Προς το περιεχόμενο

Thelo kainourio trofodotiko?

gchris7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lipon exw ena :

P4 2.4ghz

radeon 9800 pro

1024mb ram (512 & 2x256)

2x sklirous (60gb & 200gb)

dvd

cdwr

sound blaster live! 5.1

Karta thleorashs

modem

karta dyktiou

5x extra fans ( 80cm )

neon light ( 3 watt ) & 4 led

To trofodotiko mou einai 350w.Thelo kainourio trofodotiko :?:

To systima mou einai sxetika stathero ( kata periodous emfanizei astatheies alla me format ftiaxnei opote den prepei na fteei to trofodotiko)

Auth thn stigmh oi taseis pou exw einai :

CPU : 1.48 (Den tha eprepe na einai 1.5 ?? Sto bios einai auto)

+12 : 12.64 ( ??? )

2.5 : 2.61 ( ??? )

+5 : 5.10

Δημοσ.

Σίγουρα θες καινούργιο psu... πάνω από 400W... όλα αυτά που έχεις τραβάνε πολύ ρεύμα... μπορεί να μην έχεις φανερό πρόβλημα με αυτό το psu, αλλά μπορεί να υπολειτουργεί το Pc σου χωρίς να το καταλαβαίνεις... άσε που και τα 350W που έχεις μπορεί να μην είναι πραγματικά...

Δημοσ.

Paidia..proteinete plz ena athorybo kai kalo trofodotiko...exw akousei gia to Tagan 480..apo pou mporw na to promi8eytw kai poso kostizei?An epishs poulaei kaneis as to pei me endiaferei

Δημοσ.

Μακριά από antec! Κοντεύουν 3 μήνες στην αντιπροσωπεία και ακόμα να μου αντικαταστήσουν/επιδιορθώσουν το χαλασμένο...

Η επίσημη δικαιολογία τους? Ο υπεύθυνος είναι σε διακοπές!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

kai ti paei na pei auto? oti h etaireia den einai kalh kai oti den vgazei kala proionta h oti oi ellhnes antiproswpoi tous einai gia ta mpaza?

mhn ta isopedwnoume...

Δημοσ.
ama xalasei...

ThReSh δε φταίς εσύ... Εγώ φταίω που προσπαθώ να ενημερώσω τον κόσμο για το πάθημά μου...

Τί να το κάνω αν είναι "καλά" προιόντα απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει σωστή υποστήριξη?

Άμα εσύ πήρες (ή σκοπεύεις να πάρεις) antec με γειά σου με χαρά σου!

Αν ζεις επίσης στην Αμερική σίγουρα δε θα τραβήξεις όσα τράβηξα εγώ απ' την ελληνική αντιπροσωπεία της antec. Αμα όμως ζείς Ελλάδα εύχομαι να μη σου χαλάσει... Γιατί κι εγώ ήμουν ο πιο ενθερμος υποστηρικτής της antec μέχρι που τα έφτυσε το τροφοδοτικό και δοκίμασα την εμπειρία της ελληνικής αντιπροσωπείας για προιόν ΜΕΣΑ στην εγγύηση...

Ακόμα και με την επίσημη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ αντιπροσωπεία της antec στην Ολλανδία που επικοινώνησα βοήθεια ΔΕΝ πήρα! Ακόμα και τώρα δεν ξέρω αν το τροφοδοτικό μου βρίσκεται στην Ολλανδία όπως μου λένε απ' την εδώ αντιπροσωπεία...

Στο κάτω-κάτω όποιος τα θεωρεί καλά προιόντα ας τα αγοράσει. Δικά του λεφτά είναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...