agipaok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, greekfragma είπε Λοιπόν επειδή η ασχετοσυνη με σαράντα χρόνια οθόνες είναι επιβεβλημένη. Άλλο ποσοστό ακετονης έχει το ετοιματζιδικο πανακι του εμπορίου στο κουτί με την 20αδα και άλλο ποσοστό έχει το μπουκάλι που εσύ πήρες από το φαρμακείο. Αν δε κατανοείς τι σημαίνει ποσοστό καθαρότητας σε ένα υγρό και πόσο επηρεάζει ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας που πρέπει να το φροντίζεις με το γάντι δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Την οθόνη την λεκιασες εκαψες λόγω υψηλής συγκέντρωσης ποντάρω ότι πήρες και την 90%+ από φαρμακείο και επειδή μουσκεψες τέρμα το πανι σου. Κούνα μας το δάχτυλο όσο θες. Οι μλκιες πληρώνονται. Θα σου απαντησω τελευταια φορα εσενα γιατι δεν μπορω να ασχολουμαι με τοξικους του ιντερνετ ! Ποιος σου ειπε ρε μεγαλε οτι πηρα απο το φαρμακειο ? και ξερεις οτι πηρα και το 90% μιλαμε τωρα μεντιουμ Δεν ειχα αλλη ασχολια να σου κουνησω το δαχτυλο . Οπως εγραψα τις καθαριζω με ειδικα υγρα για οθονες με αλκοολη Τωρα προφανως επειδη εσυ μπορει να εισαι και κανας ψεκασμενος , προφανως θα διαβασω επισημες οδηγιες αλλα να μου πεις λογικα ο greekfragma θα ξερει καλυτερα απο Dell MSI κτλ ! Επειδη εισαι σχετικος εσυ πανε παιξε πουθενα αλλου τωρα ! και ασε με στην ησυχια μου 1 3
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 7 hours ago, agipaok said: Επειδή σηκώθηκαν τα αγγούρια να γα….ουν τον μανάβη ! Ξανά βάλε το κεφάλι που σου έφυγε και δες τις επίσημες οδηγίες της Dell ! Τις οποίες μου τις τόνισε και στο support για την αλκοόλη !! Να στο ξανά πω ότι τόσες ακριβές οθόνες έχω πάρει ξέρω πως να τις καθαρίζω ! Client Systems We understand customers may have questions about cleaning and disinfecting options for their Dell products. The guidance below applies to all Dell-branded PCs, monitors or display screen, docking stations, keyboards, and mouses. We recommended you wear disposable gloves when cleaning and disinfecting surfaces. Turn off the device that you plan to clean and disconnect AC power. Also remove batteries from items like wireless keyboards. Never clean a product while it is turned on or plugged in. Disconnect any external devices. Never spray any liquids directly onto the product. Moisten a microfiber cloth with a mixture of 70% isopropyl alcohol / 30% water. The cloth should be damp, but not dripping wet. Excess moisture should be removed if the cloth is wet before wiping the product. Using any material other than a microfiber cloth could damage your product. Gently wipe the moistened cloth on the surfaces to be cleaned. Do not allow any moisture to drip into areas like keyboards, display panels, and so on. Moisture entering the inside an electronic product can damage the product. Excessive wiping could potentially lead to damaging some surfaces. When cleaning a display screen, carefully wipe in one direction, moving from the top of the display to the bottom. Surfaces must be completely air-dried before turning the device on after cleaning. No moisture should be visible on the surface of the product before it is turned on or plugged in. After cleaning or disinfecting a glass surface, it may be cleaned again using a glass cleaner that is designed for display surfaces following directions for that specific cleaner. We recommend you avoid glass cleaning products containing Ammonia. Discard the disposable gloves that are used after each cleaning. Clean your hands immediately after gloves are removed and disposed. Dell <- σύνδεσμος Οπότε πάνε σχολίασε σε κάνα TikTok Διάβασε και συ το άρθρο να ανοίξεις τα μάτια σου και συ ! Είναι ισοπροπυλικη ! Δεν κάνει ζημιά στο πανάκι Δεν σου πα Καν για το πανακι. Για την επιφάνεια σου λέω μην την χρησιμοποιείς. Αλλά τώρα άλλα γι άλλα της Παρασκευής το Γάλα. R I P COATING αιωνιιιιιιααα η οοθοοοοονηη 🎶⛪
elpenor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Οι οθόνες καθαρίζονται όπως γράφει ο TS και η Dell, με 70% isopropyl alcohol / 30% water. Τα ειδικά πανάκια και υγρά για οθόνες αυτό έχουν μέσα. Η βρώμα στην οθόνη του TS δεν έχει δημιουργηθεί από τον καθαρισμό αλλά πιθανότατα από το σάλιο ή άλλα υγρά. Δεν είναι εσωτερικά όπως γράφει ο TS αλλά επιφανειακά. Όταν χαλάει το coating από τον καθαρισμό δεν γίνεται με πιτσιλιές όπως εδώ αλλά τοπικά στα σημεία που μπήκε το λάθος καθαριστικό/πανάκι ή η extra δύναμη. Αν έχεις χαλάσει μερικές οθόνες στη ζωή σου το καταλαβαίνεις αμέσως :P. @agipaok Οι βρώμες αυτές καθαρίζουν αλλά θέλουν μούλιασμα με νερό και υπομονή/επιμονή (θέλει πολύ παραπάνω δύναμη για να καθαρίσουν από ότι ασκούν οι περισσότεροι αλλά θέλει προσοχή και να μην την γρατζουνίσεις και να μην κυλήσει το νερό μέσα στην οθόνη). Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από elpenor 3
thanosAIAS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2025 στις 3:15 ΜΜ, elpenor είπε Οι οθόνες καθαρίζονται όπως γράφει ο TS και η Dell, με 70% isopropyl alcohol / 30% water. Τα ειδικά πανάκια και υγρά για οθόνες αυτό έχουν μέσα. Η βρώμα στην οθόνη του TS δεν έχει δημιουργηθεί από τον καθαρισμό αλλά πιθανότατα από το σάλιο ή άλλα υγρά. Δεν είναι εσωτερικά όπως γράφει ο TS αλλά επιφανειακά. Όταν χαλάει το coating από τον καθαρισμό δεν γίνεται με πιτσιλιές όπως εδώ αλλά τοπικά στα σημεία που μπήκε το λάθος καθαριστικό/πανάκι ή η extra δύναμη. Αν έχεις χαλάσει μερικές οθόνες στη ζωή σου το καταλαβαίνεις αμέσως :P. @agipaok Οι βρώμες αυτές καθαρίζουν αλλά θέλουν μούλιασμα με νερό και υπομονή/επιμονή (θέλει πολύ παραπάνω δύναμη για να καθαρίσουν από ότι ασκούν οι περισσότεροι αλλά θέλει προσοχή και να μην την γρατζουνίσεις και να μην κυλήσει το νερό μέσα στην οθόνη). Indeed....
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου εγω ηρθα και εφερα τα pop corn και απλα θα γραψω οτι το σκετο αιθυλικη αλκοολη vs 70 αιθυλικη και 30 νερο ειναι μερα με την νυχτα. 5
ChrisAce Δημοσ. Σάββατο στις 03:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:41 μμ Στις 13/2/2025 στις 1:12 ΜΜ, poulinos είπε εγω ηρθα και εφερα τα pop corn και απλα θα γραψω οτι το σκετο αιθυλικη αλκοολη vs 70 αιθυλικη και 30 νερο ειναι μερα με την νυχτα. Ακριβώς αυτό!!! Εύχομαι να του την αντικαταστήσουν ή επισκευάσουν/καθαρίσουν και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 01:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:22 μμ 21 hours ago, ChrisAce said: Ακριβώς αυτό!!! Εύχομαι να του την αντικαταστήσουν ή επισκευάσουν/καθαρίσουν και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. καθαρη αιθυλικη χρησιμοποιουν στις οπτικες ίνες που εκει δεν θες να εχει ουτε νερο μεσα τιποτα αλλο.θες καθαρη αιθυλικη
kriosgr Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 πμ Μου είχε τύχει ακριβώς το ίδιο σε οθόνη λάπτοπ της Dell. Την καθάριζα με ένα ειδικό καθαριστικό για οθόνες . Από τότε μόνο πανάκι μικροινων και νεράκι σε ότι οθόνη αγόρασα αργότερα . Κάνε το ίδιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς παίζεις Ρωσική ρουλέτα και θα τρέχεις σε forum και support κατόπιν. 1
agipaok Δημοσ. Τρίτη στις 12:44 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 12:44 μμ 1 ώρα πριν, kriosgr είπε Μου είχε τύχει ακριβώς το ίδιο σε οθόνη λάπτοπ της Dell. Την καθάριζα με ένα ειδικό καθαριστικό για οθόνες . Από τότε μόνο πανάκι μικροινων και νεράκι σε ότι οθόνη αγόρασα αργότερα . Κάνε το ίδιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς παίζεις Ρωσική ρουλέτα και θα τρέχεις σε forum και support κατόπιν. Το θεμα ειναι ποσο δυναμη βαζεις για να το καθαρισεις ! Εκει φοβαμαι
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 μμ 26 λεπτά πριν, agipaok είπε Το θεμα ειναι ποσο δυναμη βαζεις για να το καθαρισεις ! Εκει φοβαμαι Κοιτα στο καθαρισμα θα κανεις το παρακατω που κανω και δεν θα εχεις ποτε θεμα. Αν εχει καπου σημαδι και δεν βγαινει με το στεγνο πανακι θα βαζεις νερο σε μια ακρη θα το κανεις απαλα ισα ισα να βραχει. Επειτα με το στεγνο μερος απο το πανι μικροινων απαλα αν το κανεις θα φυγει τελειως. Εγω με νερο κανω μονο στα σημεια που εχει στιγματα κυριως απο κανα κουνουπι η μυγα μια φορα το μηνα την υπολοιπη οθονη την κανω με το στεγνο δεν παει νερο παντου δηλαδη. Εμφιαλωμενο μονο νερακι η απιονισμενο για το σιδερο για ενδεχομενο αλατων απο νερο βρυσης και εισαι κυριος. 3
tasvar Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ Αν θεωρηθεί διαφήμιση, σβήστε το. Εδώ και πολλά χρόνια καθαρίζω τις οθόνες ,μέχρι των κινητών, τα γυαλιά μου, τις τηλεοράσεις με το παρακάτω. Δεν έχει χαλάσει-θαμπώσει-μπιμπικιάσει, τίποτε. https://www.skroutz.gr/s/23848899/Sbox-Screen-Cleaner-with-Cloth-200ml-CS-02.html
poulinos Δημοσ. χθες στις 10:52 πμ Δημοσ. χθες στις 10:52 πμ 12 hours ago, tasvar said: Αν θεωρηθεί διαφήμιση, σβήστε το. Εδώ και πολλά χρόνια καθαρίζω τις οθόνες ,μέχρι των κινητών, τα γυαλιά μου, τις τηλεοράσεις με το παρακάτω. Δεν έχει χαλάσει-θαμπώσει-μπιμπικιάσει, τίποτε. https://www.skroutz.gr/s/23848899/Sbox-Screen-Cleaner-with-Cloth-200ml-CS-02.html δεν ειναι διαφήμιση.το καλο που βλεπω με αυτο ειναι οτι δεν εχει οινοπνευμα μεσα. παντως και εγω στο νερακι ειμαι. 21 hours ago, Arkin said: Κοιτα στο καθαρισμα θα κανεις το παρακατω που κανω και δεν θα εχεις ποτε θεμα. Αν εχει καπου σημαδι και δεν βγαινει με το στεγνο πανακι θα βαζεις νερο σε μια ακρη θα το κανεις απαλα ισα ισα να βραχει. Επειτα με το στεγνο μερος απο το πανι μικροινων απαλα αν το κανεις θα φυγει τελειως. Εγω με νερο κανω μονο στα σημεια που εχει στιγματα κυριως απο κανα κουνουπι η μυγα μια φορα το μηνα την υπολοιπη οθονη την κανω με το στεγνο δεν παει νερο παντου δηλαδη. Εμφιαλωμενο μονο νερακι η απιονισμενο για το σιδερο για ενδεχομενο αλατων απο νερο βρυσης και εισαι κυριος. Πολυ σωστος.οτι λεκες και να ειναι αν βραχει με λιγο νερακι θα μαλακωσει και μετα θα φυγει με απαλες κινησεις και χωρις πολυ πιεση στην οθονη 22 hours ago, agipaok said: Το θεμα ειναι ποσο δυναμη βαζεις για να το καθαρισεις ! Εκει φοβαμαι δεν εχει νοημα να βαλει καποιος δυναμη.οπως ειπαν αν υπαρχει λεκες απλα με πολυ λιγο νερακι σε μια γωνια του πανιου απλα για να μαλακωσει η βρωμια και να φυγει.δεν θελει δυναμη. αν ο αλλος βαζει δυναμη δεν ειναι μονο το να φυγει καμια επιστρωση αλλα να μην κανει και ζημια στο Panel On 18/02/2025 at 10:50, kriosgr said: Μου είχε τύχει ακριβώς το ίδιο σε οθόνη λάπτοπ της Dell. Την καθάριζα με ένα ειδικό καθαριστικό για οθόνες . Από τότε μόνο πανάκι μικροινων και νεράκι σε ότι οθόνη αγόρασα αργότερα . Κάνε το ίδιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς παίζεις Ρωσική ρουλέτα και θα τρέχεις σε forum και support κατόπιν. αφου με πανακι θα καθαρισει αντε και λιγο νερο.γιατι να βαλει καποιος ενα καθαριστικο που δεν μπορει να ξερεις καν τι περιεχει μεσα και αν κανει για την οθονη.αυτοι γραφουν για οθονες αλλα το οθονες ειναι πολυ γενικο.δεν ειναι οτι ειναι approved by dell για τις δικες τις οθονες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα