Konstantin77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.fanatical.com/en/game/sid-meiers-civilization-vi-platinum-edition-aspyr Επειδή σε λίγες μέρες βγαίνει το civ VII έχει σε πολύ καλή τιμή το τρέχον σε Platinum. Έχει τα 2 expansions και αρκετά add-ons και δίνει και ένα κουπόνι 5% για επόμενη αγορά. Ακόμα και εγώ που έχω το basic game με 2-3 DLC, το σκέφτομαι. Υπάρχει και το anthology αλλά είναι εξαντλημένο (https://www.fanatical.com/en/game/sid-meier-s-civilization-vi-anthology-aspyr) Aμερική και μου έβγαζε ίδια τιμή σε $. Ας επιβεβαιώσει κάποιος ότι το κλειδί που παίρνεις για steam είναι και για PC. Έτσι έχω καταλάβει από forum που το έψαξα. Στα κλειδάδικα έχει αντίστοιχα χαμηλή τιμή ή και περισσότερο, αν και προσθέτουν στο τέλος κάποιο ποσό για πληρωμή με πιστωτική ή paypal. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Konstantin77 additions 1 1
Broli007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 20 hours ago, Konstantin77 said: Ας επιβεβαιώσει κάποιος ότι το κλειδί που παίρνεις για steam είναι και για PC. Έτσι έχω καταλάβει από forum που το έψαξα. Δεν νομίζω ότι δεν είναι για PC, απλά όπως αναφέρεις και εσύ, είναι για MAC και Linux, δεν είναι για Windows η έκδοση. Πάντως στα FAQ, αναφέρει ότι παίζει σε steamDeck, που ειναι στην ουσία φορητό pc με steamOS που βασίζεται σε έκδοση linux.
marios02 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, Broli007 είπε Δεν νομίζω ότι δεν είναι για PC, απλά όπως αναφέρεις και εσύ, είναι για MAC και Linux, δεν είναι για Windows η έκδοση. Πάντως στα FAQ, αναφέρει ότι παίζει σε steamDeck, που ειναι στην ουσία φορητό pc με steamOS που βασίζεται σε έκδοση linux. Δεν υπάρχει αυτο, η εκδοση του steam πάντα υποστηρίζει ολες τις πλατφορμες αν ο developer εχει φτιαξει για αυτες το παιχνίδι. Δεν υπάρχει εκδοση ενος παιχνιδιου για μακ και αλλη εκδοση για windows στο steam Στις 1/2/2025 στις 6:37 ΜΜ, Konstantin77 είπε https://www.fanatical.com/en/game/sid-meiers-civilization-vi-platinum-edition-aspyr Επειδή σε λίγες μέρες βγαίνει το civ VII έχει σε πολύ καλή τιμή το τρέχον σε Platinum. Έχει τα 2 expansions και αρκετά add-ons και δίνει και ένα κουπόνι 5% για επόμενη αγορά. Ακόμα και εγώ που έχω το basic game με 2-3 DLC, το σκέφτομαι. Υπάρχει και το anthology αλλά είναι εξαντλημένο (https://www.fanatical.com/en/game/sid-meier-s-civilization-vi-anthology-aspyr) Aμερική και μου έβγαζε ίδια τιμή σε $. Ας επιβεβαιώσει κάποιος ότι το κλειδί που παίρνεις για steam είναι και για PC. Έτσι έχω καταλάβει από forum που το έψαξα. Στα κλειδάδικα έχει αντίστοιχα χαμηλή τιμή ή και περισσότερο, αν και προσθέτουν στο τέλος κάποιο ποσό για πληρωμή με πιστωτική ή paypal. Παιζει κανονικά για windows 1
Broli007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 7 hours ago, marios02 said: Δεν υπάρχει αυτο, η εκδοση του steam πάντα υποστηρίζει ολες τις πλατφορμες αν ο developer εχει φτιαξει για αυτες το παιχνίδι. Δεν υπάρχει εκδοση ενος παιχνιδιου για μακ και αλλη εκδοση για windows στο steam Παιζει κανονικά για windows Δεν γνωρίζω η αλήθεια είναι συγκεκριμένα για το steam, οπότε μπορεί να έχεις και δίκιο. Απλά με βάση αυτό που έλεγε από κάτω, ήταν για MAC και Linux. Πολύ πιθανό κάποιο παιχνίδι να είναι port για να παίξει σε windows ή το ανάποδο για να παίξει σε linux/mac. Τα mac ειναι πιο κοντά στα linux από ότι είναι στα Windows και βγάζει νόημα μια έκδοση που κάνει για το ένα, να μην κάνει για το άλλο. That's my 2cents.
caasi70 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το anthology φαίνεται διαθέσιμο ως τις 16.2.2025. Το αγόρασα μια και έχω mac δεκαετίας και φαίνεται να υποστηρίζεται.. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από caasi70
Konstantin77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ναι, είναι ξανά διαθέσιμα και τα 2! Το anthology αξίζει περισσότερο θεωρητικά. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από Konstantin77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα