MaZzzZ Δημοσ. χθες στις 06:18 μμ Δημοσ. χθες στις 06:18 μμ Μπορειτε να αγορασετε το Lorgar Trix 510 Wireless Gamepad απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ μιλαμε για Online αγορα απο εδω https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/299155-gamepad-lorgar-gp510-wireless-blk Με το κουπονι lorgar25 απο 44.98 στα 32.98 μαζι με τα μεταφορικα και υσχυει μεxρι 25 Φεβρουαριου Βγαινει πιο φθηνα απο οποιοδηποτε Online καταστημα
Billator Δημοσ. χθες στις 06:42 μμ Δημοσ. χθες στις 06:42 μμ (επεξεργασμένο) Αν προσθέσεις 3 προιόντα (λογικά περιφεριακά μόνο) και πάνω έχεις ένα επιπλέον 15% έκπτωση. Οπότε πέφτει στα 27,58 βάζοντας κάτι αρκετά φθηνό. πχ Επεξ/σία χθες στις 06:43 μμ από Billator 2
MaZzzZ Δημοσ. χθες στις 07:16 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:16 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zanskou είπε Κατόπιν παραγγελίας απ ότι βλέπω Το Lorgar Trix 510 ειναι διαθεσιμο κανονικα απο οτι βλεπω, απλα το βγαζει σαν ειδικη παραγγελια. 50 λεπτά πριν, Billator είπε Αν προσθέσεις 3 προιόντα (λογικά περιφεριακά μόνο) και πάνω έχεις ένα επιπλέον 15% έκπτωση. Οπότε πέφτει στα 27,58 βάζοντας κάτι αρκετά φθηνό. πχ Πραγματι το δοκιμασα μολις τωρα αυτο, βαζεις και κατι φθηνο οπως αυτο που εβαλες και το παιρνεις ακομα πιο φθηνα με αυτο το essential που λεει. Επεξ/σία χθες στις 07:32 μμ από MaZzzZ
Zengar Zombolt Δημοσ. χθες στις 08:19 μμ Δημοσ. χθες στις 08:19 μμ (επεξεργασμένο) ξερουμε τιποτα για το συγκεκριμενο ; ειναι καλυτερο απο το xbox series /ps5 controller? Επεξ/σία χθες στις 08:49 μμ από Zengar Zombolt
MaZzzZ Δημοσ. χθες στις 09:03 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 09:03 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε ξερουμε τιποτα για το συγκεκριμενο ; ειναι καλυτερο απο το xbox series /ps5 controller? Ο κωδικος ειναι σε συνεργασια με το καναλι μου, φτιαχνω βιντεο για την Lorgar οπως και για αλλες εταιριες, και οχι δεν βγαζω κερδος αν το αγορασεις η δεν το αγορασεις, απλα μου δινουνε κωδικο να τον προωθησω μεσα απο τα βιντεο που φτιαχνω και απο τα social media μου, και απλα ειπα να τον μοιραστω μαζι σας γιατι ειναι καλη τιμη. Μπορεις να το δεις εδω περα που το εχω κανει και βιντεο, δεν ηθελα να το κανω σαν διαφημιση αλλα αν θελεις να το δεις μπες δες το. Αν τωρα ρωτησεις την γνωμη μου αν αξιζει, ναι αξιζει, και ειδικα σε αυτην την τιμη. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από MaZzzZ 1 3
manthos_27 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Για ps5 και series x κάνει το συγκεκριμένο κοντρολερ?
MaZzzZ Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Για ps5 και series x κάνει το συγκεκριμένο κοντρολερ? Το σιγουρο ειναι οτι κανει για PC, Steam, iOS, Android, Nitendo Switch, PS3, αυτα αναφερει η εταιρια. Οποτε για να ειναι για υπολογιστη κανει και για Xbox? Ετσι νομιζω αλλα δεν το λεω με σιγουρια. Οσο αφορα τα PS αναφερει μονο PS3, για να ειναι για PS3 παει να πει πως ειναι και για PS4 και για PS5? Δεν ξερω παιδια, δεν εχω ιδεα. 27 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε ΓΙΑ PC ΑΞΙΖΕΙ ; Για PC ναι αξιζει, αυτο χρησιμοποιω εγω και ειμαι τερμα ευχαριστημενος. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από MaZzzZ 2
roybatty Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Το συγκεκριμένο είναι κλώνος του Gamesir T4 Pro το οποίο περιέχει και cradle για κινητό και το βρίσκεις στο public me 33.5. https://www.public.gr/product/gaming/gaming-controllers/gamepads/gamesir-t4-pro-asurmato-gamepad-gia-androidswitchiospc--mauro/MRK3055700 1
JohnMik Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 11 ώρες πριν, MaZzzZ είπε Το σιγουρο ειναι οτι κανει για PC, Steam, iOS, Android, Nitendo Switch, PS3, αυτα αναφερει η εταιρια. Οποτε για να ειναι για υπολογιστη κανει και για Xbox? Ετσι νομιζω αλλα δεν το λεω με σιγουρια. Οσο αφορα τα PS αναφερει μονο PS3, για να ειναι για PS3 παει να πει πως ειναι και για PS4 και για PS5? Δεν ξερω παιδια, δεν εχω ιδεα. Για PC ναι αξιζει, αυτο χρησιμοποιω εγω και ειμαι τερμα ευχαριστημενος. Καλά ρε φίλε κάνεις βίντεο για το προιόν και δεν ξέρεις αν κάνει για xbox και playstation4/5? Πίστεψε με, αν έκανε, θα το έγραφε ξεκάθαρα και η τιμή του θα ήταν αρκετά υψηλότερη. Τώρα το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη, αλλά εγώ αν χρειαζόμουν τέτοιου τύπου gamepad θα κοιτούσα τα πλέον δοκιμασμένα Gamesir και 8BitDo .
MaZzzZ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες 6 ώρες πριν, roybatty είπε Το συγκεκριμένο είναι κλώνος του Gamesir T4 Pro το οποίο περιέχει και cradle για κινητό και το βρίσκεις στο public me 33.5. https://www.public.gr/product/gaming/gaming-controllers/gamepads/gamesir-t4-pro-asurmato-gamepad-gia-androidswitchiospc--mauro/MRK3055700 Ναι πραγματι ειναι ιδια, τωρα ποιος ειναι κλωνος ποιανου δεν το ξερω. 6 ώρες πριν, JohnMik είπε Καλά ρε φίλε κάνεις βίντεο για το προιόν και δεν ξέρεις αν κάνει για xbox και playstation4/5? Πίστεψε με, αν έκανε, θα το έγραφε ξεκάθαρα και η τιμή του θα ήταν αρκετά υψηλότερη. Τώρα το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη, αλλά εγώ αν χρειαζόμουν τέτοιου τύπου gamepad θα κοιτούσα τα πλέον δοκιμασμένα Gamesir και 8BitDo . Συγνωμη που θα στο πω αλλα εγω εκανα το unbox και το review και διαβασα και ειπα αυτα που λεει η εταιρια και αυτα που λεει η συσκευασια, μπορει να ειναι και αυτο που λες, σε αυτα γραφει σε αυτα θα κανει, μακαρι να ειχα ολες τις κονσολες να το δοκιμασω. Οσο για αυτες τις εταιριες που αναγραφεις τα γνωριζω αλλα δεν τα εχω πιασει στα χερια μου, εγω λεω για αυτα που ξερω και την γνωμη μου πανω σε κατι το οποιο δουλεψα.
ipal Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ps4 /ps4 δε παίζει σίγουρα γιατί δεν έχει touch pad και ps button. Επίσης ps4 & Xbox δεν έχουν αλλο πρωτόκολλο; Αλλά ούτε Xbox παίζει ούτως Η άλλως. Αλλά τζάμπα το αναλύουμε νομίζω , καταρχήν θα τα φέρει ο Κωτσόβολος; Πάντως στα 27€ με το "κόλπο" ίσως είναι μια τίμια επιλογή για pc. Στα 32 + μεταφορικά μάλλον καλύτερα gamesir από public.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα