greekfragma Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 hours ago, agipaok said: ισοπροπυλική αλκοόλη αλήθεια τώρα; δε μπορεί να πήρες τόσο ακριβή οθόνη και να μη ξέρεις πως καθαρίζεται......πωωωωωωωω θα μας φύγει το κεφάλι με όσα διαβάζουμε εδώ μέσα 6 2
Arkin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Micro fiber και νεράκι δεν θελει κάτι άλλο. Με το πανί στεγνό κάνω όλη την οθόνη και όπου δω κάνα σημαδάκι ίσα ίσα με λίγο βρεγμένο πανί ακουμπάω στο σημάδι και αμέσως με το βρεγμένο και καθαρίζει αμέσως. Εμφιαλωμένο χρησιμοποιησα 2 φορές που την έκανα. 3
SaFiS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, greekfragma said: αλήθεια τώρα; δε μπορεί να πήρες τόσο ακριβή οθόνη και να μη ξέρεις πως καθαρίζεται......πωωωωωωωω θα μας φύγει το κεφάλι με όσα διαβάζουμε εδώ μέσα Μάλλον η προηγούμενη ήταν CRT (40 χρόνια gaming είναι αυτά)... 2
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, agipaok said: ισοπροπυλική αλκοόλη Όχι οινόπνευμα ρε μπρο. Τα μ@μάει όλα αυτό. Ούτε κοντά σε περιφερειακά μην το ακουμπάς πχ πληκτρολόγια, ποντίκια. "Καίει" το coating (επίστρωση / επιφάνεια). Πανακι μικροϊνων και νεράκι απιονισμένο από το σουπερμάρκετ. Ούτε 5 ευρώ και τα δύο μαζί. Τα πρώτα βρίσκονται και σετ στα λεφτά αυτά. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από 7nisiotis 2
agipaok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, greekfragma είπε αλήθεια τώρα; δε μπορεί να πήρες τόσο ακριβή οθόνη και να μη ξέρεις πως καθαρίζεται......πωωωωωωωω θα μας φύγει το κεφάλι με όσα διαβάζουμε εδώ μέσα Επειδή σηκώθηκαν τα αγγούρια να γα….ουν τον μανάβη ! Ξανά βάλε το κεφάλι που σου έφυγε και δες τις επίσημες οδηγίες της Dell ! Τις οποίες μου τις τόνισε και στο support για την αλκοόλη !! Να στο ξανά πω ότι τόσες ακριβές οθόνες έχω πάρει ξέρω πως να τις καθαρίζω ! Client Systems We understand customers may have questions about cleaning and disinfecting options for their Dell products. The guidance below applies to all Dell-branded PCs, monitors or display screen, docking stations, keyboards, and mouses. We recommended you wear disposable gloves when cleaning and disinfecting surfaces. Turn off the device that you plan to clean and disconnect AC power. Also remove batteries from items like wireless keyboards. Never clean a product while it is turned on or plugged in. Disconnect any external devices. Never spray any liquids directly onto the product. Moisten a microfiber cloth with a mixture of 70% isopropyl alcohol / 30% water. The cloth should be damp, but not dripping wet. Excess moisture should be removed if the cloth is wet before wiping the product. Using any material other than a microfiber cloth could damage your product. Gently wipe the moistened cloth on the surfaces to be cleaned. Do not allow any moisture to drip into areas like keyboards, display panels, and so on. Moisture entering the inside an electronic product can damage the product. Excessive wiping could potentially lead to damaging some surfaces. When cleaning a display screen, carefully wipe in one direction, moving from the top of the display to the bottom. Surfaces must be completely air-dried before turning the device on after cleaning. No moisture should be visible on the surface of the product before it is turned on or plugged in. After cleaning or disinfecting a glass surface, it may be cleaned again using a glass cleaner that is designed for display surfaces following directions for that specific cleaner. We recommend you avoid glass cleaning products containing Ammonia. Discard the disposable gloves that are used after each cleaning. Clean your hands immediately after gloves are removed and disposed. Dell <- σύνδεσμος Οπότε πάνε σχολίασε σε κάνα TikTok 7 ώρες πριν, SaFiS είπε Μάλλον η προηγούμενη ήταν CRT (40 χρόνια gaming είναι αυτά)... Διάβασε και συ το άρθρο να ανοίξεις τα μάτια σου και συ ! 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Όχι οινόπνευμα ρε μπρο. Τα μ@μάει όλα αυτό. Ούτε κοντά σε περιφερειακά μην το ακουμπάς πχ πληκτρολόγια, ποντίκια. "Καίει" το coating (επίστρωση / επιφάνεια). Πανακι μικροϊνων και νεράκι απιονισμένο από το σουπερμάρκετ. Ούτε 5 ευρώ και τα δύο μαζί. Τα πρώτα βρίσκονται και σετ στα λεφτά αυτά. Είναι ισοπροπυλικη ! Δεν κάνει ζημιά στο πανάκι Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από agipaok 2 1 5
akoinonitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Για ενημερωση και μονο, συμφωνα με το manual του μονιτορ 3
agipaok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Για ενημερωση και μονο, συμφωνα με το manual του μονιτορ Εκεί που λέει καθαριστικό οθόνης , εννοεί ισοπροπυλικη ! Για ενημέρωση 1 1 2
teohokage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, agipaok είπε Εκεί που λέει καθαριστικό οθόνης , εννοεί ισοπροπυλικη ! Για ενημέρωση εννοεί τέτοιο προϊόν https://www.nod.com.gr/περιφερειακά-pc/καθαριστικά-οθονών/nod-scleaner-200kit141-0237/ 1
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, agipaok said: Εκεί που λέει καθαριστικό οθόνης , εννοεί ισοπροπυλικη ! Για ενημέρωση Πιο παλια και οχι συνηθισμενα, ισως χρησιμοποιουσαν 50/50, η 70/% με απεσταγμενο νερο.Και παλι,μπορεις με καποιο τροπο να βεβαιωθεις αν πετυχες το ακριβες ποσοστο δοσολογιας?Πιο παλια ηταν διαφορετικες οι οθονες τωρα πλεον οχι μονο δεν συνισταται,αλλα σε αποτρεπουν. https://www.hp.com/us-en/shop/tech-takes/how-to-clean-monitor-screen Αποσπασμα που θα βρεις πιο κατω αν διαβασεις to link : Can I use isopropyl alcohol to clean my monitor screen? It’s generally not recommended to use isopropyl alcohol directly on the screen. If necessary, use a mixture of 50% distilled water and 50% white vinegar for tougher cleaning jobs.
agipaok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, benign είπε Πιο παλια και οχι συνηθισμενα, ισως χρησιμοποιουσαν 50/50, η 70/% με απεσταγμενο νερο.Και παλι,μπορεις με καποιο τροπο να βεβαιωθεις αν πετυχες το ακριβες ποσοστο δοσολογιας?Πιο παλια ηταν διαφορετικες οι οθονες τωρα πλεον οχι μονο δεν συνισταται,αλλα σε αποτρεπουν. https://www.hp.com/us-en/shop/tech-takes/how-to-clean-monitor-screen Αποσπασμα που θα βρεις πιο κατω αν διαβασεις to link : Can I use isopropyl alcohol to clean my monitor screen? It’s generally not recommended to use isopropyl alcohol directly on the screen. If necessary, use a mixture of 50% distilled water and 50% white vinegar for tougher cleaning jobs. Εγώ απλά έβαλα την επίσημη θέση της Dell ! Τώρα αν μπεις στο site γράφουν αυτό ! Τώρα αν δεν ξέρουν αυτοί που τις κατασκευάζουν; Τι να πω ; Στην τελική μάγκες ο καθένας καθαρίζει όπως νομίζει ! γιατί δηλαδή να είναι σωστοί αυτοί στην HP και όχι στην Dell ? 