σου χαλάσει τρέχα βρες τους...

Εγώ αν επέλεγα πάντως ποιοτικό τροφοδοτικό μάλλον θα έπαιρνα το zalman400 απ' το Πλαίσιο, που μέχρι τώρα με έχει εξυπηρετήσει αμεσα με ό,τι χαλασμένο hardware τους έχω πάει.

Δημοσ.

EGo exo ena Enermax 450 kai einai jet..mia xara xoris problima xoris tipota...

exei kai ri8misi gia to fan tou!!a exei 2 esoterikous!! to eixa parei perisi tetoia epoxi konta sta 50xiliarika...

• Super Moderators
Δημοσ.

doc1000 no prob exw tsantistei kai egw me alles antistoixes periptwseis... :)

kai ta PSU ths Thermaltake einai kala...alla kai akriva :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...