1 λεπτό πριν, agipaok είπε Εγώ απλά έβαλα την επίσημη θέση της Dell ! Τώρα αν μπεις στο site γράφουν αυτό ! Τώρα αν δεν ξέρουν αυτοί που τις κατασκευάζουν; Τι να πω ; Στην τελική μάγκες ο καθένας καθαρίζει όπως νομίζει ! γιατί δηλαδή να είναι σωστοί αυτοί στην HP και όχι στην Dell ? https://www.msi.com/blog/how-to-clean-your-oled-monitor για δες λίγο MSI OLED ! 70% ! Ολοι το λένε 7 λεπτά πριν, teohokage είπε εννοεί τέτοιο προϊόν https://www.nod.com.gr/περιφερειακά-pc/καθαριστικά-οθονών/nod-scleaner-200kit141-0237/ Τα καλά καθαριστικά έχουν ισοπροπυλικη μέσα
akoinonitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, agipaok είπε Εγώ απλά έβαλα την επίσημη θέση της Dell ! Τώρα αν μπεις στο site γράφουν αυτό ! Τώρα αν δεν ξέρουν αυτοί που τις κατασκευάζουν; Τι να πω ; Στην τελική μάγκες ο καθένας καθαρίζει όπως νομίζει ! γιατί δηλαδή να είναι σωστοί αυτοί στην HP και όχι στην Dell ? https://www.msi.com/blog/how-to-clean-your-oled-monitor για δες λίγο MSI OLED ! 70% ! Ολοι το λένε Τα καλά καθαριστικά έχουν ισοπροπυλικη μέσα Ρε συ αυτο που εβαλες ειναι γενικο, επειδη εχω και εγω qd oled αυτα που σου εβαλα τα γραφει στο manual. Ελπιζω να γινει δουλεια και να στο αλλαξουν ,αν εχεις νεα ριξε μια ενημερωση. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από akoinonitos 5
agipaok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε συ αυτο που εβαλες ειναι γενικο, επειδη εχω και εγω qd oled αυτα που σου εβαλα τα γραφει στο manual. Ελπιζω να γινει δουλεια και να στο αλλαξουν ,αν εχεις νεα ριξε μια ενημερωση. Καλα ασχετως απο πως θελει ο καθενας να καθαριζει ! Η πως νομιζει οτι ειναι σωστο ! γιατι αν δεις της MSI ειναι για OLED monitors !!! Τελος παντων τα σημαδια της δικης μου ειναι αλλα...δεν ειναι γρατζουνιες...οπως ειπα ειναι μεσα απο το panel ! Θα δουμε περιμενω απαντηση 1
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, agipaok είπε ισοπροπυλική αλκοόλη Εγώ πάντως φοβάμαι τα αλκοολούχα σε οθόνες. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από micos000 1
agipaok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ πάντως φοβάμαι τα αλκοολούχα σε οθόνες. Αν ψαξω να βρω το ιστορικο συζητησης αυτος μου ειπε οτι πρεπει με ισοπροπυλικη να το καθαρισεις ! Χωρις να φτασουμε σε εκεινο το σημειο ! περιμενω να δω τι θα πει το ελληνικο 1
greekfragma Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Λοιπόν επειδή η ασχετοσυνη με σαράντα χρόνια οθόνες είναι επιβεβλημένη. Άλλο ποσοστό ακετονης έχει το ετοιματζιδικο πανακι του εμπορίου στο κουτί με την 20αδα και άλλο ποσοστό έχει το μπουκάλι που εσύ πήρες από το φαρμακείο. Αν δε κατανοείς τι σημαίνει ποσοστό καθαρότητας σε ένα υγρό και πόσο επηρεάζει ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας που πρέπει να το φροντίζεις με το γάντι δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Την οθόνη την λεκιασες εκαψες λόγω υψηλής συγκέντρωσης ποντάρω ότι πήρες και την 90%+ από φαρμακείο και επειδή μουσκεψες τέρμα το πανι σου. Κούνα μας το δάχτυλο όσο θες. Οι μλκιες πληρώνονται. 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα